2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bu gerçekse eyvah :)) bir başlıyor bitmek bilmiyor. Biz nasıl doyurucaz bunu o zaman

Anlar mıyız peki? Çok enerji geldiğini ,yaklaşık dogumdan ne kadar once gelmişti ,bir kaç gun mu hafta mı once?

Benim ilk kizimda çok hıçkırırdı, 100 den sonra saymazdım, baya iştahlı oldu geçen bunuda saydım yine 100u gecti:) ablasına çekerse işimiz kolay yiyen bebek-cocuk bakmak büyük rahatlik

Yaa evet ne zaman olacak acaba diye düşünüyorum. İnşallah lgsden sonra olur. Oğlan sınava giricek tek bırakmak istemiyorum onu
8. Sınıf mi canım masaalah benim oğlan da 5. Sınıf haklarında hayırlısı inşallah iyi bı yerleri kazanır oğlusun

Anlar mıyız peki? Çok enerji geldiğini ,yaklaşık dogumdan ne kadar once gelmişti ,bir kaç gun mu hafta mı once?
İki üç hafta önceydi benim sanırım . Bilmem ki kızımda hiç anlamadım ama hastaneye şarkı söyleyerek gitmisdim bı yandan da hurma yiyordum eşim kork azıcık ne şarkısı söylüyorsun diyordu

Hahaha çok iyimiş:)) işte bu enerjıyı temızlıge degıl ıkınmaya verelım ınsallah

Tecrübeli anneler ben hastane çıkışı almadım 10lu set falan ama takım aldım baya yani çok mu gerekli hastane çıkışı ? Doğar doğmaz ne giyecek normal takım giyse olmaz mı yani
Takim aldiysaniz ayrica citcitli badi sapka eldiven koyun hastane cantasina. Ben 2 tane 5li hastane cikisi aldim sirf icinin atleti sapkasi var diye. 10lu hastane cikisindaki cogu sey gereksiz. 2 de battaniye koyarsiniz yeter

Benimde karnim çok sertleşiyor yalancı kasilmalardan düzenli değil çünkü mide yanmasi gece yatınca daha da artıyor zaten uykuya dalmak bı mesele iki tarafa da dönüp uyuya miyirum kaburgam batıyor .
Benim de kaburgam çok batıyor. Dün sağ tarafım o kadar battı ki. Rahat uyuyamadım

Selam kızlar nasılsınız?
çok şükür bizde herşey normale dönmeye başladı annem daha iyi yalnız kalmaya başladı zamanla daha da iyi olucak inşallah.
Şu korona da bitsin iyice normalleşelim artık
Benim hastane çıkışım yok internetten de almak istemiyorum Nisan için plan yapmıştım alışveriş için ama sağolsun korona. Neyse bugünlerde geçecek inşallah çarşafa sarar getiririz bebeği

Kızlar bugün itibariyle 32 haftalik oldum benim son 1 haftadır acayip derece de geceleri artık uyuymaiyorum karnim.taş gibi sert gaz dolu afedersiniz gegirme ve bazen yanma sizde durumlar nasıl
Benimde karnım öyle gaz ve geğirme cok oluyor. Yediklerimize dikkar etmemiz gerekiyor aslinda ben tutamıyorum yine kendimi

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin aslında internetten almak isini çok kolaylaştırır, mağazada dokunma şansın var ama çok fazla seçenek olmuyor. Internette hem çok secenek var, aynı modeli daha uyguna bulabilirsin, hem beğenmezsen iade edebilirsin. Temizlik içinde kargoyu alıp havalandırıp daha sonra açıp her pakette elini yıkarsan güzelce sorun olmaz yakın zamanda normalesmek zor, elinin altında bir takim olsa iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…