Canim bende seker yuklemesi.yaptirmadim aclik tokluk özelde baktirdim. Yani eger sekerin yuksek cikarsa bebegin icin tehlikeli degilse sorun olmaz canim doktorum öyle sorun olmaz demiştiKızlar ben şeker yüklemesi yaptırmayacam . Aćlık tokluk değerlerime baktıracam bunun için kesin olarak gidilmesi gereken bir hafta var mı ? Gideceğim hastanede corona olayı yüksekmiş . Gitmek istemiyorum açıkçası doktoruma 28 . Haftada illa gelinmiyecekse daha sonra gelsem olur mu dedim sadece hafta içi sabah gelebilirsin dedi . Istediğim cevabı vermedi sanki . Ben 30. Haftamda gideyim diye düşünmüştüm. Yoğunluktan yarım cevap vermiş olabilir . Nasıl yapmalıyım ? Riskli bir ortama gitmek istemiyorum .
Ah canim o sekerden muzdarip biri ben oluyorum tatlisiydi karbonhidratiydi hamur isleriydi hic tuketemiyorum malesefben yaptirmadim ama ailede 1.Derecede yakininda varsa seker , karbonhidrat , meyve bunlari sinirli tuketseniyi olur
Ben ztn baya dikkat ediyodum doktor gerek gormedi olsun ztn sagliklisi o bu vesileyle vucuduna yatirim yapiyorsun misssAh canim o sekerden muzdarip biri ben oluyorum tatlisiydi karbonhidratiydi hamur isleriydi hic tuketemiyorum malesef
Benim iftar yemegi hazirligi disinda yaptigim hicbir sey yok bi anda neden oldu anlamadim korktum da.Benimde oldu akşam üstü tam sofra hazırlığındaydım. Sanki her an başlıcakmış gibi adetim. Sızı var. Dinleniyorum şimdi daha iyiyim
InsaAllah canim bu son ayi da atlatsak selametle super olacakNormaldir inşallah canım dinlen benim bel kasık ağrım bugün nerdeyse yok denecek kadar azdı çok şükür seninki de hemen geçsin inşallah
Ben bu hafta doktoruma planli sezaryen istiyorum dedim. Normali yapmani tavsiye ederim ama yapamam asla diyorsan o durumda verdigimiz komutlari dinleyip yapamazsin ve zorlanabirsin zaten dedi. Simdilik 22 gibi dusunelim dedi ama o zaman karar veririz daha vakit cok dedi. Senin planli sezaryen mi ?Sezeryan yapacak olan arkadaslar dogum icin tarih alanlariniz var mi
Benim iftar yemegi hazirligi disinda yaptigim hicbir sey yok bi anda neden oldu anlamadim korktum da.
Ben bu hafta doktoruma planli sezaryen istiyorum dedim. Normali yapmani tavsiye ederim ama yapamam asla diyorsan o durumda verdigimiz komutlari dinleyip yapamazsin ve zorlanabirsin zaten dedi. Simdilik 22 gibi dusunelim dedi ama o zaman karar veririz daha vakit cok dedi. Senin planli sezaryen mi ?
Ruhsal olarak kendimi birakmak istemiyorum toparliyorum kendimi ama son 1 haftadir fiziksel olarak asiri yorgunum. Acaba son 2 ay zor dedikleri olay mi bu yoksa vitamin falan mi eksik bilmiyorum. Ozellikle aksam yemekten sonra kalbim carpinti yapiyor ve yerimden kalkamiyorum. Son aylar boyle herhalde bilemedim
2 gündür sadece geceleri anlık oluyor bendede bide bel agrısı var cnm çok fenaMerhaba kizlar. Ogleden beri karnimda adet agrisi gibi bi agri var. Ara ara duruyor ama tam gecmedi. Bilginiz var mi ya da basina boyle bir sey gelen?
22 mayıs mı 22 hazıran mıBen bu hafta doktoruma planli sezaryen istiyorum dedim. Normali yapmani tavsiye ederim ama yapamam asla diyorsan o durumda verdigimiz komutlari dinleyip yapamazsin ve zorlanabirsin zaten dedi. Simdilik 22 gibi dusunelim dedi ama o zaman karar veririz daha vakit cok dedi. Senin planli sezaryen mi ?
