Maşallah ya kıyafetler falan cuk diye oturuyor bebek kilolu olunca demi boyu kaçtı bide benim kız 53 cm doğdu tulumlar tam oturdu üzerine kolları falan kısa kaldı
Doktor sarı yeşil azcık akıntım var dediğim için donaxyl fitil verdi. 3 gündür kullanıyorum normalde hiçbir şikayetim yoktu şimdi kullndıkça kaşıntı yanma başladı. İşe yaradığı için mi yoksa yan etkimi oldu emin değilim.yaşayan var mı?
Benim başımın belası bu fitiller ya hem donaxyl hem gynolomexin hemen her ay kullandım geçip geçip tekrarlıyor ama erken su gelmesin diye mecbur kullanicaz diyor Dr um ben de devam ediyorum .. ve evet hangisini kullansam kaşıntı yanma yapıyor ama donaxyl benim şikayetimi artirmisti azaltmak yerine ..
Benim başımın belası bu fitiller ya hem donaxyl hem gynolomexin hemen her ay kullandım geçip geçip tekrarlıyor ama erken su gelmesin diye mecbur kullanicaz diyor Dr um ben de devam ediyorum .. ve evet hangisini kullansam kaşıntı yanma yapıyor ama donaxyl benim şikayetimi artirmisti azaltmak yerine ..
Sorma ya benim de daha da arttırıdı işte.hüçbir şey yoktu ama sarı yeşilse vermem lzım dedi.şimdi orası alev alev resmen.söktürüyo diye düşünüp devam ediyorum son 2 tane kaldı bakalım. Günaydın kızlar
Sorma ya benim de daha da arttırıdı işte.hüçbir şey yoktu ama sarı yeşilse vermem lzım dedi.şimdi orası alev alev resmen.söktürüyo diye düşünüp devam ediyorum son 2 tane kaldı bakalım. Günaydın kızlar
Donaxyl zaten gebelikte en masum olan ilaçlardan biri .. önemli olan bebeğin anne karnında geçirdiği süreyi uzatmak o yüzden kullanalım canım napalim :) hayırlısıyla zamanında ve sağlıklı gelsinler de ..
İyi çok sevindim canım. Dün iyiyidim çok şükür. Ama bu sabah yine hafif kasık ağrısı bel yanması var o da normal geliyor artık. Bende uzanıyorum yaptığım bir şey yok
İkisini birden mi canım ,eşim çift isim istemıyor,kendi çift isimli cok zorlanmıs,biz hala seçemedık ya . Elif,masal,duru, yağmur arasındayız en son isimli hiçbişi yaptıramadım
Ben bebekatolyesi ‘inden aldım canım ,baya buyuk,sungerı cıkarıp ta yıkanabılıyor fln , begendım ben,sen bilirsın yine.emzırme yastıgı da aldım hatta aynı yerden baya buyuk. Bebegi Oturtmaya calısırken fln kullanılır sanırım destek amaclı
Günaydın bol bol uzanmaca ara ara girip bakıyorum var mı bir şeyler diye
İyi çok sevindim canım. Dün iyiyidim çok şükür. Ama bu sabah yine hafif kasık ağrısı bel yanması var o da normal geliyor artık. Bende uzanıyorum yaptığım bir şey yok
Evet bende hep bakınıyorum yazan çizen var mı diye ya şükür bugün Mayıs 1 i gördük surda hazirana ne kaldıdinlen bol bol bende ev supurdum dinlenicem yemek vaktine kadar