2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Elden geldiğince takmamak lazım gerçekten ama suan en büyük stress sebebi corona, akrabalarda filan cıktı insan ister istemez geriliyor bazen. Inşallah bu da biter :) benin kizim 4.5 yaşında ama bazen ergenlerden daha fena olabiliyor, annemlerde kaldığım için rahatım en azından uğraşmak zorunda kalmıyorum :)

Merhaba kizlar. Cumartesiden beri adet sancim var demistim ya normal dedi herkes. Dun de devam edince doktoruma mesaj attim gel nst ye gir tekrardan dedi. Bugun gittim cok az sanci cikti. Ultrasondan da bakalim dedi ve daha gecen hafta bugun bebek cok iyi durumdayken su an bebek asiri derecede asagiya inmis. 9 aylik gibi hic hosuma gitmedi dedi. Erken dogum olabilir sadece uzanacaksin dedi. Ciger gelistirici igne vurdum yarin 2 tane dha vurdurcam. Bir de dogumu durdurmak icin ilac verdi. Dua edin insaAllah saglikla zamaninda dogar hic beklemiyordum boyle bisi. Cunku hep her seyim yolundaydi bi anda ne oldum

Bebeğin kilosu ile ilgili endişelenmeyin kızımda doğum yaptığım gün bile 3100-3200 demişlerdi 3850 doğdu haliyle pek kolay doğmadı ve doyurmak hiç kolay olmadı . birde paylaşmak istedim epiduralli normal doğum yapmıştım epidural son anlara kadar süper .fakat hissizlik olduğu için ıkınamadım bebeği itemeyince doğum çok zor oldu 30 a yakın iç dış dikiş vardı.tabi bebeğin iri olmasınında etkisi var bu süreçte .dahada önemlisi kızım strese girdi yani diyeceğim epidural doğumu yavaşlatıyor ve ıkınmayı zorlaştırıyor. Şimdiden paylaşmak istedim mümkünse epiduralsiz doğum en güzeli

Kızlar yeni aldıgınızcam biberonları nasıl temızlıyorsunuz,onu da kaynatıyomuyuz sıkıntı olurmu

Peki dinlenmek yatmak durdurmazmıymış ?? .stres yapmamaya çalış .sancının az olması iyi birşeydir sanırım inşallah zamanında gelsin kuzun

Kilolu bebegı normal dogurmak cok zor dıyorlar oyuzden kilo takımtılı olmamak lazım ,sonradan da alır sanki

En hayırlı en saglıklı ne zaman olcaksa ozanan gelsin inşallah Allah hepımıze kolay hayırlı saglıklı dogumlar nasip etsın

Geçmiş olsun canim, çok dikkat et ama iğneler vurulduğu için rahat olabilirsin. Inşallah bi sorun olmadan zamanını bekler bebiş

Benim kizim 2410 gr di, epidural yaptılar ama bende tutmadı sadece 3 dikisim vardı benim tabi bişey anlamadim. Ama seninki baha çokmus, zorlamıs olabilir sonradan

Hakkımda hayırlısı olsun canım böyle dua et şükür bebeklerimiz büyüdü dinlen bol bol herşey yoluna girer inşallah . Benim oncekinde 30 haftalık ti sancı ciktiginda 38 de doğdu tabi asagida falan dediğini hatirlamiyorum. Ama dikkat ederek uzun süre daha gecirebilirsin inşallah

Geçmiş olsun canim inşallah sağlıkla gelir minigin hayırlısıyla zamanında yat dinlen bol.bol

Kilolu bebegı normal dogurmak cok zor dıyorlar oyuzden kilo takımtılı olmamak lazım ,sonradan da alır sanki
Kizim 2410 gr doğmuştu, ilk ay 1.500 kg aldı, o yüzden sağlık sorunu olmadığı sürece kilolu olmasi çok iyi değil, bebekte çıkarken zorlanıyor, omuz takılmaları filan oluyor Allah korusun. Ama anneyedir bağlı bazıları kilolu bebeğide çok rahat doğurabiliyor. O yüzden kim için nasıl hayırlı ise öyle olsun

Bana da 3300 dediler 4050 doğdu ama epiduralsiz gercekden doğum anı zordu ama süreç çabuk ilerledi iki üç saatte doğdu hemen

Yenidoğan banyosu için göbeği düşmeden yikanabilir ama göbeğinin çok iyi kurutulması lazım ben bu riske girmedim ıslak bezle sildim sadece. Göbek bakımı için de bir kit var sprey ve gazlı bez cikiyo içinden onu muhakkak edinin bu sayede göbeği temiz tutmuş olursunuz. Biberon emzik temizliğine gelince onların da kutusunda yazıyor kaynatmamiz gerekn süre vs ben kaynattım biberonu, emzik daha almadık alınca onu da kaynatirim

Allah yardımcın olsun cnm bende de iki kete oldu gecen hafta geçti çok şükür bol bol dua edelim hayırlısıyla hayırlı zamanda saglıkla gelsin yavrularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…