Benim oğlanda evde sıkılmıştı daha yasaklar bailamadan anneme gitmişti, evet biraz daha rahatım şu ara ama olsun tüketse de çok özlüyorum tüketmelerini bile. Bazen şeytanın bacağını kırıp gidiyorum anneme ama döndükten sonra acaba bişey vardı onlara bulaştırdım mı acaba ben kaptımmı stresinden uyku girmiyo gözüme. Stress hayatımızın her yerindee, şu ara daha yoğun yaşıyoruz haliyle
Evet o stress çok zor, bende annemlerdeyim eşim arasira gelip gidiyor, bizde her seferinde yaşıyoruz ama görüşmeden de olmuyor inşallah sorunsuz atlatırız bu gunleri
Benim de günde 1 kez oluyor tam gobegimin ortası ya da altı kaskatı oluyorum oturduğum yerde kalıyorum kipirdarsam dokunursam daha çok ağrıyor keskin bi agri
Karnımın önü tamamen kaskatı kesiliyo.çocuk filan değil ama bildiğin kasılma.ve o an nefes alamıyorum sanki bütün vücudumu karnım kitliyo hareket etmekte zorlanıyorum. Braxton hicks diyorlar normalmiş.ama akşamları ard arda 5-6 kez oluyor ve nefesim kesiliyor. Konumunuzu değiştirin diyor nette ama ben değiştirince kesilmiyor.büyük nefesler alıp veriyorum ancak öyle geçiyor. En önemli özelliği düzenli olmaması.ama bu kadar fazla olmasını anlamıyorum çok korkunç yoruyor.
Valla neler yapıyoruz neler çamaşır i gectip cam duvar bile siliyorum bahçede capa yapıyorum börek açıyorum ama dikkatli olmakta fayda var artık kendimi yormadan hirpalamadan yapmaya çalışıyorum yapabildiğim kadar
Yaşadığınız bölgeye göre değişir ama en az iki aylık olana kadar elektrikli sobanın önünde yikamisdim bende kızımı Mayıs sonu dogmusdu ben konya dayım burası geç ısınıyor