Evt bu 2.olcak inşallah. IIlkdoğumumda 9 gun hastanede kaldım, ateşim cıktı inmedi uzun süre. Tabiki benimki ekstrem bir durum ama o zamanda fazla kıyafet almıştım iyi olmuştu :) emin ol ne kadar tecrubelide olsan, bi bilinmezlik var, korku var, insanin aklına herşey geliyor ister istemez, inşallah hepimiz için hayırla sonuçlanır, bebisler sağlıkla kucaklarimiza aliriz
Bende üşür mü diye düşündüm zıbınları kısa kollu koydum penye battaniye haricinde birde bu nohut battaniyeler var ya onlardan koyucam zaten çok kalın olmuyorlar ama birde bi tane örgü yelek koysam mı diye düşünüyorum lazım olur mu ki
Insan bi yerden sonra alışıyor, önemli olan kendini kasmamak. Ben nerdeyse her ay ayda 1-2 defa oldum, enfeksiyon için, vajinal kültür icin ve rahim ağzı uzunluğu için oldu genelde
Çatı muayenesi olamadan kızım doğmuştu, onu tam bilmiyorum. doğum beklerken ebe gelip arada açılma var mi yok mu diye kontrol ediyor iki parmağıyla ölçüyor
Normalde çok lazım bence iki gün falan çok fazla kanama oluyor pıhtı falan atıyor içerden sonra gece pedlerine donmusdum . Külot şeklinde olanlardan kullandım ben iki gün şimdide çantama koydum
Normalde çok lazım bence iki gün falan çok fazla kanama oluyor pıhtı falan atıyor içerden sonra gece pedlerine donmusdum . Külot şeklinde olanlardan kullandım ben iki gün şimdide çantama koydum
Ben normal yaptım gerekiyordu ama sezaryende de gerekir diye düşünüyorum kanama oluyor .bebek çantasına 3 takım koydum şapkalı,3zıbın , 15 li hastane çıkışı 3 farklı battaniye (penye müslin kalın) 3 eldiven 3 penye önlük 2 çorap 5 ağız bezi koydum .çokça koydum ben biraz .biyere giderkende valizler böyle dolar
Emzik koymam da biberon mama karıştırmak için koyucam sütüm hemen inmemişti benim ve kızıma kaşıkla mama verdim beklemeden iyikide yapmışım sarılık olmadı hemşireleri pek dinlemeyi düşünmüyorum.süt yoksa veririm
Bende hemşireler kendileri vermişti mama, normalde bebek dostu hastane ama ben doğumdan sonra bi kac saat çıkamadigim için vermişlerdi. Biberon ve mamayıda onlar vermişti o zaman tabi gerekli olacağını düşünmemiştim. Bu sefer yanimda getircem ama hastanenin eşyalarını kullanmak istemiyorum
Ben sezeryan olmustum. Hastanede kalirken eve gecince de depend kullandim bir sure. İlk gunler dikislerden kendin giyemiyorsun, egilemiyorsun zaten. Dependi cikarirken yanlardan yirtip atiyordum. O baya rahat oluyordu. Egilmeme gerek kalmiyordu
Emzik koydum cantama. Asiri ihtiyac duymazsam vermem. Mama almadım. Kararsiz kaldim o konuda.
Biberona ilk gunler gerek olmaz diye dusunuyorum. Hemsirelerden kullanilmamis.bir siringa alip onunla verebiliriz cok gerekirse mama.
Kizimdam kalan, kullanilmamis bir biberonum var elimde. Ama yenidogan icin uygun degildi o sanirim
Normal doğum yaptım ilkini, fazla bi kanamam olmadı normal ped kullandım ama bunda ne olur ne olmaz diye hasta bezi aldım.
Almaz olaydım
Aşırı büyük duruyor sanki boydan giyecek gibiyim
Emzik koydum cantama. Asiri ihtiyac duymazsam vermem. Mama almadım. Kararsiz kaldim o konuda.
Biberona ilk gunler gerek olmaz diye dusunuyorum. Hemsirelerden kullanilmamis.bir siringa alip onunla verebiliriz cok gerekirse mama.
Kizimdam kalan, kullanilmamis bir biberonum var elimde. Ama yenidogan icin uygun degildi o sanirim
hissediyorum canım.asıl hareketlilik alt tarafta karmaşık tekmeler.yukarda çok hareket yok sadece itme gibi.dönmediğini tahmin etmiştim ondan. Doktor bekleyeceğiz diyor döner diyor ama inşallah döner