2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evet o stress çok zor, bende annemlerdeyim eşim arasira gelip gidiyor, bizde her seferinde yaşıyoruz ama görüşmeden de olmuyor inşallah sorunsuz atlatırız bu gunleri

Sık sık tuvalete koşan var mı benim gibi yarım saatte bı nerdeyse klozet de yukarda merdiven çıkmak dan helak oldum yaw
Ahh yarım saat olsa öpüp başıma koyarım, tuvalette yaşıyorum arada çıkıyorum dışarı öyle diyim sana yani :))

Benim de günde 1 kez oluyor tam gobegimin ortası ya da altı kaskatı oluyorum oturduğum yerde kalıyorum kipirdarsam dokunursam daha çok ağrıyor keskin bi agri
doktorumun bana bu kasılmaları acıyla hissetmemin derimin inceliğinden kaynaklandığını söylemişti.

Ben eğilip kalkiyorum uzaniyorum camasir seriyorum ama korktum simdi yapmamak lazim dikkat etmek lazim demek ki
Valla neler yapıyoruz neler çamaşır i gectip cam duvar bile siliyorum bahçede capa yapıyorum börek açıyorum ama dikkatli olmakta fayda var artık kendimi yormadan hirpalamadan yapmaya çalışıyorum yapabildiğim kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…