20 li hastane çıkışım vardı onu koydum, birde fazladan 3 takım ve hepsi icin zıbın. Ben biraz fazla almayı seviyorum yanıma. Kaka olabilir kusma olabilir yada süt akıyor filan, zaten minicik elbiseler fazlasından zarar gelmez :)Kızlar hastane çantasına kaç takım kıyafet koydunuz ve zıbın kaç tane
Bana da oluyo son 2-3 haftadır. Özellikle demir ilacından sonra ilk ayları hatırlatıyor. O kadar yoğun bir bulantı değil amaHerkese günaydın hanımlar
Anneler gününüz kutlu olsun inşallah gelecek sene kucaklarimizda meleklerimizin kokusuyla bu günü kutlarız.
Benim 2 gündür sabah bulantılarım var benim gibi olan var mı aranızda???
Evet öyle ne yesem çıkartıyorum gibi değil ama rahatsız edici yinede..Bana da oluyo son 2-3 haftadır. Özellikle demir ilacından sonra ilk ayları hatırlatıyor. O kadar yoğun bir bulantı değil ama
Aynen çok kötüydü ya dün akşam. Bugün olmadı daha. Benimkinin poposu tam göbek hizamda sağa sola çekip duruyor sertliğinden hissediyorum zatenDoktor bana bebeğin poposu sol kasigin üstünde o yüzden çok ağrı hissediyorsun dedi, ağırlığın çoğu ortada olsa o zaman iki yönlü ağrı hissedersin demişti. Bebek büyük olasılıkla çok baskı yapıyor, belki kanala girmeye çalışıyordur. Ben bacağımı çekerek yürüyorum resmen
Evet özellikle su içersem aç karnınaEvet öyle ne yesem çıkartıyorum gibi değil ama rahatsız edici yinede..
MaşallahhhBen de cok zor aliyorum ama bu halimle nefes alabildigime bile şaşırıyorum ben
Anladım canım bende 3 takım 2 kısa kollu bir sıfır kollu zıbın koydum sende devlette yapacaksın normal mi2 takım koydum zibinda 3 tane.
Devlette doğum yapacağım için fazla doldurmak istemedim çantayı zaten mama baya yer kaplıyor
1 hastane çıkısı, 2 takım kıyafet,2 zıbın, 2 iç badi. Üşürmü acaba diye endişeliyim. Battaniye falan nasıl alıcaksın?Kızlar hastane çantasına kaç takım kıyafet koydunuz ve zıbın kaç tane
Bende 3 takım koydum birde bu takımların önlükleri kullanılıyor mu hastanede20 li hastane çıkışım vardı onu koydum, birde fazladan 3 takım ve hepsi icin zıbın. Ben biraz fazla almayı seviyorum yanıma. Kaka olabilir kusma olabilir yada süt akıyor filan, zaten minicik elbiseler fazlasından zarar gelmez :)
Ilki normaldi inşallah bu da normal olacak. Özelde olsam yanıma bol eşya alırım ama devlette bekletmiyorlar hemen çıkış veriyorlar hastalık sebebiyleAnladım canım bende 3 takım 2 kısa kollu bir sıfır kollu zıbın koydum sende devlette yapacaksın normal mi
Bende üşür mü diye düşündüm zıbınları kısa kollu koydum penye battaniye haricinde birde bu nohut battaniyeler var ya onlardan koyucam zaten çok kalın olmuyorlar ama birde bi tane örgü yelek koysam mı diye düşünüyorum lazım olur mu ki1 hastane çıkısı, 2 takım kıyafet,2 zıbın, 2 iç badi. Üşürmü acaba diye endişeliyim. Battaniye falan nasıl alıcaksın?
Bende devlete gidiyorum korkuyorum ya korku başladı bende zaman azaldıkçaIlki normaldi inşallah bu da normal olacak. Özelde olsam yanıma bol eşya alırım ama devlette bekletmiyorlar hemen çıkış veriyorlar hastalık sebebiyle
Benim aklımda ki tek korku suni sanci almak onun dışında başka korkum yok.Bende devlete gidiyorum korkuyorum ya korku başladı bende zaman azaldıkça
Bende bilemiyorum. Tam mevsim geçişi olucak. Havalar yeni yeni dengeleniyo. Biz zor alışırken nasıl yapmalı bilmiyorum. Sobamı bile sökmek istemiyorum. Her an doğarda ısıtmak gerekir diyeBende üşür mü diye düşündüm zıbınları kısa kollu koydum penye battaniye haricinde birde bu nohut battaniyeler var ya onlardan koyucam zaten çok kalın olmuyorlar ama birde bi tane örgü yelek koysam mı diye düşünüyorum lazım olur mu ki
Hadi bende alttan muayene den korkuyorum sancıdan pek değil iştrBenim aklımda ki tek korku suni sanci almak onun dışında başka korkum yok.
Ilkinde 3 tane aldım 10 saat o acıyla kıvranmak hakikaten korku filmi gibi...
Evet tam yaza doğru oluyor ama soba için sıcak olur en kötü ihtimal elektrikle soba kullanabilirsin senin normal mi görünüyor benden öncesinBende bilemiyorum. Tam mevsim geçişi olucak. Havalar yeni yeni dengeleniyo. Biz zor alışırken nasıl yapmalı bilmiyorum. Sobamı bile sökmek istemiyorum. Her an doğarda ısıtmak gerekir diye
Geçmiş olsun inşallah tez zamanda gecerBi ara benimde geçti ama aniden (mideyi costurmayacak şeyler dahi yesemde) yine de ağzından alev atacak ejderha gibiyim
Örgü koymasan bence iyi olur eşimin arkadaşının bebeği kışın oldu örgü giydirmişler tüyleri gözünü çizmiş ve bi gözünde görme kaybı oluşmuşBende üşür mü diye düşündüm zıbınları kısa kollu koydum penye battaniye haricinde birde bu nohut battaniyeler var ya onlardan koyucam zaten çok kalın olmuyorlar ama birde bi tane örgü yelek koysam mı diye düşünüyorum lazım olur mu ki
Bu aralar herhalde herkeste başladı aynı şikayetler. Giderek zorlaşıyorAynen çok kötüydü ya dün akşam. Bugün olmadı daha. Benimkinin poposu tam göbek hizamda sağa sola çekip duruyor sertliğinden hissediyorum zaten
Eğer ağız bezi, müslin bezi vs yoksa onluklerini alsan iyi olur illaki süt akıyor yada geri çıkarma olabiliyorBende 3 takım koydum birde bu takımların önlükleri kullanılıyor mu hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?