2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bana doktorum şimdi mesaj attı. Düşük çıktı diyetisyene gitsen iyi olur dedi yaptırdığımda yüksek çıkarsa diyet liste uygularız demişti çelişkili iyi miyim kötümü anlamadım
Burda üst sınırları vermişler, alt sınırla yok malesef ama banada ikinci ölçüm düşük gelmişti, nasıl yüksek şeker iyi değilse, düşük şekerde istenmiyor, hipoglisemi deniyor. Diyetisyen bol ara öğünlü bi liste yapar büyük olasılıkla, az az aMa çok öğün yemen lazım benim bildigim

Beslenme programın neydi canı. , bende kapatayım bir hafta farkı sabah ıkı yumurta aksam hep et fln mı
☺ kşamları fazla bişey yiyemedigim için proteinin çoğunu sabah almaya çalıştım, buzluk için köfte hazirladik, sabahlari 4 5 tane çıkarıp parçalayıp üstüne yumurta kırıp yedim, bazende kıymalı menemen yedim. Diğer öğünlerde genelde oglen bi kac kere kuzu eti yedim, bir kaç kez et çorbası içtim, bi iki kerede ev yapımı lahmacun yedim. Akşamları daha hafif beslendim, çorba salata gibi. Mutlaka süt içtim, yoğurt yedim hergun ve muz:) genel olarak boyleydi

Maşallah minnağa gelişimi iyi olmuş. İşte bebeklerin işi hiç belli olmuyor bazen yavaş kilo alıyorlar bazen hızlı sağlıkla gelsinler inşallah
Bizde 1 haftamız doldu bugün kontrole gittik yine sancılar olunca doktor riske girmeyelim her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapalım dedi. 4 doz verdi iki dozu bugün yaptık.

Ben sadece yükseģi kötü diye hep okudum . Düşük olanları nette bulamadım . Diyetisyene gitmeliyim o zaman benim yemek düzenim var ama ne kadar düzenliyim onu bilmiyorum . Canım sıkıldı şimdi

Samcilarin kaç çıktı canım iyi yapmış iğnelerin çok faydası oluyor

Yarın benim de 32 hf kontrolüm var, en son 5 hafta önce gitmiştim .. bakalım nasıl cikacak, inşallah benimki de büyümüştür çok

Yarın benim de 32 hf kontrolüm var, en son 5 hafta önce gitmiştim .. bakalım nasıl cikacak, inşallah benimki de büyümüştür çok
Büyümüştür tabi birde uzun zaman gitmeyince ultrasonda görünce yüzü falan iyice şekillenmiş oluyor çok tatlı duruyor. Renkli ultrason da benim bebek gülerken yakaladı doktor görüntü aldı çok sevimli geliyor

Ay aynı ben

Hadi yaa seninki baya aceleci gibi gozukuyor, inşallah sağlıkla zamaninda gelir, açılması bile olup kaç hafta duran olabiliyor. Içmeler yapılıyor zaten, bebisinde gelişimi iyiyse eğer hiç korkma

Ben sadece yükseģi kötü diye hep okudum . Düşük olanları nette bulamadım . Diyetisyene gitmeliyim o zaman benim yemek düzenim var ama ne kadar düzenliyim onu bilmiyorum . Canım sıkıldı şimdi
Seninki tam olarak hipoglisemimi bilemiyorum, ama eğer öyleyse şöyle bir açıklama var;

"Özellikle beyin ve kalp gibi yaşamsal organların tek enerji kaynağı şekerdir. Kan şekerindeki ani düşüşler, bu organların çalışmasını hemen etkiler. Beynimizin tek enerji kaynağı şeker olduğu için kan şekerinin uzun bir süre düşük düzeyde olması hayati tehlike taşımaktadır. Eğer hamilelik sürecinde diyabete bağlı hipoglisemi yaşıyorsanız, bu hastalığın düzgün bir şekilde yönetilmesiyle siz ve doğacak çocuğunuz sağlık açısından daha az risk teşkil etmiş olursunuz. Eğer hipoglisemi hastalığını önemsemeden tedavi için yardım almazsanız, hamileliğinizde düşük yapma olasılığınız yüksektir."

Mutlaka bi doktora görün yinede

Peki kimseye benzetebildiniz mi, bizimki babaya benziyor :)

Hadi yaa seninki baya aceleci gibi gozukuyor, inşallah sağlıkla zamaninda gelir, açılması bile olup kaç hafta duran olabiliyor. Içmeler yapılıyor zaten, bebisinde gelişimi iyiyse eğer hiç korkma
Aynen aynen erken doğum riski olan ve 36 37 lerde doğum yapan var bizimde hayırlısıyla inşallah öyle olur
Gelişimi iyi dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…