Dut özünü nerden hangı marka aldın canımEvet kan önemli, bende biraz fazla içmeye başladım ve dut özü aldım onuda içiyorum kan yapsın diye
Bana sucak basıyo bugunlerde çok ,pekmezı içersem nolurum bilmem,dışarı cıkmak ta yasak,ev içinde koştururum artıkÜzum pekmezini 3 yemek kaşığı su bardagina koy suyla karistir onu hergun iç cok guzel kan yapar aklinda bulunsun canım
Bende uyurken uzerimi açıyorum bi sicaklik sıkıntı geliyor geceleriBana sucak basıyo bugunlerde çok ,pekmezı içersem nolurum bilmem,dışarı cıkmak ta yasak,ev içinde koştururum artık
Burda üst sınırları vermişler, alt sınırla yok malesef ama banada ikinci ölçüm düşük gelmişti, nasıl yüksek şeker iyi değilse, düşük şekerde istenmiyor, hipoglisemi deniyor. Diyetisyen bol ara öğünlü bi liste yapar büyük olasılıkla, az az aMa çok öğün yemen lazım benim bildigimBana doktorum şimdi mesaj attı. Düşük çıktı diyetisyene gitsen iyi olur dediyaptırdığımda yüksek çıkarsa diyet liste uygularız demişti çelişkili iyi miyim kötümü anlamadım
Dut özünü nerden hangı marka aldın canım
☺ kşamları fazla bişey yiyemedigim için proteinin çoğunu sabah almaya çalıştım, buzluk için köfte hazirladik, sabahlari 4 5 tane çıkarıp parçalayıp üstüne yumurta kırıp yedim, bazende kıymalı menemen yedim. Diğer öğünlerde genelde oglen bi kac kere kuzu eti yedim, bir kaç kez et çorbası içtim, bi iki kerede ev yapımı lahmacun yedim. Akşamları daha hafif beslendim, çorba salata gibi. Mutlaka süt içtim, yoğurt yedim hergun ve muz:) genel olarak boyleydiBeslenme programın neydi canı. , bende kapatayım bir hafta farkısabah ıkı yumurta aksam hep et fln mı
Maşallah minnağa gelişimi iyi olmuş. İşte bebeklerin işi hiç belli olmuyor bazen yavaş kilo alıyorlar bazen hızlıBugün yine doktora kontrole gittim, 32+0 da çalışabilir raporu için, hemde bebeğin karin çevresi geçen hafta 1 hafta geride çıkmıştı, protein ağırlıklı beslen takip edelim demişti. Çok şükür bu hafta gelişimi daha iyiydi gününü geçmiş yine, 2049 gr olmus, geçen hafta 1610 du. Yemeğimi dengeliycem yeniden :) birde doktor yeniden çalışamaz raporu almak istersen tam haftalarda gel dedi, 35+0 gibi. bunda sonra 2 hafta 1 gel dedi, agrım vs olmadığı için nst ye gerek yok dedi
Ben sadece yükseģi kötü diye hep okudum . Düşük olanları nette bulamadım . Diyetisyene gitmeliyim o zamanBurda üst sınırları vermişler, alt sınırla yok malesef ama banada ikinci ölçüm düşük gelmişti, nasıl yüksek şeker iyi değilse, düşük şekerde istenmiyor, hipoglisemi deniyor. Diyetisyen bol ara öğünlü bi liste yapar büyük olasılıkla, az az aMa çok öğün yemen lazım benim bildigim
Samcilarin kaç çıktı canım iyi yapmış iğnelerin çok faydası oluyorMaşallah minnağa gelişimi iyi olmuş. İşte bebeklerin işi hiç belli olmuyor bazen yavaş kilo alıyorlar bazen hızlısağlıkla gelsinler inşallah ♥
Bizde 1 haftamız doldu bugün kontrole gittik yine sancılar olunca doktor riske girmeyelim her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapalım dedi. 4 doz verdi iki dozu bugün yaptık.
