2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canim bende seker yuklemesi.yaptirmadim aclik tokluk özelde baktirdim. Yani eger sekerin yuksek cikarsa bebegin icin tehlikeli degilse sorun olmaz canim doktorum öyle sorun olmaz demişti

Sezeryan yapacak olan arkadaslar dogum icin tarih alanlariniz var mi
Ben bu hafta doktoruma planli sezaryen istiyorum dedim. Normali yapmani tavsiye ederim ama yapamam asla diyorsan o durumda verdigimiz komutlari dinleyip yapamazsin ve zorlanabirsin zaten dedi. Simdilik 22 gibi dusunelim dedi ama o zaman karar veririz daha vakit cok dedi. Senin planli sezaryen mi ?

ben ist dayim eger bir sorun yok ise pazartesi kontrolunden sonra acil olmadikca gitmicegim icin gun belirlemek istiyorm. Evet sezeryan normal hicdusunmedm ztn corona testi vs olunuyor bir gun oncesinde... ikizler burcu cikmadan 20 si maks istiyorm ama tabi doktor ne der bilemem

nabzimi olcuyorum tansiyon aletiyle hep yuksek o yuzden hep nefes nefeseyim

22 mayıs mı 22 hazıran mı

Ilk gebelik sezeryan olucaksa 39+0 a genelde gün veriyorlar. Seninkide öyle olmuş galiba

Genelde ilkleri 39+0 da yapıyorlar ama belki istege gore değiştirebilirler. Birde benim kuzenimin mesela 2 dogumuda sezeryan tarihinden önce oldu :) doğum belirtileri varsa daha önceden alıyorlar

Açlık ve tokluk için hastaneye gitmenize gerek yok, şeker ölçüm aleti alıp evde takip yapabilirsiniz. Internette satiliyor. Ben nerdeyse 20.haftadan beri evde takip ediyorum, doktorum şeker yuklemesine gerek duymadi
Ya ne güzel òyle bir şey varsa . Bebeğimi çok özlüyorum ama hastaneyede gitmek istemiyorum bu zamanda teşekkür ederim canım
ben yaptirmadim ama ailede 1.Derecede yakininda varsa seker , karbonhidrat , meyve bunlari sinirli tuketseniyi olur
Bizdede yok ailemde eşimin ailesinde yok kilom normal 5 kilo aldım herhangi bir rahatsızlığımda yok yaşımda 28 . Ben de bu sebeplerden dolayı şeker yüklemesini istemedim . Saol canım her ihtimale karşı meyve mi de azalttım
Canim bende seker yuklemesi.yaptirmadim aclik tokluk özelde baktirdim. Yani eger sekerin yuksek cikarsa bebegin icin tehlikeli degilse sorun olmaz canim doktorum öyle sorun olmaz demişti
Bana da doktorum yaparız demişti bende istemiyorum dedim anllattı vs . Ben de yok istemiyorum yakınlarımda yok dedim . Sonra aćlık tokluk bakarız dedi . 28. Hafta gibi gelirsin dedi . Öyle kaldı 28. Haftam geldi ama bir iki hafta ertelesem diye düsündüm . illa 28. Haftada olmuyor anladıģim kadarıyla

Bende burdaki arkadaşın önerdiği Instagram da ki papillonhomewear sayfasından aldım çok memnunum kaldım hem %100 pamuklu hem dokusu falan çok güzel hemde uygun fiyata.
Ben tavsiye etmistim sanirim,ben de cok memnum kaldim, hatta birin de degisim yaptim hmn yenisini gonderdiler kumaslar cok guzel ve o model ve kumaslata 3 parca 110 lira coook uygun gercekten 2 takim sldim biri lacivert biri bordo, kuzumun hastane cikisi ve ev takımlarıyla ayni ton takkm olalim yavrumla

ben 38+3 istiyordum - ablam 38+5 te dogurmustu sanirim
Aslında çoğunlukla sizin durumunuza bağlı ama herhangi bir sorun yoksa genelde tercih edilen 39+0, tabi doğum erken olacaksa yapicak bişey yok :) ikizler olması daha iyi olur, su grubu çocukları çok duygusal oluyor gerçekten :) tabiki sağlıkla gelsin ama siz bi sansinizi deneyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…