Ne olursa olsun 40 i çıkmadan kimseyi kabul etmemek gerek diye düşünüyorum.ben deMisafir mi. Ben o kadar normalleşeceğimizi düşünmüyorum. Sağlıkla doğsun da bebeklerimiz. Uzun bir süre daha korumak lazım.
Kumaşı nasıl yumuşak mıBen yaptırdım kumaşı kalitesi işçiliği ben beğendim
Resmi var mı canınTugbakuguya yaptırdım çok güzel geldi kumaşı vs harika.
Canım ben isim yazılı takımı aldım yanıma özellikle hastaneden çıkmadan tavşanlı tulimla resim çok istiyorum güzelce ama ilk normal bı takım koydum onu giydirir ebeler bebek zaten hem kremsi yapıyı falan vücudu emiyor bizde biraz toplanınca bebeğin üzerini ve kendi lohusa geceligimi değiştirip güzel resimler çekmek istiyorum hatıra kalsın diye ama çok da kirlenmiuor yaniKızlar tecrübeli anneler şimdi biz hastane çıkışı alıyoruz ya süslü böyle şimdi bebek ilk doğduğunda sıradan bi takım mi giydirmeli eve gelince de o süslü takımlarını mi giydirmek doğru olur bebek ilk doğduğunda yıkanmış mi oluyor kan vs bişey oluyor mu o kıyafetleri giyerken
Aynen bende öyle düşünüyorum sonra değiştiririm diye. Tüm aşamaları gecip o ama isinlanmak istiyorumCanım ben isim yazılı takımı aldım yanıma özellikle hastaneden çıkmadan tavşanlı tulimla resim çok istiyorum güzelce ama ilk normal bı takım koydum onu giydirir ebeler bebek zaten hem kremsi yapıyı falan vücudu emiyor bizde biraz toplanınca bebeğin üzerini ve kendi lohusa geceligimi değiştirip güzel resimler çekmek istiyorum hatıra kalsın diye ama çok da kirlenmiuor yani
Yüksek çok tehlikeli canım aç kalma uzun süre belki ondan dusuyordur ya da yoruluncaİftar hazırlarkem tansıyonum dusuyo sanki biksçgundur, cok uzun ayakta kaldıgımdanmıkı,yuksek tansıyonmu düşük mü tehlıkelıydı
Vakit geçmiyor gibi size de mi öyleAynen bende öyle düşünüyorum sonra değiştiririm diye. Tüm aşamaları gecip o ama isinlanmak istiyorum
Geçen bir doktor dinledim 2 ay ziyaretçi kabul etmeyin diyordu bencede çok mantikliNe olursa olsun 40 i çıkmadan kimseyi kabul etmemek gerek diye düşünüyorum.ben de
EvetVakit geçmiyor gibi size de mi öyle
Hem geçiyor hem geçmiyor haziran sonuna çok var diyorum sonrada 8 hafta kaldı deyince gum gum kalbim bir de ben hiç bebegimin öyle ayrıntılı halini goremedim Çok süpriz olacakVakit geçmiyor gibi size de mi öyle
Valla bende az önce okudum Mayıs annelerini topik topik geziyorum çok heyecanlı inşallah bizde kavuşuruz sağlıcaklaEvetbide mayıs annelerini okumaya başladım, doğumlar başladı orda da, insani heyecan sarıyor :)
Ultrasonla zaten pek benzemiyor bence nadir var öyle insta da falan ultrason resmiyle bebeğin resmini yan yana koyup benzeyenler ama değişik görünüyor ultrasonda doğar doğmaz bağrına basacagin için sanki hep seninleymis gibi olacak hiç meraklanmaHem geçiyor hem geçmiyor haziran sonuna çok var diyorum sonrada 8 hafta kaldı deyince gum gum kalbim bir de ben hiç bebegimin öyle ayrıntılı halini goremedim Çok süpriz olacak
Kendime maksimum Haziran 15 diyorum mayısı bı atlatsakHem geçiyor hem geçmiyor haziran sonuna çok var diyorum sonrada 8 hafta kaldı deyince gum gum kalbim bir de ben hiç bebegimin öyle ayrıntılı halini goremedim Çok süpriz olacak
Bu listeyi yüksek şeker için mi kullanıyorsun. Ben 3 ana öğünü bile zor yiyorum ara öğün yapmak bana zor geliyor, nefes alicak yerim kalmiyor
Yumuşak ama böyle organik pamuk olmadığı belli. Ama öyle kötü değil %100 Pamuk ama hafif sertliği var diğer hastane çıkışları gibiKumaşı nasıl yumuşak mı
InşallahValla bende az önce okudum Mayıs annelerini topik topik geziyorum çok heyecanlı inşallah bizde kavuşuruz sağlıcakla
Bende şeker yoktu, 2 öğün ve meyve öğünü olarak besleniyordum, bebekte karin ölçüsü geri cıktı, doktor 3 ana öğün ye dedi, bi de meyve eklenince zorlandım ama bebek için ise yaradı hemen fark kapandi3 saatlik seker yuklemesinde sekerim ara degerde çıkmıştı. Yani asiri yuksek de degildi, normal degerlerde de degildi. 1 saatlik toklugumdan bahsediyorum bu arada.
seker icin bu sekilde az ve sik yemek zorundayim. Siz seker yoksa ara ogun yapmazsiniz zaten. Toplam.aldigim meyve ve protein miktarina bakarsiniz.
Anladım canım teşekkür ederimYumuşak ama böyle organik pamuk olmadığı belli. Ama öyle kötü değil %100 Pamuk ama hafif sertliği var diğer hastane çıkışları gibi
Koronodan berı dogru duzgun balık yemıyoruz ya,temızleme işine guvenemıyorum el degıyo habırediye.sadecebalık yagı hapı yeterli olur mu ki ,sızın balık yeme durumunuz ne
ilk kiyafeti kan oluyor bebegin yikanmiyor bebekler siliniyor cunku hastane cikisini ertesi gun giydirmek daha mantikli oluyor yada coklu set aldiysaniz bir parcasini eve cikarken giydirirsinizKızlar tecrübeli anneler şimdi biz hastane çıkışı alıyoruz ya süslü böyle şimdi bebek ilk doğduğunda sıradan bi takım mi giydirmeli eve gelince de o süslü takımlarını mi giydirmek doğru olur bebek ilk doğduğunda yıkanmış mi oluyor kan vs bişey oluyor mu o kıyafetleri giyerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?