Bende tam tersi valla canımIyiyim ben de ama bu aralar biraz iştahım kapandı . Böyle olan var mı ?
Maşallah canım bı sıkıntı yoksa normal doğum en güzeli inşallah gönlündeki gibi olurkızlar bende bugün gittim kontrole şimdilik bi sıkıntı yok şu an 2 hafta sonra NST var. Bebek 2200 gr 44 cm çok kilolu bir bebek olmıcak tam haftasında ilerliyor dedi normal doğum için şu an çok uygun dedi biraz korkuyorum aslında ama bakalım nasıl olacak
Mixovul öyle yapıyor diğerlerini bilmiyorumKizlar doktorum bana fitil yazdi cok az enfesiyon cıktı idrarimda bende dün fitili yerlestirmeye calistim bugun camasirima ufalanmis halde akinti gibi geldi resmen☹ daha önce kullanipta boyle olan varmi faydasi olmusmudr acab
Gyno canesten markasi , oyle geri gelmesi normalmi sence faydasi olmusmudurkiMixovul öyle yapıyor diğerlerini bilmiyorum
hepimiz için hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallahMaşallah canım bı sıkıntı yoksa normal doğum en güzeli inşallah gönlündeki gibi olur
benim 3 dişim birden kırıldı. Bir tanesininde kökü kaldı içerde. Zaten dişlerim hassastı. İlaçlar mahvetti. Adet sancısı gibi benimde kasıklarda. Dinlenince geçiyo ama çoğunlukla.Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor benim arada adet gibi karnım belim ağrıyor. Birde dün dişim kırıldı başıma gelen var mı
Olmuş dur bence zaten içeriyi temizleyip dışarı akıtıyor fitillerGyno canesten markasi , oyle geri gelmesi normalmi sence faydasi olmusmudurki
Benim 9 haftalıkken dolgun düştü ve kenarları kırıldı Dr doğumdan sonra şimdi bişey ypamyiz dedi alistim artık arada dilim kaçıyor doğumdan sonra kaplama inşallah yaptiricamKızlar nasılsınız nasıl gidiyor benim arada adet gibi karnım belim ağrıyor. Birde dün dişim kırıldı başıma gelen var mı
Teşekkür ederim genelde lansinoh alıyo herkes bende alayım o zaman.Genelde 1-2 hafta önce başlayın diyorlar, son ay başlayanlar da var. Ben sezaryenle 2 hafta once baslamayi dusunuyorum .Bebek emmeden önce memeyi iyice yıkamak gerekiyor canım. Bir de lansinoh krem aldım ben
Demekki normal kırılabiliyor bende şaşırdım sert bişeyde yemiyordum.Bende duş falan aldım iyi geldi. Yavaştan doğum korkusu sardı beni yaO
benim 3 dişim birden kırıldı. Bir tanesininde kökü kaldı içerde. Zaten dişlerim hassastı. İlaçlar mahvetti. Adet sancısı gibi benimde kasıklarda. Dinlenince geçiyo ama çoğunlukla.
Benimde dünden beri dilim o tarafa doğru gidiyor bi anda oldu anlamadım ağrı falan yok çok şükür.Benim 9 haftalıkken dolgun düştü ve kenarları kırıldı Dr doğumdan sonra şimdi bişey ypamyiz dedi alistim artık arada dilim kaçıyor doğumdan sonra kaplama inşallah yaptiricam
Beni de sardıDemekki normal kırılabiliyor bende şaşırdım sert bişeyde yemiyordum.Bende duş falan aldım iyi geldi. Yavaştan doğum korkusu sardı beni ya
geçen arkadaş doğurunca anladım bende.tutuştum bi sanki hazır değilim.Bana hala çok var gibi geliyor. Hatta bi bebeğimin olacağına hala inanamama hali icindeyim
bel ağrısı bende de başladı korktum hatta .ama dinlenince geçti.sanırım olması gerekn bu.geçiyorsa sorun yokKızlar nasılsınız nasıl gidiyor benim arada adet gibi karnım belim ağrıyor. Birde dün dişim kırıldı başıma gelen var mı
evet yaaa hepsi erkenden doğurdu 40 a az var kalan.Beni de sardıkarnım şuan regl olcak gıbı agrıyo daha hazır degilim sanki mayıs anneleri grubuna baktıgımda çogu beklenen tarihten. 2-3 hafta once dourdu sanki
Bugün düşündüm normal yapabilecek miyim ama bebeğime kavuşmak için tek yol bu kendi kendime motive ettim.Bende okuyorum hep çoğu sezaryen oldu bence o yüzden erken oldu doğumlar.Beni de sardıkarnım şuan regl olcak gıbı agrıyo daha hazır degilim sanki mayıs anneleri grubuna baktıgımda çogu beklenen tarihten. 2-3 hafta once dourdu sanki
En fazla bir ay var diye düşünüyorum ve böyle ağrılar oldukça, erken gelecek gibi hissediyorum hiç bir şey de hazır değil sizler hazırladınız mı çantanızı falan.geçen arkadaş doğurunca anladım bende.tutuştum bi sanki hazır değilim.
bel ağrısı bende de başladı korktum hatta .ama dinlenince geçti.sanırım olması gerekn bu.geçiyorsa sorun yok
evet yaaa hepsi erkenden doğurdu 40 a az var kalan.
Kaba taslak hazırladım ama agzı hep açık ,aklıma geldıkce bişiler koyuyorum ama bitti diyemıyorum nedenseEn fazla bir ay var diye düşünüyorum ve böyle ağrılar oldukça, erken gelecek gibi hissediyorum hiç bir şey de hazır değil sizler hazırladınız mı çantanızı falan.
Neler koydun canım meselaKaba taslak hazırladım ama agzı hep açık ,aklıma geldıkce bişiler koyuyorum ama bitti diyemıyorum nedense
Demekki normal kırılabiliyor bende şaşırdım sert bişeyde yemiyordum.Bende duş falan aldım iyi geldi. Yavaştan doğum korkusu sardı beni ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?