2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benimde sarılık süreci çok zor geçti mama vermedim o yüzden bunda vermeyi düşünüyorum süt inene kadar bı sefer iki gece bı sefer de 3 gece yattık . 3. Ye tekrar yükseldi ama yatirmadilar bu sefer 10 günlük olduğu için 10 günlük oldukdan sonra yukselmiyormus sarilik

hissediyorum canım.asıl hareketlilik alt tarafta karmaşık tekmeler.yukarda çok hareket yok sadece itme gibi.dönmediğini tahmin etmiştim ondan. Doktor bekleyeceğiz diyor döner diyor ama inşallah döner
Döner inşallah canım benim kaburga altlarında asıl hareketlilik göbek çevremde aşağıda sadece hıçkırık hissediyorum

Aptamil mama aldım ben biberonu da sadece mamayı calkalamak için aldım bende çay kasigiyla ya da siringayla veriirm ama bebeğimin emzik emmesini çok istiyorum avent ultra Air emzik aldım yoksa devamlı beni emzik niyetine kullanır kızım öyle yaptı hep ilk günden vermeyi düşünüyorum uyurken alsın yeter

Benim de ilk kizim beni emzik yapmıştı duruma gore bakicam bunda. Mama calkalamak icin iyi fikirmis. Ben de biberonu koyayim

Emzik büyük kolaylık ama korkutuyor beni bırakabilir diyorlar hep .hoş baze versende kızıma 20 günlükken filan denedim ama ya fırlatıyo yada öğürüyodu istemedi

Amin inşAllah bende fazla alıcam artık herşeyin hayırlısı Rabbim tüm hamilelerin kolayca kurtarsın inşAllah.
Ben 1 tane penye yelek koydum yinede, hava şartları, hastane şartları neyi gerektirir bilemiyorum çünkü
Küçük yelek almamışım ben ya penye bir tane büyük almışım.Birde bebek yanımızdayken yüzüne örtmek için ince tülbent falan oluyormuş öyle birşeyler koyucakmısınız çantanıza.
Çatı muayenesi olamadan kızım doğmuştu, onu tam bilmiyorum. doğum beklerken ebe gelip arada açılma var mi yok mu diye kontrol ediyor iki parmağıyla ölçüyor

Peki çok acıtıyor mu bu muayene ben bir kaç kere oldum normal spekulum falan zordu o yüzden korkuyorum.

Bende emzik ve biberon koymayı düşünüyorum mama da zaten kantinlerde var diye biliyorum ablamda öyle aldırmışlardı.

Selamkızlar yürüyüş fln yapıyır musunuz , son ay yuruyus onemlı mı normal dogum için fln ?
Evden de cıkmıyoruz ama yuruyus için cıksak mı bılemedım

Döner inşallah canım benim kaburga altlarında asıl hareketlilik göbek çevremde aşağıda sadece hıçkırık hissediyorum
. Dönmüştür o zaman canım süper ya
Bugün Dr gittim sezaryen olma ihtimalim varmış çünkü bebek şuan tam 3 kilo tombul kuşum benim
maşallahhhh bebişe aynı haftadayız benm 2300
Selamkızlar yürüyüş fln yapıyır musunuz , son ay yuruyus onemlı mı normal dogum için fln ?
Evden de cıkmıyoruz ama yuruyus için cıksak mı bılemedım
doktorum evde kesin yürü dedi bence yapmamız lazım ödem olmaması normal doğum için ama artık çok halsizleşiyorum hareket etmek bile çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…