2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Allah buyuk duaya devam canim. InsaAllah zamanini tamamlayip gelir bebisler amin

Bir arkadaş kese soruyordu hastane cantası için,bu sayfayı önermiş bir fenomen hamile ınstagramda,bilginize

Eklentiler

• D7B4570C-671E-4741-8EEA-648021C41004.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 77F9D595-A63B-490F-80B0-0CAA31221CF2.webp
    46 KB · Görüntüleme: 50
Yokya ,evde yaptıgım yetıyo bana zaten ona vakıt kalmıyo işler bıtmıyo bitürlü ,şimdi de baklagıller saklama kutuları fln mutfak dolabı duzenledım bıraz
Valla ben hergün yapıyordum da suan vajina kemiklerim acıyo resmen yarım yamalak zor yaptım

Bir arkadaş atalyö kaya dan hastane çıkışı yaptırmıştı acaba ürünleri nasıl cevap verirse çok sevinirim. Tugba kugu dan hastane çıkışı yaptıran var mı acaba

Kızlar tecrübeli anneler şimdi biz hastane çıkışı alıyoruz ya süslü böyle şimdi bebek ilk doğduğunda sıradan bi takım mi giydirmeli eve gelince de o süslü takımlarını mi giydirmek doğru olur bebek ilk doğduğunda yıkanmış mi oluyor kan vs bişey oluyor mu o kıyafetleri giyerken

Bir arkadaş atalyö kaya dan hastane çıkışı yaptırmıştı acaba ürünleri nasıl cevap verirse çok sevinirim. Tugba kugu dan hastane çıkışı yaptıran var mı acaba
Ben yaptırdım kumaşı kalitesi işçiliği ben beğendim

Eklentiler

• IMG_20200501_132410_453.webp
    32 KB · Görüntüleme: 74
İftar hazırlarkem tansıyonum dusuyo sanki biksçgundur, cok uzun ayakta kaldıgımdanmıkı,yuksek tansıyonmu düşük mü tehlıkelıydı

Hastanede bebeği temizleyip giydirip tertemiz giydirip getirmişlerdi kan filan yok merak etme .fakat virüs nedeniyle hastanede giydiklerini evde tekrar yıkamak isterim ben .inşallah şu virüs biterde normalleşme başlarsa hastanede süslüleri giydiririz inşallah misafirleri süslü karşılamak lazım

Misafir mi. Ben o kadar normalleşeceğimizi düşünmüyorum. Sağlıkla doğsun da bebeklerimiz. Uzun bir süre daha korumak lazım.

Aynen allahim nasıl sabırsızlanıyorum hem.korku hem heyecan her şey bir arada

Hastaneye bi takım vermen lazım canım oraya da güzel bi takım ver ilk kıyafeti ya saklarsin ama susku isimli bi şeyler yaptiracaksan onu fotoğraf çekeceğin/cektirecegin zamana sakla derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…