Ben de omega hapi iciyorum. Aslinda balik pisiyor sonuçta. Virus konusunda cok sikinti olmaz sanirim. Ama biz sadece sanal marketten alisveris yapiyoruz..esim evden cikmiyor. O yuzden balik alamiyoruz.
Kızlar tecrübeli anneler şimdi biz hastane çıkışı alıyoruz ya süslü böyle şimdi bebek ilk doğduğunda sıradan bi takım mi giydirmeli eve gelince de o süslü takımlarını mi giydirmek doğru olur bebek ilk doğduğunda yıkanmış mi oluyor kan vs bişey oluyor mu o kıyafetleri giyerken
Bizim ilkinde hastane ozellikle yikamiyordu bebekleri. Bebekleri kaplayan o tabaka onlari koruyormus. Siliyorlardi sadece. Öyle pek kirli degildi ama bizimki. Hemsireler ertesi gun sacini yikamislardi sadece.
Artik hastane cekimi olmayacagi icin evde giydirmek daha mantikli ama sanki
Tecrübeli anneler ben hastane çıkışı almadım 10lu set falan ama takım aldım baya yani çok mu gerekli hastane çıkışı ? Doğar doğmaz ne giyecek normal takım giyse olmaz mı yani
Tecrübeli anneler ben hastane çıkışı almadım 10lu set falan ama takım aldım baya yani çok mu gerekli hastane çıkışı ? Doğar doğmaz ne giyecek normal takım giyse olmaz mı yani
olur tabi neden olmasin ki? Ozel hastane ise ben guzel hastane cikislarimi goturmeyecegim
Bile... olabildigince sz edya ile gitmeyi hedefliyorim neredeyse ztn herseyi veriyorlar
olur tabi neden olmasin ki? Ozel hastane ise ben guzel hastane cikislarimi goturmeyecegim
Bile... olabildigince sz edya ile gitmeyi hedefliyorim neredeyse ztn herseyi veriyorlar
Bir arkadaş atalyö kaya dan hastane çıkışı yaptırmıştı acaba ürünleri nasıl cevap verirse çok sevinirim. Tugba kugu dan hastane çıkışı yaptıran var mı acaba