2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aaa gerçekten mi yıkamadan mı giydirmişler acaba yıkanınca tüy kalırmı ki
Yıkayıp yıkamadıklarını bilmiyorum ama böyle bir olay yaşadıklarını biliyorum hatta ilk Dr anlamamış gözü şişmiş enfeksiyon demişler uzun bir zaman geçmeyince başka şehire götürüp orda olay anlaşılmış

Dr rennine duo verdi bana onun faydası oluyor tavsiye ederim .

Bende kayın babayı maden suyu iciyirum akşamları bi parça rahatlatıyor Çünkü gün içinde çok yemiyorum sabah kahvaltı sonra hep arda atistirma akşamda oruçlu gibi o kadar çok yiyorum ki tutamıyorum kendimi

Dr rennine duo verdi bana onun faydası oluyor tavsiye ederim .
Rennie kullandım 1 sise.
1 kasım alıyorum boğazımdan buz iniyor sanki :)
Rahatlatması vs on numara
Ama gel gelelim ki eve öyle bi kapanmışım ki eczane falan hak getire..
Şimdide karbonatlı su, maden suyu idare ediyorum
Hadi az kaldı yiğidim diye de kendimi gazliyorum:)))
Doğumda sorun oluyor.
Kendi acıma konuşayım resmen ilk doğumda kedi gibi hissettim kendimi böyle karanlık sakin bi yer olsa da çocuğu çıkartsam modundaydim ama gelen baktı giden baktı kontrol eden elin haddi hesabı yok :)
O an sancininda verdiği acıyla insan can çekişiyor..
Çatı muayenesini yapsınlar ama be kadar açıklık var diye bakmasalar ya da az baksalar keşke:)))))
Allah tüm sağlık çalışanlarına sabır versin zordur acısı olan biriyle de ilgilenmek :)

Bazıları açılma olduğu zaman doğumda muayene zor olmuyor diyor ama birde çatı muayenesi açıklık muayenesi aynı şey değil mi ya

Bazıları açılma olduğu zaman doğumda muayene zor olmuyor diyor ama birde çatı muayenesi açıklık muayenesi aynı şey değil mi ya
Büyük için gittigim zamandan normal doğuma uygun mu değil mi diye doğumdan bir kaç hafta önce muayene olmuştum ona çatı muayenesi demişti dr.
Doğum da ki kontrolde ise "uzan bakalım açılman varmı" diyorlardı bi adı var mı bilmiyorum :)))
Yanlış yönlendirmek istemem terimler konusunda

Bir bilgim yok büyüğü özelde doğurmuştum da sanmıyorum hastaneden bisey verildiğini konu hakkında bilgisi olan var mi ?
İlkini devlette yaptım 10 sene önce hiç bişey vermediler 4 sene ozce de kızımı özelde doğum yaptım yine hiçbirsey vermediler .bu sefer yine özelde olacak inşallah ama biseyler vereceklerini sanmam

İlkini devlette yaptım 10 sene önce hiç bişey vermediler 4 sene ozce de kızımı özelde doğum yaptım yine hiçbirsey vermediler .bu sefer yine özelde olacak inşallah ama biseyler vereceklerini sanmam
Malum hastalık hani verseler de "Yok canım sagolasin" moduna girer insan muhtemelen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…