2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar hastane çantasına kaç takım kıyafet koydunuz ve zıbın kaç tane
20 li hastane çıkışım vardı onu koydum, birde fazladan 3 takım ve hepsi icin zıbın. Ben biraz fazla almayı seviyorum yanıma. Kaka olabilir kusma olabilir yada süt akıyor filan, zaten minicik elbiseler fazlasından zarar gelmez :)

Bana da oluyo son 2-3 haftadır. Özellikle demir ilacından sonra ilk ayları hatırlatıyor. O kadar yoğun bir bulantı değil ama

Aynen çok kötüydü ya dün akşam. Bugün olmadı daha. Benimkinin poposu tam göbek hizamda sağa sola çekip duruyor sertliğinden hissediyorum zaten

Bende 3 takım koydum birde bu takımların önlükleri kullanılıyor mu hastanede

Anladım canım bende 3 takım 2 kısa kollu bir sıfır kollu zıbın koydum sende devlette yapacaksın normal mi
Ilki normaldi inşallah bu da normal olacak. Özelde olsam yanıma bol eşya alırım ama devlette bekletmiyorlar hemen çıkış veriyorlar hastalık sebebiyle

1 hastane çıkısı, 2 takım kıyafet,2 zıbın, 2 iç badi. Üşürmü acaba diye endişeliyim. Battaniye falan nasıl alıcaksın?
Bende üşür mü diye düşündüm zıbınları kısa kollu koydum penye battaniye haricinde birde bu nohut battaniyeler var ya onlardan koyucam zaten çok kalın olmuyorlar ama birde bi tane örgü yelek koysam mı diye düşünüyorum lazım olur mu ki

Bende devlete gidiyorum korkuyorum ya korku başladı bende zaman azaldıkça
Benim aklımda ki tek korku suni sanci almak onun dışında başka korkum yok.
Ilkinde 3 tane aldım 10 saat o acıyla kıvranmak hakikaten korku filmi gibi...

Bende bilemiyorum. Tam mevsim geçişi olucak. Havalar yeni yeni dengeleniyo. Biz zor alışırken nasıl yapmalı bilmiyorum. Sobamı bile sökmek istemiyorum. Her an doğarda ısıtmak gerekir diye

Bende bilemiyorum. Tam mevsim geçişi olucak. Havalar yeni yeni dengeleniyo. Biz zor alışırken nasıl yapmalı bilmiyorum. Sobamı bile sökmek istemiyorum. Her an doğarda ısıtmak gerekir diye
Evet tam yaza doğru oluyor ama soba için sıcak olur en kötü ihtimal elektrikle soba kullanabilirsin senin normal mi görünüyor benden öncesin

Örgü koymasan bence iyi olur eşimin arkadaşının bebeği kışın oldu örgü giydirmişler tüyleri gözünü çizmiş ve bi gözünde görme kaybı oluşmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…