- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Ben bir de evde her şeyi hala halletmeye çalışıyorum, yalnızım evde . Bi de kedimiz var ve her gün ister istemez sil baştan evi temizlemem gerekiyor hatta bazı günler defalarca .. nefes almakta zorlanıyorum, bi yandan reflu bi yandan ağrılar bi yandan yorgunluk bi yandan geçmeyen vajinit illeti bi yandan çatlayan karnımın acısı yanması bi yandan yaşamaya çalışmak, 2 aydır dışarıya çıkamamak insan görememek derken iyice bunaldım . İlk aylarım zaten bulantı kusma ile başımı kaldiramadan geçti ki o halimde bile bir de yine eşimle tek basimiza ev taşıdık ve temizlemek için buldugum eleman bile haftalarca oyalayıp gelmeyince o iş bile o halimle bana kalmıştı . Şu anda camlara falan bakınca çığlık atasım geliyor artık bi onu yapmıyorum korkudanBence bizi virüs psikolojik olarak çok yordu. En azından beni. 2 aydır evden çıkmadan geçiyor. Daraldım. Rahat rahat çıkıp hiçblr şeylerini alamadım. Netten sipariş verdik. Bu hafta içi gidip kıyafet alacağız onda da ben ağırlaşmaya başladım. Ev çok kötü durumda eşim sağ olsun yaptı ama evi de mahvetti. Bayram sonrası halıları yıkamaya vereceğim. Perdeleri atarız. Mutfak için kadın çağıracağım. İkimizin de ailesi uzakta. Evi halletmeden anneme gel demek istemiyorum. Yazarken bile ruhum daralıyor. Doğuma doktorun verdiği güne bakarsak 5 hafta var ve hepsi bu arada olacak
Kızlar benım de halıları vermem lazım ama halı yıkayan adamlar getırırken vırus bulastırırsa diye tırsıyorum,kargo olsa dezenfekte edıyoruz dışını içini herherı yıkıyoruz,bu bıraz farklıBayram geçsin bende hemen halıları yollicam aynı bizde de temizlik
Yıkanırken virüs falan olmaz canım zaten gunesde kurutup paketliyorlar burda eve gelince de paketli halde bı gün de balkonda beklerim bişey olacağını sanmam . Kargolar da öyle ne kadar ilaclansa da güven olmaz hicbirseyeKızlar benım de halıları vermem lazım ama halı yıkayan adamlar getırırken vırus bulastırırsa diye tırsıyorum,kargo olsa dezenfekte edıyoruz dışını içini herherı yıkıyoruz,bu bıraz farklı
Tabi o zamanın endişesi çok farklı ama en azından hareketlerin kısıtlı olmuyor, vücut olarak rahat oluyorsun :)Aynen giderim canim valla hayirlisindan doğaydı o endişe devam edecek gibi
İnşallah bayramın üçüncü günü açık olurda hemen alıp götürsünlerBayram geçsin bende hemen halıları yollicam aynı bizde de temizlik
Of halı vermek şart,hamılelıgın ılk ayları her halıya kusmuslugum varBende şuan eve takığım.vakit var ama temizlik yapılsın istiyorum.nankörde maalesef şimdi yapsak bir aya yine temizlemek lazım(derin temizlikten bahsediyorum.) halıları vermem lazım benim de.15 inde vereyim bayrmı beklemeyeyim diyorum.
Ben gecenlerde fotoğrafıyla konuştum hastaneye kesinlikle alınmadıklarını söyledi ziyaretçi konusunda da şöyle bazı hastaneler eşleri ve yanında bir kişi kalıyor bazıları sadece bir refakatçi bazıları da hasta dışında kimseyi almıyor hastaneyle konuşmak lazımKizlar hamileligimin 10. Haftasindan beri yalnizdim esim yurt disindaydi simdi geldi karantinada maalesef corona pozitif cikanlar olmuş karantina surecinde ayni ucakda geldigi insanlarda. Simdi endiseleyim cok sukur eşimde.bisi yok fakat genede endiseliyim. Yurt disindan geldigi icin hastaneye giremiyor o yuzden bnmlede gelemicek kontrole. Sezeryan dusundugum.icin doktorum 22 haziran olarak dusunebiliriz dedi. Hastanede yakinda dogum yapanlar dogumlarin nasil gerceklestigi sekilde bilgi verebilirlermi ziyaretci fotografci vs durumlar nasil ???
Geldikten sonra bekletsen olmaz mı?Kızlar benım de halıları vermem lazım ama halı yıkayan adamlar getırırken vırus bulastırırsa diye tırsıyorum,kargo olsa dezenfekte edıyoruz dışını içini herherı yıkıyoruz,bu bıraz farklı
Anneler gününüz kutlu olsun
Kizlar hamileligimin 10. Haftasindan beri yalnizdim esim yurt disindaydi simdi geldi karantinada maalesef corona pozitif cikanlar olmuş karantina surecinde ayni ucakda geldigi insanlarda. Simdi endiseleyim cok sukur eşimde.bisi yok fakat genede endiseliyim. Yurt disindan geldigi icin hastaneye giremiyor o yuzden bnmlede gelemicek kontrole. Sezeryan dusundugum.icin doktorum 22 haziran olarak dusunebiliriz dedi. Hastanede yakinda dogum yapanlar dogumlarin nasil gerceklestigi sekilde bilgi verebilirlermi ziyaretci fotografci vs durumlar nasil ???
Şu meşhur herkesin bahsbettiği çit sesini dün ilk defa bende duydum dedim ki bizim kızların çıt sesi bu demekki .. hıçkırık kesinlikle değilmiş .. benimki de devamlı hickiriyor sağolsun gece gündüz otururken yatarken ayaktaBu arada kızlar benımki baya hareketli ve çıt dıye bazen sesler cıkıyor cok garıbıme gıdıyor. Buda okudum normalmiş kemıkler vs geliştigi için seslerı olabılırmıs. Ilk defa duyan kardesım annem fılan bıle saskınlar.İnşallah hepımızın herseyı yolunda ılerlesın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?