2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bugün ilk kez nst ye girdim . Sanki kendi kalp sesinden korkuyormus gibi ilk dakikalardan sonra panikledi benimki, bi oraya bi buraya hareketinden, fıjt fıjt kayma sesinden sonrasini cektiremedik bir de kordonunu bir kat dolamış boynuna kolye gibi .. Dr doğum sancilarin baslamazsa sorun yok ama sancılar başlarsa beni hemen bilgilendir dedi.. kucuk hanimin süs merakı mi var ne

Kizlar çok süslü oluyor benim kız öyle r yaşında daha devamlı bı kolye yüzük merakı var gelecek küçük hanım da aynı ablası gibi olursa yandık

4 yaşında dicekdim

hahaha kesin kokoş olcak,gozunaydın canım kordon için ne dedi taktıgı gibi cıkarcak mıki

Baya baya yaklaşmış :) çantan hazır olduktan sonra gerisi çok önemli değil aslında, inşallah sağlıkla gelir burda bebisleri konuşacagimiz gunler yaklaşıyor
İnşallahhh Bir tek geceliğim eksik, onu da internetten sipariş vericem. Bebişler uyumlu olur inşallahta konuşmaya enerjimiz kalır

İnşallah benim o kadar erkene umudumda yok aslında, ilk doğumda geç olmuştu. Kendini tamamlayıp gelsinde başka birşey istemiyorum. Bir de mümkün olduğunca kolay nir normal doğum Amiinn :))

Kizlar bebek siz uzaninca karninizi titretiyormu , benimki sanki icerde elektrik carpiyormus gibi töbe töbe bi 10 saniye gobegim titretiyor cozemedim naptigni
Benimde oluyo. Ama yüksek ses duyarsa irkilme gibi. Hatta bir kaç test yaptık böyle evet babasının sesinden irkiliyo

Koronodan berı dogru duzgun balık yemıyoruz ya,temızleme işine guvenemıyorum el degıyo habırediye.sadecebalık yagı hapı yeterli olur mu ki ,sızın balık yeme durumunuz ne
Piştiği zaman hiç bir sorun olmaz diyorlar, her yiyecek için geçerli. Ben en son bi iki hafta önce yemiştim arada da balık yağı iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…