Doğumdan 2 gün çnce ölçülmüştü 4100 dü nasıl oldu anlamadık. Ama çok zor oldu 3 gün gözümü açamadım. Dikişler desen ona keza. Normal doğum diye ısrarın sonucu biraz yıprattı ama şuan hiç pişman değilim bu da doğumhanedeki resmi
İnşallah benim kilosundan yana tedirgin doktor. İlkinide kilolu doğurduğum için 4.500 e kadar bekleriz o zaman dedi ama. Bıçak altına yatmak istemiyorum
Maşallah ya kıyafetler falan cuk diye oturuyor bebek kilolu olunca demi boyu kaçtı bide benim kız 53 cm doğdu tulumlar tam oturdu üzerine kolları falan kısa kaldı
Doğumdan 2 gün çnce ölçülmüştü 4100 dü nasıl oldu anlamadık. Ama çok zor oldu 3 gün gözümü açamadım. Dikişler desen ona keza. Normal doğum diye ısrarın sonucu biraz yıprattı ama şuan hiç pişman değilim bu da doğumhanedeki resmi
Ben beylikduzu Birinci hastanesine gidiyorum, buraya covidli hastalar alınmıyor, burayıda tercih edebilirsiniz. Çok güzel temiz hastane. Fiyatında uygun
Doktor sarı yeşil azcık akıntım var dediğim için donaxyl fitil verdi. 3 gündür kullanıyorum normalde hiçbir şikayetim yoktu şimdi kullndıkça kaşıntı yanma başladı. İşe yaradığı için mi yoksa yan etkimi oldu emin değilim.yaşayan var mı?