2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Arkadaşlar dogum iznine ciktik diyelim. Peki bu parayi nasil alicaz ve ne zaman alicaz. Sanirim ikiye boluyorlarmis o şekilde aliniyormus. Bir bilginiz var mi bununla ilgili

Arkadaşlar dogum iznine ciktik diyelim. Peki bu parayi nasil alicaz ve ne zaman alicaz. Sanirim ikiye boluyorlarmis o şekilde aliniyormus. Bir bilginiz var mi bununla ilgili
32 de çıkarsanız doğum yapınca bir alıyorsunuz 8 haftalık birde rapor bitiminde tekrar 8 haftalık alıyorsun. çalışabilir alırsan rapor bitiminde tek seferde alınıyor diye biliyorum

Asil is yerine gidip calisanlara calisabilir raporu vermiyorlar. Ise gidip hasta olma riskinden dolayi. Evden calisanlar ve idari izinde olanlar calisabilir raporu aliyor. Ogretmenler de idari izinli bu surede

4 yıl önce SGK dan çalışıyordum 32 haftalıkken rapor aldım 38 de doğum oldu doğumdan 10 hafta sonra bankadan toplu şekilde aldım ama eşim bı kaç kez SGK ya gidip sordu süt parası falan o zaman hepsini tek seferde almisdim

Kızlar hastane cantanız bavul ve anne bebek cantanızdan mı oluşuyor?
Ben orta boy valiz ve anne bebek sırt çantası götüreceğim hazırladık duruyor bakalım kıyafetler müslin keselerde bezler kilitli poşetlerde ilk verilecek takımı da şeffaf bi poşete koydum üstüne yazdım.

Sağ olasın canım ben de memurum bizlere idari izin çıktı ya o yüzden de merak ettim idari izinde çalışır raporu olur mu diye iyi oldu yazdığın teşekkür ederim

Ben varım canım merhaba bu arada. Daha 32 olmadım 32 de haftaosnuna denk geliyo +2de alabileceğim raporu doktor sorun çıkarır mi iş yeri bu duruma ne der hiç bilmiyorum

Hastane cantanıziçin varis corabı alcakmısınız, korseyi ne zmnkullanmaya baslarız ki ,hast egotırmelımıyız,yamunakorse almayı düşünuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…