Aaa gerçekten mi yıkamadan mı giydirmişler acaba yıkanınca tüy kalırmı kiÖrgü koymasan bence iyi olur eşimin arkadaşının bebeği kışın oldu örgü giydirmişler tüyleri gözünü çizmiş ve bi gözünde görme kaybı oluşmuş
Ağız bezi aldım 3 adet iki takımın önlüğü kalsın o zaman ne olur ne olmazEğer ağız bezi, müslin bezi vs yoksa onluklerini alsan iyi olur illaki süt akıyor yada geri çıkarma olabiliyor
Ben her duruma uygun battaniye aldım, müslin, triko ve penye1 hastane çıkısı, 2 takım kıyafet,2 zıbın, 2 iç badi. Üşürmü acaba diye endişeliyim. Battaniye falan nasıl alıcaksın?
Ben olsam yine fazla alırdım herhaldeAğız bezi aldım 3 adet iki takımın önlüğü kalsın o zaman ne olur ne olmaz
Sen birazda tecrübelisin değil mi benim başıma ne geleceğini bilmemek strese sokuyor.Ben olsam yine fazla alırdım herhaldebelli olmaz sezeryan olur filan O zaman 1 gun daha fazla kalınıyor herşey lazım olabilir, fazla garanticiyim ☺
Yıkayıp yıkamadıklarını bilmiyorum ama böyle bir olay yaşadıklarını biliyorum hatta ilk Dr anlamamış gözü şişmiş enfeksiyon demişler uzun bir zaman geçmeyince başka şehire götürüp orda olay anlaşılmışAaa gerçekten mi yıkamadan mı giydirmişler acaba yıkanınca tüy kalırmı ki
Ay çok sıkıntılı ya dikkat etmek gerek.Yıkayıp yıkamadıklarını bilmiyorum ama böyle bir olay yaşadıklarını biliyorum hatta ilk Dr anlamamış gözü şişmiş enfeksiyon demişler uzun bir zaman geçmeyince başka şehire götürüp orda olay anlaşılmış
Doğum sırasında miHadi bende alttan muayene den korkuyorum sancıdan pek değil iştr
Amin inşallah...Geçmiş olsun inşallah tez zamanda gecer
Dr rennine duo verdi bana onun faydası oluyor tavsiye ederim .Bugün akşam yürüyüşe çıktım sokakta kimse yok taktım kulaklığı çok rahatladım uzun zamandır evdeydim yeni eve geldim ama karnım resmen taş gibi
Mide yanması bende de hortladı
Karbonatlı au da o kadar ise yaramıyor
Her zamanDoğum sırasında mi
Amin inşallah...
Bende kayın babayıKızlar bende bugün iiftara kayinvalidemi aldım zaten alt li ustlu oldgumuzdan sosyal mesafe yok hep biz yiyoruz bugünde ben aldım onları 3 4 saat ayakta kaldım bel mel tutuldu hep benimde son zamanlarda mide yanmam oluyor bazı geceler ve berbat bir şekilde afedersiniz gaz birikiyor davul gibi karnım oluyor ve gegirme yapıyor
Benimde aynı sanırım hep sağ tarafta sert bir Toto hissediyorumAynen çok kötüydü ya dün akşam. Bugün olmadı daha. Benimkinin poposu tam göbek hizamda sağa sola çekip duruyor sertliğinden hissediyorum zaten
Rennie kullandım 1 sise.Dr rennine duo verdi bana onun faydası oluyor tavsiye ederim .
Doğumda sorun oluyor.Her zaman
Devlette doğuma giderken bebek için neler veriliyo2 takım koydum zibinda 3 tane.
Devlette doğum yapacağım için fazla doldurmak istemedim çantayı zaten mama baya yer kaplıyor
O totişi sağdan sola atışı var bi de :))Benimde aynı sanırım hep sağ tarafta sert bir Toto hissediyorum
Bazıları açılma olduğu zaman doğumda muayene zor olmuyor diyor ama birde çatı muayenesi açıklık muayenesi aynı şey değil mi yaRennie kullandım 1 sise.
1 kasım alıyorum boğazımdan buz iniyor sanki :)
Rahatlatması vs on numara
Ama gel gelelim ki eve öyle bi kapanmışım ki eczane falan hak getire..
Şimdide karbonatlı su, maden suyu idare ediyorum
Hadi az kaldı yiğidim diye de kendimi gazliyorum:)))
Doğumda sorun oluyor.
Kendi acıma konuşayım resmen ilk doğumda kedi gibi hissettim kendimi böyle karanlık sakin bi yer olsa da çocuğu çıkartsam modundaydim ama gelen baktı giden baktı kontrol eden elin haddi hesabı yok :)
O an sancininda verdiği acıyla insan can çekişiyor..
Çatı muayenesini yapsınlar ama be kadar açıklık var diye bakmasalar ya da az baksalar keşke:)))))
Allah tüm sağlık çalışanlarına sabır versin zordur acısı olan biriyle de ilgilenmek :)
Bir bilgim yok büyüğü özelde doğurmuştum da sanmıyorum hastaneden bisey verildiğini konu hakkında bilgisi olan var mi ?Devlette doğuma giderken bebek için neler veriliyo
Büyük için gittigim zamandan normal doğuma uygun mu değil mi diye doğumdan bir kaç hafta önce muayene olmuştum ona çatı muayenesi demişti dr.Bazıları açılma olduğu zaman doğumda muayene zor olmuyor diyor ama birde çatı muayenesi açıklık muayenesi aynı şey değil mi ya
İlkini devlette yaptım 10 sene önce hiç bişey vermediler 4 sene ozce de kızımı özelde doğum yaptım yine hiçbirsey vermediler .bu sefer yine özelde olacak inşallah ama biseyler vereceklerini sanmamBir bilgim yok büyüğü özelde doğurmuştum da sanmıyorum hastaneden bisey verildiğini konu hakkında bilgisi olan var mi ?
Malum hastalık hani verseler de "Yok canım sagolasin" moduna girer insan muhtemelen :))İlkini devlette yaptım 10 sene önce hiç bişey vermediler 4 sene ozce de kızımı özelde doğum yaptım yine hiçbirsey vermediler .bu sefer yine özelde olacak inşallah ama biseyler vereceklerini sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?