Aslinda simdi baktim migros sanalda da oluyormus. Ama yine de gormeden almak icime sinmedi. Bir de bozulma ihtimali var. Bizim semt cok yogun, bazen soyledikleri saatten 3, 4 saat sonra geliyor. Gerci organik tavuk aliyorum migros sanaldan. O paketli oldugumdan daha rahat aliyorum. Ama balik konusunda karatsiz kaldim :/
Yavaştan geri sayıma başladık,sıra bize geliyor Normal doğumu kolaylastiran nefes tekniği ve doğru ıkınma ile alakali şu videoyu çok faydalı buldum. Sizinle de paylaşmak istedim. Uygulamalı olarak anlatılmış. Çok fazla video var internette ama bu benim için en yararlısi oldu. İzlemenizi tavsiye ederim. İnşallah herkesin doğumu çok rahat geçer. Sevgiler
21 inde sipariş vermiştim ben Dün ulaştı elime ama 10 iş günü Süresi var bana erken ulastı. İndirimleri vardı hala devam ediyor mu bilemiyorum. Yıkanıyor suan resmi yok ama sitelerinde var hepsi oradan inceleyebilirsiniz
Bende bardak bardak çay içerdim sen diyince aklıma geldi hiç içemiyorum şimdi nadiren tatlının yanında falan tadını almazsam icebiliyorum günde 1 bardak Nescafe içiyorum sadece
Tecrübeli anneler ben hastane çıkışı almadım 10lu set falan ama takım aldım baya yani çok mu gerekli hastane çıkışı ? Doğar doğmaz ne giyecek normal takım giyse olmaz mı yani
olur canim neden olmasin ben ilk bebegimde almistim hastane cikisi ama cokta gerekli degilmis herseyin illa ayni desenden olmasi gereksiz bir detay baskada bir ozelligi yok zaten simdi almadim normal kiyafet aldim 0_3 ay onu giyecek doguncada hastaneden cikarkende
21 inde sipariş vermiştim ben Dün ulaştı elime ama 10 iş günü Süresi var bana erken ulastı. İndirimleri vardı hala devam ediyor mu bilemiyorum. Yıkanıyor suan resmi yok ama sitelerinde var hepsi oradan inceleyebilirsiniz
Bende bardak bardak çay içerdim sen diyince aklıma geldi hiç içemiyorum şimdi nadiren tatlının yanında falan tadını almazsam icebiliyorum günde 1 bardak Nescafe içiyorum sadece
olur canim neden olmasin ben ilk bebegimde almistim hastane cikisi ama cokta gerekli degilmis herseyin illa ayni desenden olmasi gereksiz bir detay baskada bir ozelligi yok zaten simdi almadim normal kiyafet aldim 0_3 ay onu giyecek doguncada hastaneden cikarkende
Henuz olusmadi. Kasiniyor mu senin?
5. Ay gibi kasinmaya basladi benim. İlkinde hemen hamile kalir kalmaz lierac surmeye baslamistim. Bunda ama kasinmaya başlayınca basladim surmeye. Hatta bu ayda bir defa yetmemeye basladi benim. Yine kasiniyor. Aksam lierac, gunduz earth mama angelin catlak kremini suruyorum. Ancak öyle rahatliyor.
Yasak diye mi içmıyorsunuz,canınız mı istemıyor,arada bir türk kahvesi işebılırsın demişti dr um ben arada içıyorum ,neskafe fln zararlı ama sadece turk kahvesı serbest
en az 2 takim goturmeliyiz cunku ne kadar kalacagiz belli olmuyor bebek kusabiliyor sizin damar yolunuzdan bebegin kiyafetine kan bulasabiliyor bebek kusabiliyor bebek dogumda siliniyor ama bizim ilk giydirdigimiz kiyafet bebekten kan olmustu sezeryan dogum yaptigim icin biz cikana kadar 3 kez degismistik uzerini