2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aynen elinde hurç varsa çok iyi olur benim öyle bir şeyim yok malesef o yüzden eşyalarımı koymak için bişeyler lazım

Saol canım bende bu ve buna benzer çok şey okudum bugün . Allah korusun inşallah öyle bir şeyle karşilaşmam hamilelik boyunca hiç şeker düşmesi açlıl el titremesi vs görmedim ama tedbirli olmak laziim . Çok teşekkür ederim

Rica ederim, geçmiş olsun, Allah şifa versin

Uyuyamicam diye korkumdan yatmiyorum ya bı bardak sıcak süt içsem bari uyutur mu ki eşimde sabah 4 de gidiyor o uyudu

Beslenme programın neydi canı. , bende kapatayım bir hafta farkı sabah ıkı yumurta aksam hep et fln mı

Bana sormadiniz ama ben de gebelik diyeti yapiyorum. Doktor bir ara geri demisti. Sonra ya yanlis olculdugunu dusunduk ya da duzeldi ama ayni listeye devam.ediyorum. yumurta ve eti arttirmisti diyetisyen o zaman. Bendeki liste ile bazen doymuyorum bile, kilo hic almadim diyete basladigimdan beri ama bebek gelisiyor.

Sabah 2 yumurta, 2 kibrit kutusu peynir, 5 zeytin, yesillik, 25 gr yani yarim dilim tam bugday ekmegi; oglen yarim corba, 8 kasik sebze yemegi, 1 bardak yogurt; aksam 150 gr et/balik/tavuk (5 kofte yapiyor), 25 gr tam Bugday ekmegi, 1 kase corba, yesillik.
Gun icindeki ara ogunleri de toplarsam: 300 gr meyve ( 3 minik boy elma gibi dusunun), 2 bardak ayran/sut/yogurt, 1 kb.kutusu peynir, 25 gr ekmek, 8 badem ya da 2 ceviz

Sagpl canım

Bu listeyi yüksek şeker için mi kullanıyorsun. Ben 3 ana öğünü bile zor yiyorum ara öğün yapmak bana zor geliyor, nefes alicak yerim kalmiyor

biz bugün gittik doktora. Çok şükür herşey yolunda. Gelişimi 10 gün kadar önden gidiyor. En erken 18 mayıs tan sonra bekleriz dedi. Haziranın ilk haftasına kadar bekleyebiliriz dedi. Bi telaş sardı beni. Sanki yapmam gereken bi sürü şey varmışta geç kalmışım gibi hissettim bi an. Benimde adet sancısı gibi olan ağrılarıma eğer ki dinlenince geçmiyorsa korkalım dedi.

Baya baya yaklaşmış :) çantan hazır olduktan sonra gerisi çok önemli değil aslında, inşallah sağlıkla gelir burda bebisleri konuşacagimiz gunler yaklaşıyor

Beni bile heyecan sardı okurken . Gercekden günler yaklaşıyor artık demisdin bı ara Mayıs 15 den sonra Haziran başı olan anneler başlar doğumlara . Hayırlı saatte hayırlısıyla bı avazda kucagimiza alalım inşallah hepimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…