2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hastane cantanıziçin varis corabı alcakmısınız, korseyi ne zmnkullanmaya baslarız ki ,hast egotırmelımıyız,yamunakorse almayı düşünuyorum
yamuna korseyi sezeryan olursaniz dogumdan hemen sonra kullanamazsiniz ben ilk dogumumda dogumdan 2 ay sonra ancak kullandim celik balenleri oldugu icin egilip dogrulmak cok zor icinde ilk once medikal bir korse kullanip daha sonra yamunaya gecmistim

Evd eönceden kalma iki tane normal korse var.onlara sığarsam onları kullanmak mantıksız mı? Bu yamuna korsenin ekstra özelliğivar mı?

Merhaba kizlar. Ogleden beri karnimda adet agrisi gibi bi agri var. Ara ara duruyor ama tam gecmedi. Bilginiz var mi ya da basina boyle bir sey gelen?
Benimde oldu akşam üstü tam sofra hazırlığındaydım. Sanki her an başlıcakmış gibi adetim. Sızı var. Dinleniyorum şimdi daha iyiyim

Merhaba kizlar. Ogleden beri karnimda adet agrisi gibi bi agri var. Ara ara duruyor ama tam gecmedi. Bilginiz var mi ya da basina boyle bir sey gelen?
Normaldir inşallah canım dinlen benim bel kasık ağrım bugün nerdeyse yok denecek kadar azdı çok şükür seninki de hemen geçsin inşallah

Merhaba meme ucu yara olmamasi icin yada yaralarin iyilesmesi icin gumuş kapak alan yada kullanip memnun kalan yakininiz var mi ???

Orasını bılmıyorum canım ama yengeme sezerysn dogum sonrası hastane hem varis corabı hemde bikaçgun kan sulandırıcı iğne vermıstı .hamılelıkte pıhtı ipnesı kullanmamasına ragmen
Hmm ben ilk defa duyuyorum. İnşallah ihtiyacımız olmaz böyle şeylere

Kızlar ben şeker yüklemesi yaptırmayacam . Aćlık tokluk değerlerime baktıracam bunun için kesin olarak gidilmesi gereken bir hafta var mı ? Gideceğim hastanede corona olayı yüksekmiş . Gitmek istemiyorum açıkçası doktoruma 28 . Haftada illa gelinmiyecekse daha sonra gelsem olur mu dedim sadece hafta içi sabah gelebilirsin dedi . Istediğim cevabı vermedi sanki . Ben 30. Haftamda gideyim diye düşünmüştüm. Yoğunluktan yarım cevap vermiş olabilir . Nasıl yapmalıyım ? Riskli bir ortama gitmek istemiyorum .

Açlık ve tokluk için hastaneye gitmenize gerek yok, şeker ölçüm aleti alıp evde takip yapabilirsiniz. Internette satiliyor. Ben nerdeyse 20.haftadan beri evde takip ediyorum, doktorum şeker yuklemesine gerek duymadi

Bana da paylasirmisiniz o instagram sayfasini bakayim bende. Cok arastirdim bende alamadim.henüz karar veremedim 3 parca olmasi daha iyi evet

ben yaptirmadim ama ailede 1.Derecede yakininda varsa seker , karbonhidrat , meyve bunlari sinirli tuketseniyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…