2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canım ben isim yazılı takımı aldım yanıma özellikle hastaneden çıkmadan tavşanlı tulimla resim çok istiyorum güzelce ama ilk normal bı takım koydum onu giydirir ebeler bebek zaten hem kremsi yapıyı falan vücudu emiyor bizde biraz toplanınca bebeğin üzerini ve kendi lohusa geceligimi değiştirip güzel resimler çekmek istiyorum hatıra kalsın diye ama çok da kirlenmiuor yani

Aynen bende öyle düşünüyorum sonra değiştiririm diye. Tüm aşamaları gecip o ama isinlanmak istiyorum

Hem geçiyor hem geçmiyor haziran sonuna çok var diyorum sonrada 8 hafta kaldı deyince gum gum kalbim bir de ben hiç bebegimin öyle ayrıntılı halini goremedim Çok süpriz olacak
Ultrasonla zaten pek benzemiyor bence nadir var öyle insta da falan ultrason resmiyle bebeğin resmini yan yana koyup benzeyenler ama değişik görünüyor ultrasonda doğar doğmaz bağrına basacagin için sanki hep seninleymis gibi olacak hiç meraklanma

Bu listeyi yüksek şeker için mi kullanıyorsun. Ben 3 ana öğünü bile zor yiyorum ara öğün yapmak bana zor geliyor, nefes alicak yerim kalmiyor

3 saatlik seker yuklemesinde sekerim ara degerde çıkmıştı. Yani asiri yuksek de degildi, normal degerlerde de degildi. 1 saatlik toklugumdan bahsediyorum bu arada.

seker icin bu sekilde az ve sik yemek zorundayim. Siz seker yoksa ara ogun yapmazsiniz zaten. Toplam.aldigim meyve ve protein miktarina bakarsiniz.

Bende şeker yoktu, 2 öğün ve meyve öğünü olarak besleniyordum, bebekte karin ölçüsü geri cıktı, doktor 3 ana öğün ye dedi, bi de meyve eklenince zorlandım ama bebek için ise yaradı hemen fark kapandi

Koronodan berı dogru duzgun balık yemıyoruz ya,temızleme işine guvenemıyorum el degıyo habırediye.sadecebalık yagı hapı yeterli olur mu ki ,sızın balık yeme durumunuz ne

Ben de omega hapi iciyorum. Aslinda balik pisiyor sonuçta. Virus konusunda cok sikinti olmaz sanirim. Ama biz sadece sanal marketten alisveris yapiyoruz..esim evden cikmiyor. O yuzden balik alamiyoruz.

ilk kiyafeti kan oluyor bebegin yikanmiyor bebekler siliniyor cunku hastane cikisini ertesi gun giydirmek daha mantikli oluyor yada coklu set aldiysaniz bir parcasini eve cikarken giydirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…