- 30 Nisan 2018
- 2.160
- 3.043
- 133
A bende oradayım 6 7 haftadır gidemedim eşim istemedi esenyurt ya da beylikduzune gideyim dedim esenyurt randevusu var ama niye bakmiyolar bende beylikduzune aldimEsenyurt
Esenyurt
Devlet mi cnm ben gitmedim devlete bayan sadece almıyolar dediA bende oradayım 6 7 haftadır gidemedim eşim istemedi esenyurt ya da beylikduzune gideyim dedim esenyurt randevusu var ama niye bakmiyolar bende beylikduzune aldim
Benimde 6 haftam işteDevlet mi cnm ben gitmedim devlete bayan sadece almıyolar dedi
Devlet aynen zaten eşim o yuzden istemedi ozel e su ara sikisigiz gidemiyorumDevlet mi cnm ben gitmedim devlete bayan sadece almıyolar dedi
Anladım cnm sen genede bak bakalım eşim fırıncı vaktimiz pek olmuyo tekte yollamaz tam sıkıntıDevlet aynen zaten eşim o yuzden istemedi ozel e su ara sikisigiz gidemiyorum
Yani çok merak ediyorsan devlete bir cnm istersen hangi ozel hastaneler ben pek bilmiyorum burada bi reyap ve esencani biliyorumAnladım cnm sen genede bak bakalım eşim fırıncı vaktimiz pek olmuyo tekte yollamaz tam sıkıntı
sağol cnm teşekkür ederimBol satışlar, takip ettim
Aa canım benim de ultrason degerlerınden şimdi baktıgımda karın olcusu bir hafta geride ama ne dr sorun var gıbı davrandı ne ben farkedıp sormusum o an ,bu bir problemmiymiş,seni dr un mu uyardı protoin agırlıklı beslen diye? Buarada neden calısamazı tam 0 larda alcaz ki ,diyelim ki rahatsızlandık nolcakBugün yine doktora kontrole gittim, 32+0 da çalışabilir raporu için, hemde bebeğin karin çevresi geçen hafta 1 hafta geride çıkmıştı, protein ağırlıklı beslen takip edelim demişti. Çok şükür bu hafta gelişimi daha iyiydi gününü geçmiş yine, 2049 gr olmus, geçen hafta 1610 du. Yemeğimi dengeliycem yeniden :) birde doktor yeniden çalışamaz raporu almak istersen tam haftalarda gel dedi, 35+0 gibi. bunda sonra 2 hafta 1 gel dedi, agrım vs olmadığı için nst ye gerek yok dedi
Aynen geçen hafta doktor karin çevresi geride, yemeklerini düzenli ye, bol protein ile beslen, vitaminlerini duzenli üç dedi. BEnde öyle yaptım ise yaradı gerçekten, en azından gelişimde bi sorun yokmuş onu öğrendik. Şimdi yemeğimi birazcık azaltıcam, aynı hızda giderse çok kilo alir:)Maşallah 1 haftada 400 gr mı almış?
Evet güzel bi uygulama, herkesin yapması gerekiyor, farkında olamadan eksik biseyler çıkabiliyor. Kan ilaci kullanıyorum ama yinede düşük cıkmış meselaBeni saglik ocagindan aradilar gkan ve idrar tahlili vermem gerekmis bugun gidip verdim gitmesek bile arıyorlar gelin diye iyi oldu bu sistem
Aa canım benim de ultrason degerlerınden şimdi baktıgımda karın olcusu bir hafta geride ama ne dr sorun var gıbı davrandı ne ben farkedıp sormusum o an ,bu bir problemmiymiş,seni dr un mu uyardı protoin agırlıklı beslen diye? Buarada neden calısamazı tam 0 larda alcaz ki ,diyelim ki rahatsızlandık nolcak
Aynen bak doguma az kaldi ona gore kan nakliyesi olabilir kan ilacini dozu artirilir caresine bakarlar yapilmasi gerekli bu aylarda kesinlikleEvet güzel bi uygulama, herkesin yapması gerekiyor, farkında olamadan eksik biseyler çıkabiliyor. Kan ilaci kullanıyorum ama yinede düşük cıkmış mesela
Ben beylikduzu Birinci hastanesine gidiyorum, buraya covidli hastalar alınmıyor, burayıda tercih edebilirsiniz. Çok güzel temiz hastane. Fiyatında uygunYani çok merak ediyorsan devlete bir cnm istersen hangi ozel hastaneler ben pek bilmiyorum burada bi reyap ve esencani biliyorum
Evet kan önemli, bende biraz fazla içmeye başladım ve dut özü aldım onuda içiyorum kan yapsın diyeAynen bak doguma az kaldi ona gore kan nakliyesi olabilir kan ilacini dozu artirilir caresine bakarlar yapilmasi gerekli bu aylarda kesinlikle
Üzum pekmezini 3 yemek kaşığı su bardagina koy suyla karistir onu hergun iç cok guzel kan yapar aklinda bulunsun canımEvet kan önemli, bende biraz fazla içmeye başladım ve dut özü aldım onuda içiyorum kan yapsın diye
Gebelik şekerinin tanısı için güncel yaklaşım olarak kabul edilen 75 gramlık şeker yükleme testi anne adayına uygulanır. Test sonuçlarında açlık kan şekeri 92 mg/dl, 1. saat kan şekeri 180 ml/dl, 2. saat kan şekeri 153 gr/ml altında ise bu değerler normal olarak kabul edilir.Merhaba kızlar seker yuklemesi yaptirdim . Aclik 84 ilk 1. Saat 83 cikti . 2. Saatlihin sonucu elimde yok . Sizce nasıl ?
Bende öyle yapıyorum ama dut pekmeziyle iş görür herhald e :))Üzum pekmezini 3 yemek kaşığı su bardagina koy suyla karistir onu hergun iç cok guzel kan yapar aklinda bulunsun canım
Bana doktorum şimdi mesaj attı. Düşük çıktı diyetisyene gitsen iyi olur dediGebelik şekerinin tanısı için güncel yaklaşım olarak kabul edilen 75 gramlık şeker yükleme testi anne adayına uygulanır. Test sonuçlarında açlık kan şekeri 92 mg/dl, 1. saat kan şekeri 180 ml/dl, 2. saat kan şekeri 153 gr/ml altında ise bu değerler normal olarak kabul edilir.
Beslenme programın neydi canı. , bende kapatayım bir hafta farkıAynen geçen hafta doktor karin çevresi geride, yemeklerini düzenli ye, bol protein ile beslen, vitaminlerini duzenli üç dedi. BEnde öyle yaptım ise yaradı gerçekten, en azından gelişimde bi sorun yokmuş onu öğrendik. Şimdi yemeğimi birazcık azaltıcam, aynı hızda giderse çok kilo alir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?