- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Çıkar mı kısmına bise demedi. Sadece doğum kasılması vs olmazsa sorun olmaz dedi. Bir de hareketleri takip et dedihahaha kesin kokoş olcak,gozunaydın canım kordon için ne dedi taktıgı gibi cıkarcak mıki
güvenip alamıyorum bende sezon da bitiyor. Omega 3 te almıyorum kafama takılıyor benim de. Başka seylerden alsak iyi olurKoronodan berı dogru duzgun balık yemıyoruz ya,temızleme işine guvenemıyorum el degıyo habırediye.sadecebalık yagı hapı yeterli olur mu ki ,sızın balık yeme durumunuz ne
Ultrasonda mı anladı? Benim ultrasonda yüzünü filan bile zor görüyoruz dolansa anlar mıydı hoca emin değilimÇıkar mı kısmına bise demedi. Sadece doğum kasılması vs olmazsa sorun olmaz dedi. Bir de hareketleri takip et dedi
Pisirdikdwn sonra bı sorun olacağını sanmam canım hafta da bir iki haftada bir eşim pazara cikdikca alıyorKoronodan berı dogru duzgun balık yemıyoruz ya,temızleme işine guvenemıyorum el degıyo habırediye.sadecebalık yagı hapı yeterli olur mu ki ,sızın balık yeme durumunuz ne
Amin canım benimde önceliğim normal doğum iki normal doğumdan sonra sağlık şartları elverirse yine dogalindan yanayımİnşallah benim o kadar erkene umudumda yok aslında, ilk doğumda geç olmuştu. Kendini tamamlayıp gelsinde başka birşey istemiyorum. Bir de mümkün olduğunca kolay nir normal doğumAmiinn :))
Daha önce 2 tecrüben var ne güzel, benimde ilkim insallah normal dogurmak istiyorum ama suni sanci falan iskence gibi diyorlar epidural normal istiyorum.bi yandandaAmin canım benimde önceliğim normal doğum iki normal doğumdan sonra sağlık şartları elverirse yine dogalindan yanayım
Çöp posetleri buyuk esyalarda ise yarar benceBebegin
Kıyafetleri için görür de kendi kıyafetlerim için yeterli olur mu bilemedim o da aklıma geldi hatta bir video da izlemiştim
Ben yiyorumKoronodan berı dogru duzgun balık yemıyoruz ya,temızleme işine guvenemıyorum el degıyo habırediye.sadecebalık yagı hapı yeterli olur mu ki ,sızın balık yeme durumunuz ne
İlki malesef 35 haftalık di suyum geldi ağrım hiç yokdu tam 24 saat suni sanciya rağmen zorla doğdu erken diye sanırım . Devlet hastanesi ve ortam çok çok kötüydü ondan olabilirDaha önce 2 tecrüben var ne güzel, benimde ilkim insallah normal dogurmak istiyorum ama suni sanci falan iskence gibi diyorlar epidural normal istiyorum.bi yandanda
İnşallah benim kilosundan yana tedirgin doktor. İlkinide kilolu doğurduğum için 4.500 e kadar bekleriz o zaman dedi ama. Bıçak altına yatmak istemiyorumAmin canım benimde önceliğim normal doğum iki normal doğumdan sonra sağlık şartları elverirse yine dogalindan yanayım
Seninkide sessizliği istemiyor heralde :)) ne tuhaflar ya daha karnımızdayken kişilikleri şekilleniyor.Ahahahaz değilmiş seninki , ama benimki sessizliktede yapiyo normal sesiz ortamda uzaninca falan
Seni takibe alıyorum bakalım ne zaman doğum yapacaksınİnşallah benim o kadar erkene umudumda yok aslında, ilk doğumda geç olmuştu. Kendini tamamlayıp gelsinde başka birşey istemiyorum. Bir de mümkün olduğunca kolay nir normal doğumAmiinn :))
Kaç kilo normal doğurdun canımİnşallah benim kilosundan yana tedirgin doktor. İlkinide kilolu doğurduğum için 4.500 e kadar bekleriz o zaman dedi ama. Bıçak altına yatmak istemiyorum
Asla unutmuyorum istanbulun fethi gibi :)) 4740Kaç kilo normal doğurdun canım
En son ben doğurabilirimSeni takibe alıyorum bakalım ne zaman doğum yapacaksınBenim de ilki 40 haftadan sonra doğdu çünkü
Hurma yicem 37. Haftaya girdiğimde. İnşallah sancım gelir :)
Boyu da 57 cmdiKaç kilo normal doğurdun canım
Hay maşallahAsla unutmuyorum istanbulun fethi gibi :)) 4740
Hadi canım yok artıkEn son ben doğurabilirimilk doğumda 15 şubat demişti doktor. 9 martta doğdu
Doğumdan 2 gün çnce ölçülmüştü 4100 dü nasıl oldu anlamadık. Ama çok zor oldu 3 gün gözümü açamadım. Dikişler desen ona keza. Normal doğum diye ısrarın sonucu biraz yıprattı ama şuan hiç pişman değilim bu da doğumhanedeki resmiHay maşallahhelal olsun sana
Benim annemde abimi tam 10 ay lıkdoğurmuş genetik galiba bu işlerHadi canım yok artık
Seninki rahmine çadır kurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?