2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar bugün itibariyle 32 haftalik oldum benim son 1 haftadır acayip derece de geceleri artık uyuymaiyorum karnim.taş gibi sert gaz dolu afedersiniz gegirme ve bazen yanma sizde durumlar nasıl

Benim karnımın altında küçük küçük var galiba .. gergin olduğu için tam ayırt edilmiyor ama bugün dikkatimi çekti
Evt karin gergin olduğu için pek belli olmuyor ama doğumdan sonra kendini belli etmeye başlıyorlar. Bende ilk gebeligimde yok sanıyordum ama varmış

Kızlar bugün itibariyle 32 haftalik oldum benim son 1 haftadır acayip derece de geceleri artık uyuymaiyorum karnim.taş gibi sert gaz dolu afedersiniz gegirme ve bazen yanma sizde durumlar nasıl
Bende de sertleşme oluyor baya, hareketlerde biraz azaldı sanki, yürümekte çok zorlaniyorum bi kac gündür nasıl geçicek zaman bilmiyorum. Benide sıcak bastığından ayağıma bişey giymek istemiyorum gaz oluyor biraz ama pek çıkmıyor, rahatsız ediyor. Bide son günlerde reflu olmaya başladı, zaten 2 aydır geçmeyen oksurugum vardı, refluyle daha da çoğaldı

Ay inşallah ya ben hergün kahve içerdim aksatmadan cidden 8 aydır kahve içemiyorum şaka gibi düzelmesini istiyorum inşallah düzelir
Ben ilk gebeliğimde daha hamile olduğumu öğrenmeden tiksinmiştim kahveden 6 yaşına falan geldiğinde içebilmiştim ilk kahvemi

Yasak diye mi içmıyorsunuz,canınız mı istemıyor,arada bir türk kahvesi işebılırsın demişti dr um ben arada içıyorum ,neskafe fln zararlı ama sadece turk kahvesı serbest
Ben çay içemiyorum ağzımda değişik bı tat bırakıyor türk kahvesi bazen içiyorum yanında çikolata lokum falan olursa sade onu da içemiyorum başlarda çok midemi bulandırıyor su ondan galiba

Hıçkırık mı oluyo bu ?
Benimki o kadar çok hickiriyor ki günde en az 10 kez dün akşam eşimde şahit oldu elini karnıma koydu baya baya hissetti ve en az yarım saat sürdü yattım kalkdim duşa falan girdim ama geçmedi bı turlu emme refleksi ve yemeği seven bebekler çok hickirirmis sanırım obez olacak benim fındık burunlum

Doguma yakın insana bi enerji gelıyor dıyorlar,dogeu mu tecrubelı anneler ? Hatta bu enerjıyı ev işine degıl dogum anına saklayın dıyolar?
Evet canım öyle bence de ben oğlumda hali bile yikamisdim o halimle bide . Ama kızımda erken doğmasın diye dikkat ettim bunda da mecbur iş yapıyorum ama yine de dikkatli doğuma yakın vakit geçsin diye aslında enerji geliyor galiba

Benimde karnim çok sertleşiyor yalancı kasilmalardan düzenli değil çünkü mide yanmasi gece yatınca daha da artıyor zaten uykuya dalmak bı mesele iki tarafa da dönüp uyuya miyirum kaburgam batıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…