2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Maşallah canım bı sıkıntı yoksa normal doğum en güzeli inşallah gönlündeki gibi olur

O
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor benim arada adet gibi karnım belim ağrıyor. Birde dün dişim kırıldı başıma gelen var mı
benim 3 dişim birden kırıldı. Bir tanesininde kökü kaldı içerde. Zaten dişlerim hassastı. İlaçlar mahvetti. Adet sancısı gibi benimde kasıklarda. Dinlenince geçiyo ama çoğunlukla.

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor benim arada adet gibi karnım belim ağrıyor. Birde dün dişim kırıldı başıma gelen var mı
Benim 9 haftalıkken dolgun düştü ve kenarları kırıldı Dr doğumdan sonra şimdi bişey ypamyiz dedi alistim artık arada dilim kaçıyor doğumdan sonra kaplama inşallah yaptiricam

O

benim 3 dişim birden kırıldı. Bir tanesininde kökü kaldı içerde. Zaten dişlerim hassastı. İlaçlar mahvetti. Adet sancısı gibi benimde kasıklarda. Dinlenince geçiyo ama çoğunlukla.
Demekki normal kırılabiliyor bende şaşırdım sert bişeyde yemiyordum.Bende duş falan aldım iyi geldi. Yavaştan doğum korkusu sardı beni ya

Benim 9 haftalıkken dolgun düştü ve kenarları kırıldı Dr doğumdan sonra şimdi bişey ypamyiz dedi alistim artık arada dilim kaçıyor doğumdan sonra kaplama inşallah yaptiricam
Benimde dünden beri dilim o tarafa doğru gidiyor bi anda oldu anlamadım ağrı falan yok çok şükür.

Demekki normal kırılabiliyor bende şaşırdım sert bişeyde yemiyordum.Bende duş falan aldım iyi geldi. Yavaştan doğum korkusu sardı beni ya
Beni de sardı karnım şuan regl olcak gıbı agrıyo daha hazır degilim sanki mayıs anneleri grubuna baktıgımda çogu beklenen tarihten. 2-3 hafta once dourdu sanki

Bana hala çok var gibi geliyor. Hatta bi bebeğimin olacağına hala inanamama hali icindeyim
geçen arkadaş doğurunca anladım bende.tutuştum bi sanki hazır değilim.
bel ağrısı bende de başladı korktum hatta .ama dinlenince geçti.sanırım olması gerekn bu.geçiyorsa sorun yok
Beni de sardı karnım şuan regl olcak gıbı agrıyo daha hazır degilim sanki mayıs anneleri grubuna baktıgımda çogu beklenen tarihten. 2-3 hafta once dourdu sanki
evet yaaa hepsi erkenden doğurdu 40 a az var kalan.

Bugün düşündüm normal yapabilecek miyim ama bebeğime kavuşmak için tek yol bu kendi kendime motive ettim.Bende okuyorum hep çoğu sezaryen oldu bence o yüzden erken oldu doğumlar.

En fazla bir ay var diye düşünüyorum ve böyle ağrılar oldukça, erken gelecek gibi hissediyorum hiç bir şey de hazır değil sizler hazırladınız mı çantanızı falan.

En fazla bir ay var diye düşünüyorum ve böyle ağrılar oldukça, erken gelecek gibi hissediyorum hiç bir şey de hazır değil sizler hazırladınız mı çantanızı falan.
Kaba taslak hazırladım ama agzı hep açık ,aklıma geldıkce bişiler koyuyorum ama bitti diyemıyorum nedense

Beni de sardı o korku hatta doktora sordum bugün karnımdaki sertleşmeler ve kasık ağrılarımı bunlar olması gereken yalancı sancılar korkma vucut kendini hazırlıyor dedi benim 16 haziran ama içimden haziranın ilk haftası geçiyor hep nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…