Değil mi bende öyle düşünmüştüm takımda zaten şapkası ve eldivenide var bi battaniyesi yokTakim aldiysaniz ayrica citcitli badi sapka eldiven koyun hastane cantasina. Ben 2 tane 5li hastane cikisi aldim sirf icinin atleti sapkasi var diye. 10lu hastane cikisindaki cogu sey gereksiz. 2 de battaniye koyarsiniz yeter
Doğum sancısı kendini belli ediyor aslında, o yüzden hafif şancı yada kasilmalardan çok korkmamak lazım, rahim kendini hazırlıyor. Tabi bazı az şiddetli hissettiklerimiz nst de fazla çıkabiliyor, her zaman doktor kontrolünde olmak en iyisiBende de ayni yerlerde oluyor cogu zaman internette bazi yerlerde kasilma o yaziyor aslinda beni o korkuttu bakalim hayirlisi kontrollerim 2 haftada 1 e dustu gidnce sorcam bakalim
Çoğu kişiyi burda 32 den sonra 2 hafta da bir çağırdı beni 1 ay sonra çağırdı 36 haftalık olucam sanırım 36 dan sonra ya her hafta ya 10 günde 1Kızlar en son doktora 33+3te gittim yani geçen hafta falan doktor 3 hafta sonra yine çağırdı normalde 4 hafta sonra çağırırdı sanırım sıklaşıyor kontroller ? Ondan sonra da haftada bir mi gidilecek acaba ?
Battaniye ben de ayri aldim. Hastane cikislari zaten cok kucuk oluyor, bir iki hafta anca giyiyor bebeklerDeğil mi bende öyle düşünmüştüm takımda zaten şapkası ve eldivenide var bi battaniyesi yok
Daha nst ye girmedim bende bakalim bu hafta girecek miyim :) zorlu bekleyisler basliyor bakalim tecrubesiz olmak cok zorDoğum sancısı kendini belli ediyor aslında, o yüzden hafif şancı yada kasilmalardan çok korkmamak lazım, rahim kendini hazırlıyor. Tabi bazı az şiddetli hissettiklerimiz nst de fazla çıkabiliyor, her zaman doktor kontrolünde olmak en iyisiinşallah daha baslamamistir sancilar
Bende 32 den sonra 2 hafta da 1 e dustu bakalim ne olacak nst ye ne zaman aliyorlar bilmiyorumÇoğu kişiyi burda 32 den sonra 2 hafta da bir çağırdı beni 1 ay sonra çağırdı 36 haftalık olucam sanırım 36 dan sonra ya her hafta ya 10 günde 1
Banada 36da gel dediÇoğu kişiyi burda 32 den sonra 2 hafta da bir çağırdı beni 1 ay sonra çağırdı 36 haftalık olucam sanırım 36 dan sonra ya her hafta ya 10 günde 1
Tecrubeli oluncada çok farklı olmuyor sanki :) benide heyecan ve korku sarmaya başladı aslındaDaha nst ye girmedim bende bakalim bu hafta girecek miyim :) zorlu bekleyisler basliyor bakalim tecrubesiz olmak cok zor
Geçen gittiğimde Dr um bana dedi ki türk jinekoloji ve obstetri derneği bu covid yüzünden karar almış, son dönem gebelerde de risk yoksa eskisi gibi 2 hafta değil 4 haftada 1 çağırın diye ... ama istersen yine de bayramdan önce bi uğra bakayım dedi .. yani genel kararmış Dr unun sana söylediği canım ..Çoğu kişiyi burda 32 den sonra 2 hafta da bir çağırdı beni 1 ay sonra çağırdı 36 haftalık olucam sanırım 36 dan sonra ya her hafta ya 10 günde 1
O da Dr dan Dr a değişiyor kimi 32 de başlıyor kimi 37 ye kadar istemiyor biraz agrin falan var da daha sık nst istiyorBende 32 den sonra 2 hafta da 1 e dustu bakalim ne olacak nst ye ne zaman aliyorlar bilmiyorum
Bende öyle tahmin ettim zaten hastanede çok durmmmak için cagirmadihini düşünüyorum zaten acil bişey olursa hemen gel dediGeçen gittiğimde Dr um bana dedi ki türk jinekoloji ve obstetri derneği bu covid yüzünden karar almış, son dönem gebelerde de risk yoksa eskisi gibi 2 hafta değil 4 haftada 1 çağırın diye ... ama istersen yine de bayramdan önce bi uğra bakayım dedi .. yani genel kararmış Dr unun sana söylediği canım ..
Ben 3. Sözde beni deTecrubeli oluncada çok farklı olmuyor sanki :) benide heyecan ve korku sarmaya başladı aslında
Tam olarak kaçıncı haftada aldınız acaba bu raporuMerhaba ben bugun calisabilir raporu aldim okula verecegim. Calisan varsa doktorlar calisabilir raporu veriyor
32+0 da alınıyor,ben de yarın alıcam nasipseTam olarak kaçıncı haftada aldınız acaba bu raporu
Yani mesala 32+0 da doktorum yoksa bı kaç gün oynamasi sorun olurmu ki32+0 da alınıyor,ben de yarın alıcam nasipse
Sistemden regl tarihiylr oynaması lazım dr unun sanırımYani mesala 32+0 da doktorum yoksa bı kaç gün oynamasi sorun olurmu ki
32+0 yazması gerekıyomus canım raporda, oyuzden iki gun geç gidersen dr un son regl tarihini normalden ıkı gun sonraya alırsa sistemden ,gittiğin gun 32+0 mış gibi olursun gercekte 32+2 fln olmana ragmen diye dusunuyorumYani mesala 32+0 da doktorum yoksa bı kaç gün oynamasi sorun olurmu ki
Evet seçenek nette çok ama ben görerek almak istemiştimÇok geçmiş olsun, Allah şifa versinaslında internetten almak isini çok kolaylaştırır, mağazada dokunma şansın var ama çok fazla seçenek olmuyor. Internette hem çok secenek var, aynı modeli daha uyguna bulabilirsin, hem beğenmezsen iade edebilirsin. Temizlik içinde kargoyu alıp havalandırıp daha sonra açıp her pakette elini yıkarsan güzelce sorun olmaz yakın zamanda normalesmek zor, elinin altında bir takim olsa iyi olur
Sanırımİnternette çok güzel şeyler var canım hem daha da uygun bile oluyor bence en azından acil olanları internet ten tamamla çünkü bebeklerin ne zaman geleceği belli olmuyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?