Ben varım ama yeni bişey değil benim içinSık sık tuvalete koşan var mı benim gibi yarım saatte bı nerdeyse klozet de yukarda merdiven çıkmak dan helak oldum yaw
Geçmiş olsun canım inşallah rahatça doldurursun haftalarınıAllah razi olsun kizlar hepinizden dualariniz icin. Sanci ilacla kesiliyormus evet ama asagida olmasi sıkınti. Surekli uzancam ki yemek disinda bir sey yapmiyordum. Bi anda noldu anlamadim. InsaAllah saglikla zamaninda dogar hepimizin bebekleri.
InsaAllah amin valla canim bebegim kaburgamdaydi zaten baya yukaridaydi. Son 3 gundur asagi inmis diyordum esim inanmiyordu bana ama hani vajinada dolgunluk falan derler oyle bisi olmadi. Sadece kaburgama baski yoktu ve corap giyerken zorlaniyordum egilemiyordum. Sancim olmasa anlamazdim bir sey yaniGeçmiş olsun canım inşallah rahatça doldurursun haftalarınıBebeğin aşağıda olduğunu sen hissediyor musun peki?
Çok mu eğil kalk iş yaptın diyecektim ama sadece yemek demişsin demek ki sebepsiz de oluyormuşInsaAllah amin valla canim bebegim kaburgamdaydi zaten baya yukaridaydi. Son 3 gundur asagi inmis diyordum esim inanmiyordu bana ama hani vajinada dolgunluk falan derler oyle bisi olmadi. Sadece kaburgama baski yoktu ve corap giyerken zorlaniyordum egilemiyordum. Sancim olmasa anlamazdim bir sey yani
Aminmmm cnmAllah razi olsun kizlar hepinizden dualariniz icin. Sanci ilacla kesiliyormus evet ama asagida olmasi sıkınti. Surekli uzancam ki yemek disinda bir sey yapmiyordum. Bi anda noldu anlamadim. InsaAllah saglikla zamaninda dogar hepimizin bebekleri.
Aynen canim cok bir sey yapmiyorum zaten. Doktor da dedi bir harekete bakar bazen. Aman diyim lutfen egileceginiz hic bir isi yapmayin. Bir sey olmaz demeyin. Evin kirlenmesi de yemeksizlikte bu durumdan daha iyidir. Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun aminÇok mu eğil kalk iş yaptın diyecektim ama sadece yemek demişsin demek ki sebepsiz de oluyormuş
Geçmiş olsun canım. benim de geçen hafta öyle oldu ya bir kaç gün belimde ağrı ve adet sancıları gibi oldu nst de 75 80 lerde sancı çıktı bebek makat gelişi ve aşağıya baya inmiş ondan belin ağrıyor ve sancıların var dedi. Bana da yataktan çıkma eğilip kalma ıkınma kabız olmamaya çalış falan dedi. İlaç başladı bu hafta yine kontrole gideceğim. Ve neredeyse bir haftadır bel ağrım hep var çok şiddetli değil ama her gün o ağrı var doktorum olur bu ağrılar çoğalırsa gel dediMerhaba kizlar. Cumartesiden beri adet sancim var demistim ya normal dedi herkes. Dun de devam edince doktoruma mesaj attim gel nst ye gir tekrardan dedi. Bugun gittim cok az sanci cikti. Ultrasondan da bakalim dedi ve daha gecen hafta bugun bebek cok iyi durumdayken su an bebek asiri derecede asagiya inmis. 9 aylik gibi hic hosuma gitmedi dedi. Erken dogum olabilir sadece uzanacaksin dedi. Ciger gelistirici igne vurdum yarin 2 tane dha vurdurcam. Bir de dogumu durdurmak icin ilac verdi. Dua edin insaAllah saglikla zamaninda dogar hic beklemiyordum boyle bisi. Cunku hep her seyim yolundaydi bi anda ne oldum
Çantamı hazirlamadim demisdin demi canım hazırlıklı ol sen yine de kendini yorma dinlenAllah razi olsun kizlar hepinizden dualariniz icin. Sanci ilacla kesiliyormus evet ama asagida olmasi sıkınti. Surekli uzancam ki yemek disinda bir sey yapmiyordum. Bi anda noldu anlamadim. InsaAllah saglikla zamaninda dogar hepimizin bebekleri.
