2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Koronodan berı dogru duzgun balık yemıyoruz ya,temızleme işine guvenemıyorum el degıyo habırediye.sadecebalık yagı hapı yeterli olur mu ki ,sızın balık yeme durumunuz ne
güvenip alamıyorum bende sezon da bitiyor. Omega 3 te almıyorum kafama takılıyor benim de. Başka seylerden alsak iyi olur
Çıkar mı kısmına bise demedi. Sadece doğum kasılması vs olmazsa sorun olmaz dedi. Bir de hareketleri takip et dedi
Ultrasonda mı anladı? Benim ultrasonda yüzünü filan bile zor görüyoruz dolansa anlar mıydı hoca emin değilim

Koronodan berı dogru duzgun balık yemıyoruz ya,temızleme işine guvenemıyorum el degıyo habırediye.sadecebalık yagı hapı yeterli olur mu ki ,sızın balık yeme durumunuz ne
Pisirdikdwn sonra bı sorun olacağını sanmam canım hafta da bir iki haftada bir eşim pazara cikdikca alıyor

İnşallah benim o kadar erkene umudumda yok aslında, ilk doğumda geç olmuştu. Kendini tamamlayıp gelsinde başka birşey istemiyorum. Bir de mümkün olduğunca kolay nir normal doğum Amiinn :))
Amin canım benimde önceliğim normal doğum iki normal doğumdan sonra sağlık şartları elverirse yine dogalindan yanayım

Amin canım benimde önceliğim normal doğum iki normal doğumdan sonra sağlık şartları elverirse yine dogalindan yanayım
Daha önce 2 tecrüben var ne güzel, benimde ilkim insallah normal dogurmak istiyorum ama suni sanci falan iskence gibi diyorlar epidural normal istiyorum.bi yandanda

Daha önce 2 tecrüben var ne güzel, benimde ilkim insallah normal dogurmak istiyorum ama suni sanci falan iskence gibi diyorlar epidural normal istiyorum.bi yandanda
İlki malesef 35 haftalık di suyum geldi ağrım hiç yokdu tam 24 saat suni sanciya rağmen zorla doğdu erken diye sanırım . Devlet hastanesi ve ortam çok çok kötüydü ondan olabilir ama ikinci doğumum konya Medicana da oldu 11 de suyum geldi 38. Hafta 2 den sonra ağrılarım başladı ne epidural ne suni sanci almadan saat 4 de doğdu 5 saat sürdü toplam inşallah hepimizin de kolay kolay su gibi doğumları olur

İnşallah benim kilosundan yana tedirgin doktor. İlkinide kilolu doğurduğum için 4.500 e kadar bekleriz o zaman dedi ama. Bıçak altına yatmak istemiyorum

İnşallah benim o kadar erkene umudumda yok aslında, ilk doğumda geç olmuştu. Kendini tamamlayıp gelsinde başka birşey istemiyorum. Bir de mümkün olduğunca kolay nir normal doğum Amiinn :))
Seni takibe alıyorum bakalım ne zaman doğum yapacaksın Benim de ilki 40 haftadan sonra doğdu çünkü
Hurma yicem 37. Haftaya girdiğimde. İnşallah sancım gelir :)

Seni takibe alıyorum bakalım ne zaman doğum yapacaksın Benim de ilki 40 haftadan sonra doğdu çünkü
Hurma yicem 37. Haftaya girdiğimde. İnşallah sancım gelir :)
En son ben doğurabilirim ilk doğumda 15 şubat demişti doktor. 9 martta doğdu

Hay maşallah helal olsun sana
Doğumdan 2 gün çnce ölçülmüştü 4100 dü nasıl oldu anlamadık. Ama çok zor oldu 3 gün gözümü açamadım. Dikişler desen ona keza. Normal doğum diye ısrarın sonucu biraz yıprattı ama şuan hiç pişman değilim bu da doğumhanedeki resmi

Eklentiler

• 51B0C9A4-7B6E-4922-BE07-D073F86350F1.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…