2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Geçmiş olsun canım inşallah rahatça doldurursun haftalarını Bebeğin aşağıda olduğunu sen hissediyor musun peki?

Geçmiş olsun canım inşallah rahatça doldurursun haftalarını Bebeğin aşağıda olduğunu sen hissediyor musun peki?
InsaAllah amin valla canim bebegim kaburgamdaydi zaten baya yukaridaydi. Son 3 gundur asagi inmis diyordum esim inanmiyordu bana ama hani vajinada dolgunluk falan derler oyle bisi olmadi. Sadece kaburgama baski yoktu ve corap giyerken zorlaniyordum egilemiyordum. Sancim olmasa anlamazdim bir sey yani

Çok mu eğil kalk iş yaptın diyecektim ama sadece yemek demişsin demek ki sebepsiz de oluyormuş

Çok mu eğil kalk iş yaptın diyecektim ama sadece yemek demişsin demek ki sebepsiz de oluyormuş
Aynen canim cok bir sey yapmiyorum zaten. Doktor da dedi bir harekete bakar bazen. Aman diyim lutfen egileceginiz hic bir isi yapmayin. Bir sey olmaz demeyin. Evin kirlenmesi de yemeksizlikte bu durumdan daha iyidir. Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun amin

Geçmiş olsun canım. benim de geçen hafta öyle oldu ya bir kaç gün belimde ağrı ve adet sancıları gibi oldu nst de 75 80 lerde sancı çıktı bebek makat gelişi ve aşağıya baya inmiş ondan belin ağrıyor ve sancıların var dedi. Bana da yataktan çıkma eğilip kalma ıkınma kabız olmamaya çalış falan dedi. İlaç başladı bu hafta yine kontrole gideceğim. Ve neredeyse bir haftadır bel ağrım hep var çok şiddetli değil ama her gün o ağrı var doktorum olur bu ağrılar çoğalırsa gel dedi

Çantamı hazirlamadim demisdin demi canım hazırlıklı ol sen yine de kendini yorma dinlen

Dün çömelerek ciceklerimin toprağını degistiriyordum bende suyum geldi sandım aklım çıktı valla bı daha da comelmedim aynen tek harekete bakar bencede

Dün Dr bana nst istemedi ya keşke isteseydi içim rahatlardi en azından kafda hep bı şüphe var Haziran 1 de gel dedi bı daha daha da çok var 5 hafta nerdeyse

Benim bir hafta geçti üstünden çok aşırı olmazsa da ara ara ağrılarım oluyor sadece lavaboya giderken yataktan çıkıyorum. Sende dikkat et hayırlı zamanda hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20200428-165915.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 43
Dün Dr bana nst istemedi ya keşke isteseydi içim rahatlardi en azından kafda hep bı şüphe var Haziran 1 de gel dedi bı daha daha da çok var 5 hafta nerdeyse
Sancın yoksa için rahat olsun. Gerçekten çok var son zamanlar en azından 3 hafta sonra gel deseydi. Ağrın sancın olursa kendini biliyorsun insan kendideki değişikliği hemen fark ediyor zaten gidersin hemen

Bence de . 2 haftada bir gitmek en mantıklısı neden öyle geç çağırdı. Bende ağırlaşmamak için evde uyandıktan sonra hiç oturmuyorum dön dön duruyorum ama şuan tırstım bi

Yataktan tuvalet ve yemek disinda cikmayacam gerisi Allah a kalmis canim. Tevekkulden otesi yokAyakta da durma canim asagiya inmesin daha da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…