Bu gerçekse eyvah :)) bir başlıyor bitmek bilmiyor. Biz nasıl doyurucaz bunu o zamanBenimki o kadar çok hickiriyor ki günde en az 10 kez dün akşam eşimde şahit oldu elini karnıma koydu baya baya hissetti ve en az yarım saat sürdü yattım kalkdim duşa falan girdim ama geçmedi bı turluemme refleksi ve yemeği seven bebekler çok hickirirmis sanırım obez olacak benim fındık burunlum
Anlar mıyız peki? Çok enerji geldiğini ,yaklaşık dogumdan ne kadar once gelmişti ,bir kaç gun mu hafta mı once?Evet canım öyle bence de ben oğlumda hali bile yikamisdim o halimle bide . Ama kızımda erken doğmasın diye dikkat ettim bunda da mecbur iş yapıyorum ama yine de dikkatli doğuma yakın vakit geçsin diye aslında enerji geliyor galiba
Benim ilk kizimda çok hıçkırırdı, 100 den sonra saymazdım, baya iştahlı olduBenimki o kadar çok hickiriyor ki günde en az 10 kez dün akşam eşimde şahit oldu elini karnıma koydu baya baya hissetti ve en az yarım saat sürdü yattım kalkdim duşa falan girdim ama geçmedi bı turluemme refleksi ve yemeği seven bebekler çok hickirirmis sanırım obez olacak benim fındık burunlum
8. Sınıf mi canım masaalah benim oğlan da 5. Sınıf haklarında hayırlısı inşallah iyi bı yerleri kazanır oğlusunYaa evetne zaman olacak acaba diye düşünüyorum. İnşallah lgsden sonra olur. Oğlan sınava giricek tek bırakmak istemiyorum onu
İki üç hafta önceydi benim sanırım . Bilmem ki kızımda hiç anlamadım ama hastaneye şarkı söyleyerek gitmisdim bı yandan da hurma yiyordum eşim kork azıcık ne şarkısı söylüyorsun diyorduAnlar mıyız peki? Çok enerji geldiğini ,yaklaşık dogumdan ne kadar once gelmişti ,bir kaç gun mu hafta mı once?
Evet maşallah benimkiler de istahliydi bende sayıyorum 100 u geçiyorBenim ilk kizimda çok hıçkırırdı, 100 den sonra saymazdım, baya iştahlı oldugeçen bunuda saydım yine 100u gecti:) ablasına çekerse işimiz kolay yiyen bebek-cocuk bakmak büyük rahatlik
Dayicaz memeyi napalim herkes 10 dk emzirirse biz 20 dkBu gerçekse eyvah :)) bir başlıyor bitmek bilmiyor. Biz nasıl doyurucaz bunu o zaman
Ben normal takım aldimTecrübeli anneler ben hastane çıkışı almadım 10lu set falan ama takım aldım baya yani çok mu gerekli hastane çıkışı ? Doğar doğmaz ne giyecek normal takım giyse olmaz mı yani
Saat saniye sesi gibi bişi mi alt tarafta ,hala hıckırıgı tam cozemedım yaEvet maşallah benimkiler de istahliydi bende sayıyorum 100 u geçiyor
Hahaha çok iyimiş:)) işte bu enerjıyı temızlıge degıl ıkınmaya verelım ınsallahİki üç hafta önceydi benim sanırım . Bilmem ki kızımda hiç anlamadım ama hastaneye şarkı söyleyerek gitmisdim bı yandan da hurma yiyordum eşim kork azıcık ne şarkısı söylüyorsun diyordu
Hurmaya kacıncı haftada başlıcaz?İki üç hafta önceydi benim sanırım . Bilmem ki kızımda hiç anlamadım ama hastaneye şarkı söyleyerek gitmisdim bı yandan da hurma yiyordum eşim kork azıcık ne şarkısı söylüyorsun diyordu
Benim popo üstü ve yanlarım çatlamış durumda ama karnimda yok simdilik insallah yayilmazKizlar karninizda vs çatlak oluştu mu ?
Takim aldiysaniz ayrica citcitli badi sapka eldiven koyun hastane cantasina. Ben 2 tane 5li hastane cikisi aldim sirf icinin atleti sapkasi var diye. 10lu hastane cikisindaki cogu sey gereksiz. 2 de battaniye koyarsiniz yeterTecrübeli anneler ben hastane çıkışı almadım 10lu set falan ama takım aldım baya yani çok mu gerekli hastane çıkışı ? Doğar doğmaz ne giyecek normal takım giyse olmaz mı yani
Yasak diye içemiyorum. Ben çok severim kahve.Yasak diye mi içmıyorsunuz,canınız mı istemıyor,arada bir türk kahvesi işebılırsın demişti dr um ben arada içıyorum ,neskafe fln zararlı ama sadece turk kahvesı serbest
Benim de kaburgam çok batıyor. Dün sağ tarafım o kadar battı ki. Rahat uyuyamadımBenimde karnim çok sertleşiyor yalancı kasilmalardan düzenli değil çünkü mide yanmasi gece yatınca daha da artıyor zaten uykuya dalmak bı mesele iki tarafa da dönüp uyuya miyirum kaburgam batıyor .
Benimde karnım öyle gaz ve geğirme cok oluyor. Yediklerimize dikkar etmemiz gerekiyor aslinda ben tutamıyorum yine kendimiKızlar bugün itibariyle 32 haftalik oldum benim son 1 haftadır acayip derece de geceleri artık uyuymaiyorum karnim.taş gibi sert gaz dolu afedersiniz gegirme ve bazen yanma sizde durumlar nasıl
Düzenli olarak minik minik zıplıyor gibi :)Saat saniye sesi gibi bişi mi alt tarafta ,hala hıckırıgı tam cozemedım ya
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versinSelam kızlar nasılsınız?
çok şükür bizde herşey normale dönmeye başladı annem daha iyi yalnız kalmaya başladı zamanla daha da iyi olucak inşallah.
Şu korona da bitsin iyice normalleşelim artık ☺
Benim hastane çıkışım yokinternetten de almak istemiyorum Nisan için plan yapmıştım alışveriş için ama sağolsun korona. Neyse bugünlerde geçecek inşallah çarşafa sarar getiririz bebeği
Baş tarafında oluyo demi zıplama yanı asagıdaDüzenli olarak minik minik zıplıyor gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?