Valla benim devamli oluyor doktorum ise herseye normal diyor ama sen doguma daha yakinsin tabi artik heralde iice zorluyordur rahim bolgesini bebisBacak kasılmalarına alışmıştımda, 1-2 saattir yürüdükçe tam kasık arası kasılıyor, canımı nasıl acıtıyor tarif edemem. Bu nedir ya? Var mı yaşayan?
Daha başlamadık ki canım bizim dogumalar en az bı 10 gün daha var bence . Çok zor bı durum şu hastalık kapmadan bı atlatabilsek valla . Ama ben ziyaretçi almıyorlar diye biliyorum gerci yaşadığınız şehir ilçe önemli her yer aynı olmazKizlar hamileligimin 10. Haftasindan beri yalnizdim esim yurt disindaydi simdi geldi karantinada maalesef corona pozitif cikanlar olmuş karantina surecinde ayni ucakda geldigi insanlarda. Simdi endiseleyim cok sukur eşimde.bisi yok fakat genede endiseliyim. Yurt disindan geldigi icin hastaneye giremiyor o yuzden bnmlede gelemicek kontrole. Sezeryan dusundugum.icin doktorum 22 haziran olarak dusunebiliriz dedi. Hastanede yakinda dogum yapanlar dogumlarin nasil gerceklestigi sekilde bilgi verebilirlermi ziyaretci fotografci vs durumlar nasil ???
Oturur pozisyon bile zorluyor yani, tuhaf. İlk gebeliğimde bunların hiç birini yaşamamıştım. Acaba mı bu mu doğum sancısı bu neyin akıntısı derken stresten doğurucam. Azıcık daha kalsında alıkoymasınlar bebişimi başka bişey istemiyorumValla benim devamli oluyor doktorum ise herseye normal diyor ama sen doguma daha yakinsin tabi artik heralde iice zorluyordur rahim bolgesini bebis
Ayakda çok kalma dinlen canım iki hafta önce benimde oldu iki gün falan sonra geçti . Tabi geçmezse Dr na şöyle istersenBacak kasılmalarına alışmıştımda, 1-2 saattir yürüdükçe tam kasık arası kasılıyor, canımı nasıl acıtıyor tarif edemem. Bu nedir ya? Var mı yaşayan?
Ben serin odada yatarak çözümü buldum usuyunce daha rahat uyuyorumSanirim Haziran anneleri olarak uykularin asiri zorlastigi donemlere herkes girmeye baslamis. Ben artik cok zorlaniyorum her pozisyonda agrim
Var resmen. Guzel uyuyamadigim
Icinde dinlenmis ve dinc hissedemiyorum
Uykumda var uyuyamıyorum. Takipte kalayım diye. Acaba sokağa çıkma yasağındaki stresten mi etkilendimAyakda çok kalma dinlen canım iki hafta önce benimde oldu iki gün falan sonra geçti . Tabi geçmezse Dr na şöyle istersen
Bizim burda hiç yasak var gibi değil yaUykumda var uyuyamıyorum. Takipte kalayım diye. Acaba sokağa çıkma yasağındaki stresten mi etkilendim
uyunmuyor ki bacım. Kafada türlü türlü senaryolar gezerkenBizim burda hiç yasak var gibi değil yaherkes bahçede aşağıda ne bı tane polis ne jandarma gördüm Akşehir de dolasiyirmus ama bağlı mahallesi olunca pek tinlayan yok burda eşim çalışıyor soğuk hava depoları muaf herkes çilek kesiyor depolarda bende uyuyamadim daha oglusa sahur yaptırdım bakalım uyku gelirse
Bana demişti canım bi daha gitmedim henüz perşembe randevum var gidicem inşAllah bakalım ne diyecek.Bu arada geçen haftalarda bir arkadaşa Dr bebeğimin kafası büyük çıktı demişti aklıma geldi ne yaptı acaba sonradan
Ay hadi iyi haberlerle gelirsin ben bir problem olduğunu düşünüyorum ama insan yinede tedirgin oluyor.Bana demişti canım bi daha gitmedim henüz perşembe randevum var gidicem inşAllah bakalım ne diyecek.
Günde üç dört kez çıt çıt seslerini duyuyorum bacakları oynadıkça geliyor :) benim de eklemlerimden çok ses gelir sanırım bebişin de öyle olacak. İnternette bi dr bebekten geliyo demiş ama gittiğim dr bebekten değildir dedi.Bu arada kızlar benımki baya hareketli ve çıt dıye bazen sesler cıkıyor cok garıbıme gıdıyor. Buda okudum normalmiş kemıkler vs geliştigi için seslerı olabılırmıs. Ilk defa duyan kardesım annem fılan bıle saskınlar.İnşallah hepımızın herseyı yolunda ılerlesın.
Benim yemeklerden sonra bulanıyor ama dayanilmicak gibi değil çok olursa bı tane prilam içiyorum iyi geliyorHerkese günaydın hanımlar
Anneler gününüz kutlu olsun inşallah gelecek sene kucaklarimizda meleklerimizin kokusuyla bu günü kutlarız.
Benim 2 gündür sabah bulantılarım var benim gibi olan var mı aranızda???
Doktor bana bebeğin poposu sol kasigin üstünde o yüzden çok ağrı hissediyorsun dedi, ağırlığın çoğu ortada olsa o zaman iki yönlü ağrı hissedersin demişti. Bebek büyük olasılıkla çok baskı yapıyor, belki kanala girmeye çalışıyordur. Ben bacağımı çekerek yürüyorum resmenOturur pozisyon bile zorluyor yani, tuhaf. İlk gebeliğimde bunların hiç birini yaşamamıştım. Acaba mı bu mu doğum sancısı bu neyin akıntısı derken stresten doğurucam. Azıcık daha kalsında alıkoymasınlar bebişimi başka bişey istemiyorumÇok gerginim
Gunaydin amin insallah canımHerkese günaydın :) anneler günümüz kutlu olsun kızlarbu benim ilk anneler günüm ve dünden beridir bu sözcüğü iyi idrak ve hak edeyim diye uzun uzun düşünüyorum. Umarım hepimiz her daim bu güzel vasıfa layık anneler oluruz
Sabah kahvaltıdan önce bi bulantı alıyor ki sorma sonradan topluyorum kendimi hayırlısıyla sağlıklıca bi doğsalardı...Benim yemeklerden sonra bulanıyor ama dayanilmicak gibi değil çok olursa bı tane prilam içiyorum iyi geliyor
Anneler günümüz kutlu olsunHerkese günaydın hanımlar
Anneler gününüz kutlu olsun inşallah gelecek sene kucaklarimizda meleklerimizin kokusuyla bu günü kutlarız.
Benim 2 gündür sabah bulantılarım var benim gibi olan var mı aranızda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?