2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Merhaba kızlar seker yuklemesi yaptirdim . Aclik 84 ilk 1. Saat 83 cikti . 2. Saatlihin sonucu elimde yok . Sizce nasıl ?

Aa canım benim de ultrason degerlerınden şimdi baktıgımda karın olcusu bir hafta geride ama ne dr sorun var gıbı davrandı ne ben farkedıp sormusum o an ,bu bir problemmiymiş,seni dr un mu uyardı protoin agırlıklı beslen diye? Buarada neden calısamazı tam 0 larda alcaz ki ,diyelim ki rahatsızlandık nolcak

Maşallah 1 haftada 400 gr mı almış?
Aynen geçen hafta doktor karin çevresi geride, yemeklerini düzenli ye, bol protein ile beslen, vitaminlerini duzenli üç dedi. BEnde öyle yaptım ise yaradı gerçekten, en azından gelişimde bi sorun yokmuş onu öğrendik. Şimdi yemeğimi birazcık azaltıcam, aynı hızda giderse çok kilo alir:)

Beni saglik ocagindan aradilar gkan ve idrar tahlili vermem gerekmis bugun gidip verdim gitmesek bile arıyorlar gelin diye iyi oldu bu sistem
Evet güzel bi uygulama, herkesin yapması gerekiyor, farkında olamadan eksik biseyler çıkabiliyor. Kan ilaci kullanıyorum ama yinede düşük cıkmış mesela

Evet doktor uyardı, aslında gelişimi iyi ama karin çevresi 1 hafta geride, normalde 2 haftaya kadar normal sayıyoruz ama yinede takip edelim dedi. Protein ağırlıklı beslenmemi ve Vitaminlerimi düzenli kullanmamı soyledi. Bazı bebeklerde gelişim geriliği olabiliyor özellikle bu zamanlarda, orneklerini araştırdım biraz. Mesela 1 ay boyunca karin çevresi hiç gelişmeyen bebekler olmus, o zaman onları mümkün olan en kısa zamanda alıyorlar. Erken dogun oluyor. Doktor bana 37.haftaya kadar calisabilirsin dedi, çalışamaz raporunu istediğim zaman alabilir miyim dedim, o da tam hafta olunca gel dedi o zaman. AAcil bi durumda farketmez herhlde tam bilemiyorum

Evet güzel bi uygulama, herkesin yapması gerekiyor, farkında olamadan eksik biseyler çıkabiliyor. Kan ilaci kullanıyorum ama yinede düşük cıkmış mesela
Aynen bak doguma az kaldi ona gore kan nakliyesi olabilir kan ilacini dozu artirilir caresine bakarlar yapilmasi gerekli bu aylarda kesinlikle

Merhaba kızlar seker yuklemesi yaptirdim . Aclik 84 ilk 1. Saat 83 cikti . 2. Saatlihin sonucu elimde yok . Sizce nasıl ?
Gebelik şekerinin tanısı için güncel yaklaşım olarak kabul edilen 75 gramlık şeker yükleme testi anne adayına uygulanır. Test sonuçlarında açlık kan şekeri 92 mg/dl, 1. saat kan şekeri 180 ml/dl, 2. saat kan şekeri 153 gr/ml altında ise bu değerler normal olarak kabul edilir.

Bana doktorum şimdi mesaj attı. Düşük çıktı diyetisyene gitsen iyi olur dedi yaptırdığımda yüksek çıkarsa diyet liste uygularız demişti çelişkili iyi miyim kötümü anlamadım

Beslenme programın neydi canı. , bende kapatayım bir hafta farkı sabah ıkı yumurta aksam hep et fln mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…