Evet canım saat gibi tık tık tık devamlı aynı yerr atiyorSaat saniye sesi gibi bişi mi alt tarafta ,hala hıckırıgı tam cozemedım ya
Bebeğin başı şuan karnın altında o yuzden oluyodur bnce rahat ol normal şu an c şeklinde basi karnın altında geçen hafta kontrolde doktor söylediMerhaba ben yeni uyeyim 33+4 haftadayim su an ilk gebeligim allah hepimize saglikli kolay dogumlar nasip etsin
Yavas yavas heyecan yapmaya basladim gun icerisinde karnimin bi tarafi tas gibi sertlesip biraz cikinti yapiyor bu normal bisey mi anlayamiyorum bide kasiklarimin en altinda agrilar olmaya basladi carsamba gunu doktora gidicem ama panik yaptim normal mi bunlar ilk gebeligim ya panik oluyorum
Aşağıda değilde ortalarda hissediyorum daha çok:)Baş tarafında oluyo demi zıplama yanı asagıda
Ben mamajoo, suavinex ve wee aldım. Ilk kızımda hastanedeyken wee kullanmıştı hemşireler, yanimda biberon getirmemiştim, sonra evde avent denedim ama onu sevmedi, 6 ay kadar wee kullandım arada mamajoo, sonrada aventi kullandımBirde biberon aldınız mı çok kararsızım ne alsam diye olurda biberon gerekirse reddetmeden baksın bebeğim istiyorum,doğru ürünü seçmek önemli cesit cesit te almak istemiyorum açıkçası bi tane olsun tam olsun
Merhaba ben yeni uyeyim 33+4 haftadayim su an ilk gebeligim allah hepimize saglikli kolay dogumlar nasip etsin
Yavas yavas heyecan yapmaya basladim gun icerisinde karnimin bi tarafi tas gibi sertlesip biraz cikinti yapiyor bu normal bisey mi anlayamiyorum bide kasiklarimin en altinda agrilar olmaya basladi carsamba gunu doktora gidicem ama panik yaptim normal mi bunlar ilk gebeligim ya panik oluyorum
Teşekkür ederim bn bı arastiriyim bu markaları emziği avent soft aldim, biberon dada bu markalara bakiyim biBen mamajoo, suavinex ve wee aldım. Ilk kızımda hastanedeyken wee kullanmıştı hemşireler, yanimda biberon getirmemiştim, sonra evde avent denedim ama onu sevmedi, 6 ay kadar wee kullandım arada mamajoo, sonrada aventi kullandım
Tesekkur ederim bende korkuyorumyalanci sanci olursa nasil ayirt etcem diye bide 2 haftadir iyice agirlastim iyice endise ettimBebeğin başı şuan karnın altında o yuzden oluyodur bnce rahat ol normal şu an c şeklinde basi karnın altında geçen hafta kontrolde doktor söyledi
Bende de ayni yerlerde oluyor cogu zaman internette bazi yerlerde kasilma o yaziyor aslinda beni o korkuttu bakalim hayirlisi kontrollerim 2 haftada 1 e dustu gidnce sorcam bakalimBenimde genelde sol tarafta toplanıyor ve baya sert oluyor, bi süre sonra rahatlıyorum ama o anlarda harkeret etmek zor oluyor. Kasıklarda da agrım çok oluyor, yatarken genelde ağrı yok ama ayağa kalkınca başlıyor ve yürümek zor oluyor baya
Ben 35 bitince başlamayı düşünüyorum günde iki üç 37 . Haftada 5 6 ya çıkarırım inşallah 40. Haftalara kadar kalmak çok zor çünkü 38 bile zordu kızımda suni sanciya çok gerek kalmadan inşallahHurmaya kacıncı haftada başlıcaz?
Benimde hep sağ sanırım karaciğer olduğu için orası daha çok sıkışıyorBenim de kaburgam çok batıyor. Dün sağ tarafım o kadar battı ki. Rahat uyuyamadım
Yalancı sancı en önemli ayırt edici özelliği düzensiz ve şekil değiştirme ile geçmesi lazimTesekkur ederim bende korkuyorumyalanci sanci olursa nasil ayirt etcem diye bide 2 haftadir iyice agirlastim iyice endise ettim
İnternette çok güzel şeyler var canım hem daha da uygun bile oluyor bence en azından acil olanları internet ten tamamla çünkü bebeklerin ne zaman geleceği belli olmuyor .Selam kızlar nasılsınız?
çok şükür bizde herşey normale dönmeye başladı annem daha iyi yalnız kalmaya başladı zamanla daha da iyi olucak inşallah.
Şu korona da bitsin iyice normalleşelim artık
Benim hastane çıkışım yokinternetten de almak istemiyorum Nisan için plan yapmıştım alışveriş için ama sağolsun korona. Neyse bugünlerde geçecek inşallah çarşafa sarar getiririz bebeği
Ben de chicco nun hem camını hem plastıgını aldım , inş biberon kullanmaya gerek kalmaz emerler deTeşekkür ederim bn bı arastiriyim bu markaları emziği avent soft aldim, biberon dada bu markalara bakiyim bi
Hayır bildiğin elini kütletirsinde çıt sesi gelir ya onun çok incesiHıçkırık mı oluyo bu ?
Ayy çok uzun süreymişBen ilk gebeliğimde daha hamile olduğumu öğrenmeden tiksinmiştim kahveden 6 yaşına falan geldiğinde içebilmiştim ilk kahvemi
Evet bi açıklaması yokmuş ve şuan yazarken yine geldiBenden de geliyor son 1 haftadır bebeğin eklem sesi diyorlar bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?