2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Anneler günümüz kutlu olsun Bendede bulantılar var ama genellikle yemekten sonra , bazen çıkarıyorum
Ilk doğumda cahillikten yahut arastirmayisimdan ötürü mu bilmiyorum hiç umrumda olmazdı bu tür şeyler
Ama 2. Gebelikte deliye bağlamış gibiyim.
Yarim saatte 2 kez tuvaleti ziyaret etsem hemen acaba niye gittim moduna giriyorum :))))

Sanirim Haziran anneleri olarak uykularin asiri zorlastigi donemlere herkes girmeye baslamis. Ben artik cok zorlaniyorum her pozisyonda agrim
Var resmen. Guzel uyuyamadigim
Icinde dinlenmis ve dinc hissedemiyorum
bende artık hiç uyuyamıyorum ya. Her yanım ağrıyor hep.
Evet birkaç sabahtır benim de bulantım oluyor.

İlkler daha bilinçsiz oluyor ben 19 yaşımda doğum yaptım ilkini çocuk gibi beraber büyüdük oğlumla şimdi 29 olunca daha farklı

İlkler daha bilinçsiz oluyor ben 19 yaşımda doğum yaptım ilkini çocuk gibi beraber büyüdük oğlumla şimdi 29 olunca daha farklı
Aynen öyle valla inşallah hayırlısıyla tez zamanda sagliklica kucaklarimiza alırız
Uykusuzluğa raziyim yeter ki artık midem bulanmasın agrım olmasın
Penguen gibi yürüyorum yemin ederim.
Eşim 80lik nene gibisin her gün bi ayrı arıza veriyorsun diyo

Bende bu hamileliğimde pek rahatım ilkinde çok stres yaptım kızımda çok pimpirikli o yüzden rahat anne olmaya çalışıyorum ama doğunca yine delirebilirim sadece bazen akşam çok rahatsız hissediyorum otursam olmuyo yatsam olmuyo ayakta durmaktan ayaklarım ağrıyor o zaman çok gergin oluyorum . Geçecek bunlar az kaldı ne olsa bidaha karnımızda taşıyamıcaz yedimi yuttumu doydumu delice bir kaygı hali ve delice sevgi hali

Bütün gün temizlik yaptım eğer bugünkü yorgunluğa dogurmazsam bı daha da doğurmam galiba . Oturduğum yerden kamyon kalkar gibi inleyerek kalkıyorum mide çok hassas şu ara tekrar bebekler büyüdüğü için benimki de yanıyor akşamları

Dogsalarda sevsek ya koklask mis gibi

Bugün akşam yürüyüşe çıktım sokakta kimse yok taktım kulaklığı çok rahatladım uzun zamandır evdeydim yeni eve geldim ama karnım resmen taş gibi
Mide yanması bende de hortladı
Karbonatlı au da o kadar ise yaramıyor

Benimde mide yanmam çoktu şükür geçti 5 gündür hiç yanmadı dönemlik oluyor sanırım

Kızlar bende bugün iiftara kayinvalidemi aldım zaten alt li ustlu oldgumuzdan sosyal mesafe yok hep biz yiyoruz bugünde ben aldım onları 3 4 saat ayakta kaldım bel mel tutuldu hep benimde son zamanlarda mide yanmam oluyor bazı geceler ve berbat bir şekilde afedersiniz gaz birikiyor davul gibi karnım oluyor ve gegirme yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…