2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aslında annem diyecekti ama evde kumaş yok dışarı da çıkamıyoruz dedim en iyisi hazır alayım
Ceyizimi hazirlarken annem kucuk hurclar almisti bana. Memlekete gidince de valizi bu hurclarla duzenliyorum cok rahatlik oluyor. Hastane cantami da hurclarla hazirlayacam insaAllah. Sadece hemsireye verilecek olani seffaf keseye koycam uzerine de yazarim diye dusunuyorum.

Bugün yine doktora kontrole gittim, 32+0 da çalışabilir raporu için, hemde bebeğin karin çevresi geçen hafta 1 hafta geride çıkmıştı, protein ağırlıklı beslen takip edelim demişti. Çok şükür bu hafta gelişimi daha iyiydi gününü geçmiş yine, 2049 gr olmus, geçen hafta 1610 du. Yemeğimi dengeliycem yeniden :) birde doktor yeniden çalışamaz raporu almak istersen tam haftalarda gel dedi, 35+0 gibi. bunda sonra 2 hafta 1 gel dedi, agrım vs olmadığı için nst ye gerek yok dedi

Ne şansızım 2 hastaneye gittim muayene yok drlar çok yoğun sadece doğum alıyomuş drum şimdi ben yeni dramı gidicem saglık bakanlığı neden bizimle ilgilenmiyo onuda hiç anlamıyorum görevli bayan peki nereye gidicez diyince devlette gitme almıyo diyo ee sizde almıyosunuz

Maşallah 1 haftada 400 gr mı almış?

Hic deme canim geceleri uyumasam yeri hem sık sık tuvalete koşuyorum hemde ne tarafima dönsem kızım yatma diyor sanki vurup vurup duruyor
Benim de aynı gece 5 6 kez o da en az tuvaletteyim. Artık kocam yataktan atsa beni yeridir. Hayır sessizde kalkamaiyorum yataktan kalkarken sanki kavimler göçü yaşanıyor. Ne popoyu ne göbeği cevirebiliyorum daha yeni uyandım valla değişik bi uyku duzenim oldu. Kizimda artık tekme değil sanki tsunami yaratıyor karnimda bu aralar benimkide coştu.

Birde rutin kan ve idrar tahlili yaptırmıştım, alında bi şikayetim yoktu ama sonuçlarda idrarda iltihap cıkmış. O yüzden sizde bu zamanlarda mutlaka testlerinizi yaptirin
Beni saglik ocagindan aradilar gkan ve idrar tahlili vermem gerekmis bugun gidip verdim gitmesek bile arıyorlar gelin diye iyi oldu bu sistem

Nerdeki hastaneler bunlar acaba

Aynen valla doguncada surekli emzirmek icin uyancaz bi yandan alistirmami oluyor ne bu durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…