2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Özel hastaneye mi gidiyorsun canım
Benim hastane işi biraz karışık sürekli hastanem yok şehir dışından geldiğim için. Geçen hafta tansiyon olayı olunca biz ne olur ne olmaz diye bugün özele gittik ama eğer sezaryen olma ihtimalim olursa özelde yaptırırım diye düşünüyorum

Anladım canım sağlıkla gelsinler de nasıl geleceği önemli değil benim kayınvalidemler sezeryan konusu geçince hemen Allah korusun demeye başlıyolar anlamadım gitti.Benim ablam iki sezeryan oldu hiç bi sıkıntısı da yok.

Spekulum benimde korkulu rüyamdı, sonra bi doktor öyle güzel yaklaştıki kendimi pek sıkmadım ve ondan sonra daha rahat oldu muayeneler.
El muayenesi için acimiyor desem yalan olur ama insan sancı cekiyorken onu çok düşünmüyor:)
Bazıları bebeklerin üstüne örtü örtüyorlar daha çok her gelen bakmasin diye aslında ama suan pek öyle bi ihtiyaç yok, bide bazıları sarı renk koyuyorlar, sarılık olmasin filan diyorlar ama sen yine istersen al belki sinek olur belli olmaz, biz kullanmamıştık. Aslında müslin bez örtün varsa o da aynı işi görür.

Ben hep normal doğum istiyordum ama kilosu var ve kafası büyük normal olma ihtimali düşük riske atmamak lazım. Tercih değilde zorunluluk olmalı bencede sezeryan. 2 hafta sonra tekrar çağırdı çatı kontrolü yaparlar herhalde o zaman kesinleşir durumu. Hayırlısı olsun anne ve bebek için sağlık olsun

Emzik büyük kolaylık ama korkutuyor beni bırakabilir diyorlar hep .hoş baze versende kızıma 20 günlükken filan denedim ama ya fırlatıyo yada öğürüyodu istemedi
Bebekler küçükken dilinin ucundan mideleri bulanırmış, bizimki de emmemişti emzik, geceleri genelde eşim uyuturdu 6 aylık alıştırdı kızımı, öyle bi rahatlikti ki, önceleri istemesede vazgeçmemek lazım:)

Eskisi gibi değildir diye düşünüyorum sezeryanı şimdi daha çabuk toparlanıyorlar normal yapıp hiç memnun kalmayan var arkadaşın bir sürü dikişi oldu haftalarca yatakta kaldı cok yırtık oluşmuş bilmiyorum valla artık. Dr ve ebe önemli bu konu da

Haaaa ay anlamamistim
Klipsli torbanın içine bezini giyeceklerini kundak yahut pike yada muslin ne ayarladıysan koy onu ver
Uzun kol Citcitli, bi takım kiyafet sapka corap yeterli mi bebek için battaniye falan da mi koymak lazim ben 1.yi özelde doğum yaptım dogumhanenin kapısında yazıyordu şimdi koronadan bi yere de doğru düzgün gidemiyorum doktora git cik şeklinde hastane maceram

10 li setin varsa direk onu verirsin onlar içinden alıp giydiriyorlar, kalanini geri veriyorlar. Kıyafetin yanında 1 tanede bez lazim
Iclik diye yorumlar okuyorum da ben 1.de de almadım içlik şimdi de hiç aklıma gelmedi zorunlu gibi yazmislar bazi yerlerde o kafama takildi

Bende aynıyım git cik ilkini özelde yaptım gorumcelerim kıyafeti getirip ebeye vermişti
Ben çantaya 2 takım zıbın ve corabiyla beraber koydum
Hazır kundak mevsimlik pike mama biberon emzik öyle kalın battaniyedir vs almadım zaten normal olacak bi sorun olmazsa en fazla yarim.gun tutup çıkaracaklar

Benimkiler de aynı demekki hepsi aynı benim için hangisi iyiyse doğrusu o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…