Ilk doğumda cahillikten yahut arastirmayisimdan ötürü mu bilmiyorum hiç umrumda olmazdı bu tür şeylerAnneler günümüz kutlu olsunBendede bulantılar var ama genellikle yemekten sonra , bazen çıkarıyorum
Sabah kahvaltıdan önce bi bulantı alıyor ki sorma sonradan topluyorum kendimi hayırlısıyla sağlıklıca bi doğsalardı...
Ben de cok zor aliyorum ama bu halimle nefes alabildigime bile şaşırıyorum benNefes nefese olmak bana ozgu degil di mi? Konusurken bile nefes nefese kalabiliyorum bazen artip azaliyor
bende artık hiç uyuyamıyorum ya. Her yanım ağrıyor hep.Sanirim Haziran anneleri olarak uykularin asiri zorlastigi donemlere herkes girmeye baslamis. Ben artik cok zorlaniyorum her pozisyonda agrim
Var resmen. Guzel uyuyamadigim
Icinde dinlenmis ve dinc hissedemiyorum
Evet birkaç sabahtır benim de bulantım oluyor.Herkese günaydın hanımlar
Anneler gününüz kutlu olsun inşallah gelecek sene kucaklarimizda meleklerimizin kokusuyla bu günü kutlarız.
Benim 2 gündür sabah bulantılarım var benim gibi olan var mı aranızda???
İlkler daha bilinçsiz oluyor ben 19 yaşımda doğum yaptım ilkini çocuk gibi beraber büyüdük oğlumla şimdi 29 olunca daha farklıIlk doğumda cahillikten yahut arastirmayisimdan ötürü mu bilmiyorum hiç umrumda olmazdı bu tür şeyler
Ama 2. Gebelikte deliye bağlamış gibiyim.
Yarim saatte 2 kez tuvaleti ziyaret etsem hemen acaba niye gittim moduna giriyorum :))))
Bende de durum çok farklı değil yarım dünya gibi dolaşıyorum ortada tislayarakBen de cok zor aliyorum ama bu halimle nefes alabildigime bile şaşırıyorum ben
Aynen öyle valla inşallah hayırlısıyla tez zamanda sagliklica kucaklarimiza alırızİlkler daha bilinçsiz oluyor ben 19 yaşımda doğum yaptım ilkini çocuk gibi beraber büyüdük oğlumla şimdi 29 olunca daha farklı
Geçmiş olsun.Boğazlarım şiştiof yaaa nerden çıktı şimdi durup dururken
Bütün gün temizlik yaptım eğer bugünkü yorgunluğa dogurmazsam bı daha da doğurmam galiba . Oturduğum yerden kamyon kalkar gibi inleyerek kalkıyorumAynen öyle valla inşallah hayırlısıyla tez zamanda sagliklica kucaklarimiza alırız
Uykusuzluğa raziyim yeter ki artık midem bulanmasın agrım olmasın
Penguen gibi yürüyorum yemin ederim.
Eşim 80lik nene gibisin her gün bi ayrı arıza veriyorsun diyo
Dogsalarda sevsek ya koklask mis gibiBende bu hamileliğimde pek rahatım ilkinde çok stres yaptım kızımda çok pimpirikli o yüzden rahat anne olmaya çalışıyorum ama doğunca yine delirebilirimsadece bazen akşam çok rahatsız hissediyorum otursam olmuyo yatsam olmuyo ayakta durmaktan ayaklarım ağrıyor o zaman çok gergin oluyorum . Geçecek bunlar az kaldı ne olsa bidaha karnımızda taşıyamıcaz yedimi yuttumu doydumu delice bir kaygı hali ve delice sevgi hali ❤❤
Dondurma falan mı yedin canım bende soğuk bişey yiyip içince şişiyor ama sonra bı kaç ılık biseyler içince geciyorBoğazlarım şiştiof yaaa nerden çıktı şimdi durup dururken
Yok dün gece çok terlemiştim ondan sanıyorum ya. Hemen geçer umarım ya bu kadar ağrıya bi de bunun halsizliğini çekememDondurma falan mı yedin canım bende soğuk bişey yiyip içince şişiyor ama sonra bı kaç ılık biseyler içince geciyor
Bugün akşam yürüyüşe çıktım sokakta kimse yok taktım kulaklığı çok rahatladım uzun zamandır evdeydim yeni eve geldim ama karnım resmen taş gibiBütün gün temizlik yaptım eğer bugünkü yorgunluğa dogurmazsam bı daha da doğurmam galiba . Oturduğum yerden kamyon kalkar gibi inleyerek kalkıyorummide çok hassas şu ara tekrar bebekler büyüdüğü için benimki de yanıyor akşamları
Benimde mide yanmam çoktu şükür geçti 5 gündür hiç yanmadı dönemlik oluyor sanırımBugün akşam yürüyüşe çıktım sokakta kimse yok taktım kulaklığı çok rahatladım uzun zamandır evdeydim yeni eve geldim ama karnım resmen taş gibi
Mide yanması bende de hortladı
Karbonatlı au da o kadar ise yaramıyor
Kızlar bende bugün iiftara kayinvalidemi aldım zaten alt li ustlu oldgumuzdan sosyal mesafe yok hep biz yiyoruz bugünde ben aldım onları 3 4 saat ayakta kaldım bel mel tutuldu hep benimde son zamanlarda mide yanmam oluyor bazı geceler ve berbat bir şekilde afedersiniz gaz birikiyor davul gibi karnım oluyor ve gegirme yapıyorBütün gün temizlik yaptım eğer bugünkü yorgunluğa dogurmazsam bı daha da doğurmam galiba . Oturduğum yerden kamyon kalkar gibi inleyerek kalkıyorummide çok hassas şu ara tekrar bebekler büyüdüğü için benimki de yanıyor akşamları
Bi ara benimde geçti ama aniden (mideyi costurmayacak şeyler dahi yesemde) yine de ağzından alev atacak ejderha gibiyimBenimde mide yanmam çoktu şükür geçti 5 gündür hiç yanmadı dönemlik oluyor sanırım
2 takım koydum zibinda 3 tane.Kızlar hastane çantasına kaç takım kıyafet koydunuz ve zıbın kaç tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?