2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Takim aldiysaniz ayrica citcitli badi sapka eldiven koyun hastane cantasina. Ben 2 tane 5li hastane cikisi aldim sirf icinin atleti sapkasi var diye. 10lu hastane cikisindaki cogu sey gereksiz. 2 de battaniye koyarsiniz yeter
Değil mi bende öyle düşünmüştüm takımda zaten şapkası ve eldivenide var bi battaniyesi yok

Bende de ayni yerlerde oluyor cogu zaman internette bazi yerlerde kasilma o yaziyor aslinda beni o korkuttu bakalim hayirlisi kontrollerim 2 haftada 1 e dustu gidnce sorcam bakalim
Doğum sancısı kendini belli ediyor aslında, o yüzden hafif şancı yada kasilmalardan çok korkmamak lazım, rahim kendini hazırlıyor. Tabi bazı az şiddetli hissettiklerimiz nst de fazla çıkabiliyor, her zaman doktor kontrolünde olmak en iyisi inşallah daha baslamamistir sancilar

Kızlar en son doktora 33+3te gittim yani geçen hafta falan doktor 3 hafta sonra yine çağırdı normalde 4 hafta sonra çağırırdı sanırım sıklaşıyor kontroller ? Ondan sonra da haftada bir mi gidilecek acaba ?

Çoğu kişiyi burda 32 den sonra 2 hafta da bir çağırdı beni 1 ay sonra çağırdı 36 haftalık olucam sanırım 36 dan sonra ya her hafta ya 10 günde 1

Daha nst ye girmedim bende bakalim bu hafta girecek miyim :) zorlu bekleyisler basliyor bakalim tecrubesiz olmak cok zor

Çoğu kişiyi burda 32 den sonra 2 hafta da bir çağırdı beni 1 ay sonra çağırdı 36 haftalık olucam sanırım 36 dan sonra ya her hafta ya 10 günde 1
Geçen gittiğimde Dr um bana dedi ki türk jinekoloji ve obstetri derneği bu covid yüzünden karar almış, son dönem gebelerde de risk yoksa eskisi gibi 2 hafta değil 4 haftada 1 çağırın diye ... ama istersen yine de bayramdan önce bi uğra bakayım dedi .. yani genel kararmış Dr unun sana söylediği canım ..

Bende öyle tahmin ettim zaten hastanede çok durmmmak için cagirmadihini düşünüyorum zaten acil bişey olursa hemen gel dedi

Yani mesala 32+0 da doktorum yoksa bı kaç gün oynamasi sorun olurmu ki
32+0 yazması gerekıyomus canım raporda, oyuzden iki gun geç gidersen dr un son regl tarihini normalden ıkı gun sonraya alırsa sistemden ,gittiğin gun 32+0 mış gibi olursun gercekte 32+2 fln olmana ragmen diye dusunuyorum

Evet seçenek nette çok ama ben görerek almak istemiştim sona kaldım gelen kargo paketlerine dezenfektan sıkıyorum ya da paketi açmadan yıkıyorum iyice kafayı yedik
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…