2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Çantamı hazirlamadim demisdin demi canım hazırlıklı ol sen yine de kendini yorma dinlen
Hazirlamadim canim usendim hep ama bu hafta kesin baslayacaktim bu defa sancilar basladi. Haftaya izin kagidi cikarabiliriz insaAllah ailemden birileri gelir. Bu hafta da esim bakacak insaAllah. Ona yikatirim artik

Bulaşık makinesi doldurup bosaltıyomusunuz,hiç egilmemek mi lazım tırsttım şimdi
Canim herkes ayni degil ya panik yapmadan dikkatli olun sadece. Insanlar ne isler yapiyor bir sey olmuyor sukur. Ben cok dikkatliydim daha dogrusu esim cok takintili. Makineyi bile bosalttirmazdi camasir falan sermiyordum hepsini esim yapiyordu. Olacagi varmis yani. Dikkatli ol tabi ama strese girme insaAllah cok guzel ilerler surec

Yataktan tuvalet ve yemek disinda cikmayacam gerisi Allah a kalmis canim. Tevekkulden otesi yokAyakta da durma canim asagiya inmesin daha da
Aynen bende bir tuvalete kalkıp geri geliyorum. Bir haftadır neredeyse tüm gün yataktayım ayakta kalmıyorum eğilip kalkmıyorum. Yani biz elimizden geleni yapalım hayırlı zamanda gelirler artık

Hazirlamadim canim usendim hep ama bu hafta kesin baslayacaktim bu defa sancilar basladi. Haftaya izin kagidi cikarabiliriz insaAllah ailemden birileri gelir. Bu hafta da esim bakacak insaAllah. Ona yikatirim artik
Bende hazırlamamıştım. Eşim haftasonu hepsini makinaya attı ütüledi güzelce ayarlayıp çantalara yerleştirdi tabi hepsini yatağa benim yanıma getirerek ayarladı

Kızlar fanlı ısıtıcı aldınız mı , marka önerınız var mı , bebege duş aldırırken lazım olcak

Sancın yoksa için rahat olsun. Gerçekten çok var son zamanlar en azından 3 hafta sonra gel deseydi. Ağrın sancın olursa kendini biliyorsun insan kendideki değişikliği hemen fark ediyor zaten gidersin hemen
Belim ağrıyor devamlı ama dayanilmicak gibi değil bı de kaburgam batıyor hep onun dışında yorulmazsam çok şükür iyiyim

Bence de . 2 haftada bir gitmek en mantıklısı neden öyle geç çağırdı. Bende ağırlaşmamak için evde uyandıktan sonra hiç oturmuyorum dön dön duruyorum ama şuan tırstım bi
Evet ya bana da çok geç geliyor bende malesef hiç dinlenemuyorum iki çocuk eşim arada gidip geliyor gün içinde hep bı koşturmaca

N

nasıl bişey ,tarif edebilir misin
Karnımın önü tamamen kaskatı kesiliyo.çocuk filan değil ama bildiğin kasılma.ve o an nefes alamıyorum sanki bütün vücudumu karnım kitliyo hareket etmekte zorlanıyorum. Braxton hicks diyorlar normalmiş.ama akşamları ard arda 5-6 kez oluyor ve nefesim kesiliyor. Konumunuzu değiştirin diyor nette ama ben değiştirince kesilmiyor.büyük nefesler alıp veriyorum ancak öyle geçiyor. En önemli özelliği düzenli olmaması.ama bu kadar fazla olmasını anlamıyorum çok korkunç yoruyor.

Benim de günde 1 kez oluyor tam gobegimin ortası ya da altı kaskatı oluyorum oturduğum yerde kalıyorum kipirdarsam dokunursam daha çok ağrıyor keskin bi agri

Benim de günde 1 kez oluyor tam gobegimin ortası ya da altı kaskatı oluyorum oturduğum yerde kalıyorum kipirdarsam dokunursam daha çok ağrıyor keskin bi agri
Günde 1 e razıyım inan en az 15 defa oluyor ama akşamları özellikle ardarda oluyor tam rahatladım derken tekrar oluyor. Acaab doktordan rica etsem sonraki sefer nst ye mi girsem napsam?

Bugun bana da buna benzer bişey oldu , hatta baya düzenlı gıbıydı iftar hazrlıgınaydım , bebek tekmelıyo sandım once,ama tekmeleri sag karnımda hıssedıyorfum,bu dediğim ise kasıgıma alt tarafa yakın biyerdi

Günde 1 e razıyım inan en az 15 defa oluyor ama akşamları özellikle ardarda oluyor tam rahatladım derken tekrar oluyor. Acaab doktordan rica etsem sonraki sefer nst ye mi girsem napsam?
Bu sancılar doguma yardımcı oluyormus aslında,olması daha iyi degılmı ki ama coksa dr bi baksın tabi nst de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…