2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar lansinoh gogus ucu kremını doguma 1 ay kaladan itibaren kullanmaya başlayın dıyolardı ,başlayanlar var mı

Burda bir arkadas yamune korse anneler gununde ındırıme gırcek onu beklıyorum demişti.oncekı fıyatlarını bilmedıgım için soruyorum şuan indirimdemi acaba bilgisi olan?

Evet canım ben bacağından yapıyorsun sandım su anda gobekden yapmıyorsun ama değil mi . Hematoloji yoksa onun yerine falan bakan bı birim yokmu ihmal etme bence bı de pıhtılaşma seviyen yüksek miydi
Hala göbekten yapıyorum ben hiç koldan yapmadım doktor da göbekten yapmada bir sakınca görmüyor. aslında iki gen heterozigot ama 3 düşük olunca 4. De 0,4 lük iğne başladık . Ailede var ama kalp damar hastalıkları. Aptt ınr değerlerim normal ama şu an belki hareketsiz kalmaktan damarlarda sorun olmuş olabilir.

Gobekden nasıl yapıyorsun göbek büyüdükçe zor olmadı mı benimki bazen sanki elimin altında gibi hareket ediyor Allah korusun yakın değildir zaten ama yine de gobekden yapmadım aylardır . Ben aptt hiç baktirmadim yakında benimde 2 dusugum var genetik de tek homozigot var seninki sanki biraz daha fazla gibi peki corasprin kesmeden önce de aynı morluklar var mıydı bacağında bırakınca mi oldu

Burda bir arkadas yamune korse anneler gununde ındırıme gırcek onu beklıyorum demişti.oncekı fıyatlarını bilmedıgım için soruyorum şuan indirimdemi acaba bilgisi olan?
Ben demiştim gecen yıl girmişti ama hala benim alacagim indirime girmedi bazı ürünler içinde indirim var ama sitesine bir bak istersen

Hangi korsesini almamız lazımki bu yamuna nın? Ve bedeni nasıl tahmin edeceğiz ya? Bilemedim ben

Kızlar lansinoh gogus ucu kremını doguma 1 ay kaladan itibaren kullanmaya başlayın dıyolardı ,başlayanlar var mı
Evet canim 1 ay once deniyor ve ben baslamak istiyorum aslinda ama Kaan KOCATEPE nin bir videosunda gogusleri uyarmamak gerek,krem surdugunuzde cok hizlica ve uyarmadan surun dedigini dinledim. Gecen hafta da erken dogum riskim cikinca uyarir miyim rahimi diye kullanmadim henuz ama normal seyirde olsam baslayacaktim. Bence baslanmali ki ben de 2 hafta daha gecsin insaAllah baslicam surmeye mecburen.

Yenidoğan sünneti ile ilgili biraz bilgi topladım. Önce kendi fikrimi söyleyeyim lokal anestesi dışında hiç birşeyi içime sinmiyor. bir grup doktor 6 aya kadar yapılır diyor. Ondan sonra 5 yaşına kadar önermiyor. Bebek sünnet olurken elbette acı hissediyormuş, sadece tek hoş yanı lokal bir kremle uyuşturulup çocuğu bu işlem için hiç bir dönemde genel anesteziye sokmamakmış. Ben büyüğü 6 yaşında hastanede yaptırdım genel anestesi oldu. Acısı ayması 3 saat sürdü. Sonra maşallah hiç bişey olmadı. Yani küçücük bebeğin göbeğiylemi uğraşalım, emmesiyle mi yoksa çüküsüne mi bişey olcak derdine düşelim bilemedim.

Kızlar şu gümüş kapakları biliyomusunuz göğüs için , ne için o yara oluşumunu mu engelliyor gereklimi sizce ?
Bence değil 25 ay emzirmiş bi anne olarak kullanmadım doğumdan önce krem kullandım doğumda krem kullandim bin şükür sorun yasamadim

Yamuna korse düşünenler o korsenin içinde çelikler var ve alan arkadaşlarım içinde patladiklarını söylüyorlar iç organlar için de uygun olmadığını okudum normal.dogum için sıradan bir korse de bence işinizi görür sezaryen için bi şey diyemeyeceğim korse hemen doğum sonrası olmaz gibi

Kızlar benim adet tarihime göre 28 haziran dogum tarihi ölçümlere göre 2 temmuz gözüküyor hangisini goz önünde bulunduruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…