2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben bir de evde her şeyi hala halletmeye çalışıyorum, yalnızım evde . Bi de kedimiz var ve her gün ister istemez sil baştan evi temizlemem gerekiyor hatta bazı günler defalarca .. nefes almakta zorlanıyorum, bi yandan reflu bi yandan ağrılar bi yandan yorgunluk bi yandan geçmeyen vajinit illeti bi yandan çatlayan karnımın acısı yanması bi yandan yaşamaya çalışmak, 2 aydır dışarıya çıkamamak insan görememek derken iyice bunaldım . İlk aylarım zaten bulantı kusma ile başımı kaldiramadan geçti ki o halimde bile bir de yine eşimle tek basimiza ev taşıdık ve temizlemek için buldugum eleman bile haftalarca oyalayıp gelmeyince o iş bile o halimle bana kalmıştı . Şu anda camlara falan bakınca çığlık atasım geliyor artık bi onu yapmıyorum korkudan önümdeki 4-5 hafta süre gözümde o kadar büyüyor ki anlatamam

Yıkanırken virüs falan olmaz canım zaten gunesde kurutup paketliyorlar burda eve gelince de paketli halde bı gün de balkonda beklerim bişey olacağını sanmam . Kargolar da öyle ne kadar ilaclansa da güven olmaz hicbirseye

Bende şuan eve takığım.vakit var ama temizlik yapılsın istiyorum.nankörde maalesef şimdi yapsak bir aya yine temizlemek lazım (derin temizlikten bahsediyorum.) halıları vermem lazım benim de.15 inde vereyim bayrmı beklemeyeyim diyorum.

Merhaba herkese uzun zamandır yazamadım arada bir girip cıktım ama umarım herkes iyidir. Gunler gectıkte hersey daha da degısıyor zorlasıyor gıbı gelıyor bana. Bu arada sanırım erken dogum yapanlar oldu inşaallah herseylerı yolundadır.
Şükür oğlumda bende ıyıyız. Virüs basgosterdıgınden beri ne dr gıttım ne muayene 3 aydır sabrettım nerdeyse ve sonunda gecen pazartesi gıdıp oğluşumla görüştük. Neyseki hersey yolundaymış.
33.hafta dayız 2250 kılosu dedı boyu vs herseyı ıyı suyun fılan guzel dedı. Ani bır sıkayetın olursa dırek gelıyorsun dedı. Kanama sancı vs. Şükür ıyıyız ama şişkinlik mide yanması ve rahımde batma hıssedıyorum bugun itibariyle 34.haftaya gırıyoruz. Ve sanırım bunlar iyice büyümesi ıle alakalıymış. Dr zaten baş asagı dondugu soyledı ki bende hissetmiştim sıklasınca ıdrar baskı batma gıbı..
Bır baska dr vardı ona gozuktum mecburı kendı dr izindeydı. İnşaallah 2hafta sonra görüşüp doguma karar vercez.
Ve sonunda oglumun ismi istediğim oldu
SARP EFE .
İnşaallah herkes ıyıdır hayırlısı ıle kavusuruz. İçimden bır ses hazıran 20 gıbi gostersede ilk haftası dogum yapacakmışım gıbi gelıyor. Allah yar yardımcımız olsun

Of halı vermek şart,hamılelıgın ılk ayları her halıya kusmuslugum var hahagaha yetısemıyordum lavobaya

Bu arada kızlar benımki baya hareketli ve çıt dıye bazen sesler cıkıyor cok garıbıme gıdıyor. Buda okudum normalmiş kemıkler vs geliştigi için seslerı olabılırmıs. Ilk defa duyan kardesım annem fılan bıle saskınlar. İnşallah hepımızın herseyı yolunda ılerlesın.

Bu arada geçen haftalarda bir arkadaşa Dr bebeğimin kafası büyük çıktı demişti aklıma geldi ne yaptı acaba sonradan

Kizlar hamileligimin 10. Haftasindan beri yalnizdim esim yurt disindaydi simdi geldi karantinada maalesef corona pozitif cikanlar olmuş karantina surecinde ayni ucakda geldigi insanlarda. Simdi endiseleyim cok sukur eşimde.bisi yok fakat genede endiseliyim. Yurt disindan geldigi icin hastaneye giremiyor o yuzden bnmlede gelemicek kontrole. Sezeryan dusundugum.icin doktorum 22 haziran olarak dusunebiliriz dedi. Hastanede yakinda dogum yapanlar dogumlarin nasil gerceklestigi sekilde bilgi verebilirlermi ziyaretci fotografci vs durumlar nasil ???

Ben gecenlerde fotoğrafıyla konuştum hastaneye kesinlikle alınmadıklarını söyledi ziyaretçi konusunda da şöyle bazı hastaneler eşleri ve yanında bir kişi kalıyor bazıları sadece bir refakatçi bazıları da hasta dışında kimseyi almıyor hastaneyle konuşmak lazım

Bacak kasılmalarına alışmıştımda, 1-2 saattir yürüdükçe tam kasık arası kasılıyor, canımı nasıl acıtıyor tarif edemem. Bu nedir ya? Var mı yaşayan?

ayni gunlerdeyiz ben 19 haziran istiyorum senin 22 haziran olarak diyor doktorun bakalim 19 a erken diyecek mi belki 20ye atariz demisti. Ikizlerden ciksin istememistimde

Şu meşhur herkesin bahsbettiği çit sesini dün ilk defa bende duydum dedim ki bizim kızların çıt sesi bu demekki .. hıçkırık kesinlikle değilmiş .. benimki de devamlı hickiriyor sağolsun gece gündüz otururken yatarken ayakta sağ salim gelsin minnoslarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…