2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aslında heterozigota hiç iğne fln vermiyo doktorlar faktör5 falan değilse bi çok dr gerek yok kullanmana demişti. Aspirini 32 de kesince morluklar çoğaldı gibi.

Kızlar benim adet tarihime göre 28 haziran dogum tarihi ölçümlere göre 2 temmuz gözüküyor hangisini goz önünde bulunduruyoruz
Canim ben bir video izledim ve orda da diyordu ki bebegin gelisiminin onden gitmesi veya geriden gelmesi dogum tarihini etkilemez. Ne zaman gelecekse gelir sadece diger bebeklere gore daha iri veya daha kucuk bir bebek olur. 2500 ile 4000 gram arasi normal bebek sayiliyor

Aspirini bıraktıysanız igneyi saati saatine hatta dakıkası dakıkasına aynı zamanda yapmak lazım,cunku etkısı tam 24 saat diye bılıyorum
Evet bende öyle biliyorum şu an akşam yatmadan eşime yaptiriyoru. Ama saati hergun aynı olmuyor asprini bırakınca aynı saat sart

Bence değil 25 ay emzirmiş bi anne olarak kullanmadım doğumdan önce krem kullandım doğumda krem kullandim bin şükür sorun yasamadim
Hangi kremi kullandın birde doğumdan ne kadar önce ? Son sorum şu bebek doğduktan sonra da kullanılıyor mu ya emzirdiğmiz zamanlarda yani çocuk kremli kremli Mi emiyo gerçekten hiç bilgim yok..

Hangi kremi kullandın birde doğumdan ne kadar önce ? Son sorum şu bebek doğduktan sonra da kullanılıyor mu ya emzirdiğmiz zamanlarda yani çocuk kremli kremli Mi emiyo gerçekten hiç bilgim yok..
Genelde 1-2 hafta önce başlayın diyorlar, son ay başlayanlar da var. Ben sezaryenle 2 hafta once baslamayi dusunuyorum .Bebek emmeden önce memeyi iyice yıkamak gerekiyor canım. Bir de lansinoh krem aldım ben

Genelde 1-2 hafta önce başlayın diyorlar, son ay başlayanlar da var. Ben sezaryenle 2 hafta once baslamayi dusunuyorum .Bebek emmeden önce memeyi iyice yıkamak gerekiyor canım. Bir de lansinoh krem aldım ben
Ben lansinoh kullanmıştım ama yinede çok yara olmuştu içerik olarakta çok iyi cikmadi yeni incelemelerde (muhendisinoglu) o yüzden mustela ve incia aldım bu sefer bakalım nasıl olcak

Lansinohda ve bir çok göğüs ucu kreminde lanolin maddesi var ve çok zararlı olduğu ortaya çıktı kaldı ki firmalar silmeden de emzirebilirsiniz bile diyordu zeytinyağı daha etkiliymiş mesela ben gümüş kapak almıştım ara ara kullanıyorum doğuma kadar kullanacağım inşallah işe yarar

Benim kızım biraz minik bir kız olacak o zaman 32+2 de bi kac gün gerideydi 1874 gram 8 haftada 3500 olur gibi

Kizlar doktorum bana fitil yazdi cok az enfesiyon cıktı idrarimda bende dün fitili yerlestirmeye calistim bugun camasirima ufalanmis halde akinti gibi geldi resmen☹ daha önce kullanipta boyle olan varmi faydasi olmusmudr acab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…