2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Merhaba kizlar,bn hep okuyorum ama pek yazmiyordum ,hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum,bnm de 31+5 kızım olacak Allah nasip ederse sağlıkla inşallah,bnde sizler gibi coronadan ötürü karmaşık duygular içindeyim gurbette bir başımayim dogum Haziran sonu annem tansiyon hastası nasıl gelcek bilmiyorum onu riske atmak istemiyorum kız kardesim gelse 1 hafta yeter ama o zamana yasaklar kalkar mı bilmiyorum,öyle iste, bebeğin hickirigi kasıklarda nabız atışı gibi oluyor muş son kontrolde dedi doktorum,birde akşam hafif Yerseniz ne reflü ne yanma olur,bnm gebelik şekerim var malesef bnde gece miğde kazintisindan uyuyamıyorum azcik kaçırsam reflü oluyo uyuyamıyorum,valla tadını çıkarın yediğinizin bu şeker çok kotu biseymis hem aç kaliyorum hemde buna rağmen sabah acliklarim 100 civarında halbuki 96 hatta 92 altı olması gerekiyor tokluk karımı kontrol edebiliyorum çoğunlukla ama sabah acligi yüksek ramazandan oturu eşime sahur hazırlıyorum uykum bolunuyo diyemi niye bilmiyom insulun kullanmak istemiyorum ,önerisi olan var mı bu konuda,günde 2 hurma hakkım var,hurma ne işe yarıyor?

Birde biberon aldınız mı çok kararsızım ne alsam diye olurda biberon gerekirse reddetmeden baksın bebeğim istiyorum,doğru ürünü seçmek önemli cesit cesit te almak istemiyorum açıkçası bi tane olsun tam olsun

Merhaba ben yeni uyeyim 33+4 haftadayim su an ilk gebeligim allah hepimize saglikli kolay dogumlar nasip etsin
Yavas yavas heyecan yapmaya basladim gun icerisinde karnimin bi tarafi tas gibi sertlesip biraz cikinti yapiyor bu normal bisey mi anlayamiyorum bide kasiklarimin en altinda agrilar olmaya basladi carsamba gunu doktora gidicem ama panik yaptim normal mi bunlar ilk gebeligim ya panik oluyorum

Bebeğin başı şuan karnın altında o yuzden oluyodur bnce rahat ol normal şu an c şeklinde basi karnın altında geçen hafta kontrolde doktor söyledi

Ben mamajoo, suavinex ve wee aldım. Ilk kızımda hastanedeyken wee kullanmıştı hemşireler, yanimda biberon getirmemiştim, sonra evde avent denedim ama onu sevmedi, 6 ay kadar wee kullandım arada mamajoo, sonrada aventi kullandım

Benimde genelde sol tarafta toplanıyor ve baya sert oluyor, bi süre sonra rahatlıyorum ama o anlarda harkeret etmek zor oluyor. Kasıklarda da agrım çok oluyor, yatarken genelde ağrı yok ama ayağa kalkınca başlıyor ve yürümek zor oluyor baya

Teşekkür ederim bn bı arastiriyim bu markaları emziği avent soft aldim, biberon dada bu markalara bakiyim bi

Bebeğin başı şuan karnın altında o yuzden oluyodur bnce rahat ol normal şu an c şeklinde basi karnın altında geçen hafta kontrolde doktor söyledi
Tesekkur ederim bende korkuyorumyalanci sanci olursa nasil ayirt etcem diye bide 2 haftadir iyice agirlastim iyice endise ettim

Bende de ayni yerlerde oluyor cogu zaman internette bazi yerlerde kasilma o yaziyor aslinda beni o korkuttu bakalim hayirlisi kontrollerim 2 haftada 1 e dustu gidnce sorcam bakalim

İnternette çok güzel şeyler var canım hem daha da uygun bile oluyor bence en azından acil olanları internet ten tamamla çünkü bebeklerin ne zaman geleceği belli olmuyor .

Kızlar eger unutuyorsanız hatırlatayım ,arada süslenip. Evde foto cekının ,ay ve haftasını not edın,buyumesını fotolarda ızlemek cok güzel ve güzel anılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…