Yok canım bi tarih vermediSezeryan yapacak olan arkadaslar dogum icin tarih alanlariniz var mi
Bu sayfa, hemen gönderdiler, ilgililer.Bana da paylasirmisiniz o instagram sayfasini bakayim bende. Cok arastirdim bende alamadim.henüz karar veremedim 3 parca olmasi daha iyi evet
Ilk gebelik sezeryan olucaksa 39+0 a genelde gün veriyorlar. Seninkide öyle olmuş galibaBen bu hafta doktoruma planli sezaryen istiyorum dedim. Normali yapmani tavsiye ederim ama yapamam asla diyorsan o durumda verdigimiz komutlari dinleyip yapamazsin ve zorlanabirsin zaten dedi. Simdilik 22 gibi dusunelim dedi ama o zaman karar veririz daha vakit cok dedi. Senin planli sezaryen mi ?
Genelde ilkleri 39+0 da yapıyorlar ama belki istege gore değiştirebilirler. Birde benim kuzenimin mesela 2 dogumuda sezeryan tarihinden önce oldu :) doğum belirtileri varsa daha önceden alıyorlarben ist dayim eger bir sorun yok ise pazartesi kontrolunden sonra acil olmadikca gitmicegim icin gun belirlemek istiyorm. Evet sezeryan normal hicdusunmedm ztn corona testi vs olunuyor bir gun oncesinde... ikizler burcu cikmadan 20 si maks istiyorm ama tabi doktor ne der bilemem
Ya ne güzel òyle bir şey varsa . Bebeğimi çok özlüyorum ama hastaneyede gitmek istemiyorum bu zamanda teşekkür ederim canımAçlık ve tokluk için hastaneye gitmenize gerek yok, şeker ölçüm aleti alıp evde takip yapabilirsiniz. Internette satiliyor. Ben nerdeyse 20.haftadan beri evde takip ediyorum, doktorum şeker yuklemesine gerek duymadi
Bizdede yok ailemde eşimin ailesinde yok kilom normal 5 kilo aldım herhangi bir rahatsızlığımda yok yaşımda 28 . Ben de bu sebeplerden dolayı şeker yüklemesini istemedim . Saol canım her ihtimale karşı meyve mi de azalttımben yaptirmadim ama ailede 1.Derecede yakininda varsa seker , karbonhidrat , meyve bunlari sinirli tuketseniyi olur
Bana da doktorum yaparız demişti bende istemiyorum dedim anllattı vs . Ben de yok istemiyorum yakınlarımda yok dedim . Sonra aćlık tokluk bakarız dedi . 28. Hafta gibi gelirsin dedi . Öyle kaldı 28. Haftam geldi ama bir iki hafta ertelesem diye düsündüm .Canim bende seker yuklemesi.yaptirmadim aclik tokluk özelde baktirdim. Yani eger sekerin yuksek cikarsa bebegin icin tehlikeli degilse sorun olmaz canim doktorum öyle sorun olmaz demişti
Ben tavsiye etmistim sanirim,ben de cok memnum kaldim, hatta birin de degisim yaptim hmn yenisini gonderdiler kumaslar cok guzel ve o model ve kumaslata 3 parca 110 lira coook uygun gercekten 2 takim sldim biri lacivert biri bordo, kuzumun hastane cikisi ve ev takımlarıyla ayni ton takkm olalim yavrumlaBende burdaki arkadaşın önerdiği Instagram da ki papillonhomewear sayfasından aldım çok memnunum kaldım hem %100 pamuklu hem dokusu falan çok güzel hemde uygun fiyata.
Ilk gebelik sezeryan olucaksa 39+0 a genelde gün veriyorlar. Seninkide öyle olmuş galiba
Aslında çoğunlukla sizin durumunuza bağlı ama herhangi bir sorun yoksa genelde tercih edilen 39+0, tabi doğum erken olacaksa yapicak bişey yok :) ikizler olması daha iyi olur, su grubu çocukları çok duygusal oluyor gerçekten :) tabiki sağlıkla gelsin ama siz bi sansinizi deneyin :)ben 38+3 istiyordum - ablam 38+5 te dogurmustu sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?