Yarın benim de 32 hf kontrolüm var, en son 5 hafta önce gitmiştim .. bakalım nasıl cikacak, inşallah benimki de büyümüştür çokAynen geçen hafta doktor karin çevresi geride, yemeklerini düzenli ye, bol protein ile beslen, vitaminlerini duzenli üç dedi. BEnde öyle yaptım ise yaradı gerçekten, en azından gelişimde bi sorun yokmuş onu öğrendik. Şimdi yemeğimi birazcık azaltıcam, aynı hızda giderse çok kilo alir:)
75 80 bazıları 40. öyle devam edip duruyorSamcilarin kaç çıktı canım iyi yapmış iğnelerin çok faydası oluyor
Büyümüştür tabi birde uzun zaman gitmeyince ultrasonda görünce yüzü falan iyice şekillenmiş oluyor çok tatlı duruyor. Renkli ultrason da benim bebek gülerken yakaladı doktor görüntü aldı çok sevimli geliyorYarın benim de 32 hf kontrolüm var, en son 5 hafta önce gitmiştim .. bakalım nasıl cikacak, inşallah benimki de büyümüştür çok
Ay aynı benBenim de aynı gece 5 6 kez o da en az tuvaletteyim. Artık kocam yataktan atsa beni yeridir. Hayır sessizde kalkamaiyorum yataktan kalkarken sanki kavimler göçü yaşanıyor. Ne popoyu ne göbeği cevirebiliyorum daha yeni uyandım valla değişik bi uyku duzenim oldu. Kizimda artık tekme değil sanki tsunami yaratıyor karnimda bu aralar benimkide coştu.
Hadi yaa seninki baya aceleci gibi gozukuyor, inşallah sağlıkla zamaninda gelir, açılması bile olup kaç hafta duran olabiliyor. Içmeler yapılıyor zaten, bebisinde gelişimi iyiyse eğer hiç korkmaMaşallah minnağa gelişimi iyi olmuş. İşte bebeklerin işi hiç belli olmuyor bazen yavaş kilo alıyorlar bazen hızlısağlıkla gelsinler inşallah ♥
Bizde 1 haftamız doldu bugün kontrole gittik yine sancılar olunca doktor riske girmeyelim her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapalım dedi. 4 doz verdi iki dozu bugün yaptık.
Seninki tam olarak hipoglisemimi bilemiyorum, ama eğer öyleyse şöyle bir açıklama var;Ben sadece yükseģi kötü diye hep okudum . Düşük olanları nette bulamadım . Diyetisyene gitmeliyim o zamanbenim yemek düzenim var ama ne kadar düzenliyim onu bilmiyorum . Canım sıkıldı şimdi
Uzun süre gitmeyince artış baya çok oluyorYarın benim de 32 hf kontrolüm var, en son 5 hafta önce gitmiştim .. bakalım nasıl cikacak, inşallah benimki de büyümüştür çok
Peki kimseye benzetebildiniz mi, bizimki babaya benziyor :)Büyümüştür tabi birde uzun zaman gitmeyince ultrasonda görünce yüzü falan iyice şekillenmiş oluyor çok tatlı duruyor. Renkli ultrason da benim bebek gülerken yakaladı doktor görüntü aldı çok sevimli geliyor
27 deyken babaya benzetti doktor bizdePeki kimseye benzetebildiniz mi, bizimki babaya benziyor :)
Aynen aynen erken doğum riski olan ve 36 37 lerde doğum yapan var bizimde hayırlısıyla inşallah öyle olurHadi yaa seninki baya aceleci gibi gozukuyor, inşallah sağlıkla zamaninda gelir, açılması bile olup kaç hafta duran olabiliyor. Içmeler yapılıyor zaten, bebisinde gelişimi iyiyse eğer hiç korkma
Hstane için mi alacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?