Dün çömelerek ciceklerimin toprağını degistiriyordum bende suyum geldi sandım aklım çıktı valla bı daha da comelmedim aynen tek harekete bakar bencedeAynen canim cok bir sey yapmiyorum zaten. Doktor da dedi bir harekete bakar bazen. Aman diyim lutfen egileceginiz hic bir isi yapmayin. Bir sey olmaz demeyin. Evin kirlenmesi de yemeksizlikte bu durumdan daha iyidir. Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun amin
Bulaşık makinesi doldurup bosaltıyomusunuz,hiç egilmemek mi lazım tırsttım şimdiDün çömelerek ciceklerimin toprağını degistiriyordum bende suyum geldi sandım aklım çıktı valla bı daha da comelmedim aynen tek harekete bakar bencede
Dün Dr bana nst istemedi ya keşke isteseydi içim rahatlardi en azından kafda hep bı şüphe var Haziran 1 de gel dedi bı daha daha da çok var 5 hafta nerdeyseGeçmiş olsun canım. benim de geçen hafta öyle oldu ya bir kaç gün belimde ağrı ve adet sancıları gibi oldu nst de 75 80 lerde sancı çıktı bebek makat gelişi ve aşağıya baya inmiş ondan belin ağrıyor ve sancıların var dedi. Bana da yataktan çıkma eğilip kalma ıkınma kabız olmamaya çalış falan dedi. İlaç başladı bu hafta yine kontrole gideceğim. Ve neredeyse bir haftadır bel ağrım hep var çok şiddetli değil ama her gün o ağrı var doktorum olur bu ağrılar çoğalırsa gel dedi
Evet onu bosaltiyorum tabi çok bulaşık çıkartırız biz günde iki kez bile çalışır bazen oğlum alır boşaltır aşağıdan ama genelde hep kendim yaparım .Bulaşık makinesi doldurup bosaltıyomusunuz,hiç egilmemek mi lazım tırsttım şimdi
Sancın yoksa için rahat olsun. Gerçekten çok var son zamanlar en azından 3 hafta sonra gel deseydi. Ağrın sancın olursa kendini biliyorsun insan kendideki değişikliği hemen fark ediyor zaten gidersin hemenDün Dr bana nst istemedi ya keşke isteseydi içim rahatlardi en azından kafda hep bı şüphe var Haziran 1 de gel dedi bı daha daha da çok var 5 hafta nerdeyse
Ben uzun süredir o işi eşime yaptırıyorum gündüz yediklerini sudan geçirip lavabo üstüne birakiyorum akşam gelince yerlstiriyoBulaşık makinesi doldurup bosaltıyomusunuz,hiç egilmemek mi lazım tırsttım şimdi
Bence çok geç bu haftalar için, 2 yada 3 hafta sonra gitmek mantıklı benceDün Dr bana nst istemedi ya keşke isteseydi içim rahatlardi en azından kafda hep bı şüphe var Haziran 1 de gel dedi bı daha daha da çok var 5 hafta nerdeyse
Yataktan tuvalet ve yemek disinda cikmayacam gerisi Allah a kalmis canim. Tevekkulden otesi yokGeçmiş olsun canım. benim de geçen hafta öyle oldu ya bir kaç gün belimde ağrı ve adet sancıları gibi oldu nst de 75 80 lerde sancı çıktı bebek makat gelişi ve aşağıya baya inmiş ondan belin ağrıyor ve sancıların var dedi. Bana da yataktan çıkma eğilip kalma ıkınma kabız olmamaya çalış falan dedi. İlaç başladı bu hafta yine kontrole gideceğim. Ve neredeyse bir haftadır bel ağrım hep var çok şiddetli değil ama her gün o ağrı var doktorum olur bu ağrılar çoğalırsa gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?