2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bacak kasılmalarına alışmıştımda, 1-2 saattir yürüdükçe tam kasık arası kasılıyor, canımı nasıl acıtıyor tarif edemem. Bu nedir ya? Var mı yaşayan?
Valla benim devamli oluyor doktorum ise herseye normal diyor ama sen doguma daha yakinsin tabi artik heralde iice zorluyordur rahim bolgesini bebis

Sanirim Haziran anneleri olarak uykularin asiri zorlastigi donemlere herkes girmeye baslamis. Ben artik cok zorlaniyorum her pozisyonda agrim
Var resmen. Guzel uyuyamadigim
Icinde dinlenmis ve dinc hissedemiyorum

Daha başlamadık ki canım bizim dogumalar en az bı 10 gün daha var bence . Çok zor bı durum şu hastalık kapmadan bı atlatabilsek valla . Ama ben ziyaretçi almıyorlar diye biliyorum gerci yaşadığınız şehir ilçe önemli her yer aynı olmaz

Valla benim devamli oluyor doktorum ise herseye normal diyor ama sen doguma daha yakinsin tabi artik heralde iice zorluyordur rahim bolgesini bebis
Oturur pozisyon bile zorluyor yani, tuhaf. İlk gebeliğimde bunların hiç birini yaşamamıştım. Acaba mı bu mu doğum sancısı bu neyin akıntısı derken stresten doğurucam. Azıcık daha kalsında alıkoymasınlar bebişimi başka bişey istemiyorum Çok gerginim

Bacak kasılmalarına alışmıştımda, 1-2 saattir yürüdükçe tam kasık arası kasılıyor, canımı nasıl acıtıyor tarif edemem. Bu nedir ya? Var mı yaşayan?
Ayakda çok kalma dinlen canım iki hafta önce benimde oldu iki gün falan sonra geçti . Tabi geçmezse Dr na şöyle istersen

Uykumda var uyuyamıyorum. Takipte kalayım diye. Acaba sokağa çıkma yasağındaki stresten mi etkilendim
Bizim burda hiç yasak var gibi değil ya herkes bahçede aşağıda ne bı tane polis ne jandarma gördüm Akşehir de dolasiyirmus ama bağlı mahallesi olunca pek tinlayan yok burda eşim çalışıyor soğuk hava depoları muaf herkes çilek kesiyor depolarda bende uyuyamadim daha oglusa sahur yaptırdım bakalım uyku gelirse

uyunmuyor ki bacım. Kafada türlü türlü senaryolar gezerken

Günde üç dört kez çıt çıt seslerini duyuyorum bacakları oynadıkça geliyor :) benim de eklemlerimden çok ses gelir sanırım bebişin de öyle olacak. İnternette bi dr bebekten geliyo demiş ama gittiğim dr bebekten değildir dedi.

Benim yemeklerden sonra bulanıyor ama dayanilmicak gibi değil çok olursa bı tane prilam içiyorum iyi geliyor

Doktor bana bebeğin poposu sol kasigin üstünde o yüzden çok ağrı hissediyorsun dedi, ağırlığın çoğu ortada olsa o zaman iki yönlü ağrı hissedersin demişti. Bebek büyük olasılıkla çok baskı yapıyor, belki kanala girmeye çalışıyordur. Ben bacağımı çekerek yürüyorum resmen

Anneler günümüz kutlu olsun Bendede bulantılar var ama genellikle yemekten sonra , bazen çıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…