- 24 Kasım 2019
- 1.066
- 1.115
- 83
- 34
Bugün 35+0 oldumOyyy maşallah kaç haftalıktın ?
Hepimizinki sağlıkla gelir inşallahOyy maşallah sağlıkla gelsin
Benim hastane işi biraz karışık sürekli hastanem yokÖzel hastaneye mi gidiyorsun canım
Anladım canım sağlıkla gelsinler de nasıl geleceği önemli değil benim kayınvalidemler sezeryan konusu geçince hemen Allah korusun demeye başlıyolar anlamadım gitti.Benim ablam iki sezeryan oldu hiç bi sıkıntısı da yok.Benim hastane işi biraz karışık sürekli hastanem yokşehir dışından geldiğim için. Geçen hafta tansiyon olayı olunca biz ne olur ne olmaz diye bugün özele gittik ama eğer sezaryen olma ihtimalim olursa özelde yaptırırım diye düşünüyorum
Biz doğuma giderken ne vereceğiz ebeye onu diyorum canimBir bilgim yok büyüğü özelde doğurmuştum da sanmıyorum hastaneden bisey verildiğini konu hakkında bilgisi olan var mi ?
Amin inşAllah bende fazla alıcam artık herşeyin hayırlısı Rabbim tüm hamilelerin kolayca kurtarsın inşAllah.
Küçük yelek almamışım ben ya penye bir tane büyük almışım.Birde bebek yanımızdayken yüzüne örtmek için ince tülbent falan oluyormuş öyle birşeyler koyucakmısınız çantanıza.
Peki çok acıtıyor mu bu muayene ben bir kaç kere oldum normal spekulum falan zordu o yüzden korkuyorum.
Ben hep normal doğum istiyordum ama kilosu var ve kafası büyük normal olma ihtimali düşük riske atmamak lazım. Tercih değilde zorunluluk olmalı bencede sezeryan. 2 hafta sonra tekrar çağırdı çatı kontrolü yaparlar herhalde o zaman kesinleşir durumu. Hayırlısı olsun anne ve bebek için sağlık olsunAnladım canım sağlıkla gelsinler de nasıl geleceği önemli değil benim kayınvalidemler sezeryan konusu geçince hemen Allah korusun demeye başlıyolar anlamadım gitti.Benim ablam iki sezeryan oldu hiç bi sıkıntısı da yok.
Ben sezaryen olmuştum hasta bezi aldım sadeceTecrübeli anneler sorum size ☺ Sezeryanda olsa normalde olsa lohusa pedi lazım oluyor mu ?
Haaaa ay anlamamistimBiz doğuma giderken ne vereceğiz ebeye onu diyorum canim
Bebekler küçükken dilinin ucundan mideleri bulanırmış, bizimki de emmemişti emzik, geceleri genelde eşim uyuturdu 6 aylık alıştırdı kızımı, öyle bi rahatlikti ki, önceleri istemesede vazgeçmemek lazım:)Emzik büyük kolaylık ama korkutuyor beni bırakabilir diyorlar hep .hoş baze versende kızıma 20 günlükken filan denedim ama ya fırlatıyo yada öğürüyodu istemedi
Süt yetersiz olursa mama veriyolar hastanede bunun için biberon soruyolarDoğum çantanıza mama biberon ve emzik koyacak mısınız kizlar aldim ama koyup koymama da kararsızım hastane verdirmezse diye
Hastanedeki kantinler açık değil şuan ama eczanelerdende alınabilir, hastane çevresinde oluyorBende emzik ve biberon koymayı düşünüyorum mama da zaten kantinlerde var diye biliyorum ablamda öyle aldırmışlardı.
Doktor bana evin içinde 15dk yuru dedi, bende öyle yapiyorumSelamkızlar yürüyüş fln yapıyır musunuz , son ay yuruyus onemlı mı normal dogum için fln ?
Evden de cıkmıyoruz ama yuruyus için cıksak mı bılemedım
Eskisi gibi değildir diye düşünüyorum sezeryanı şimdi daha çabuk toparlanıyorlar normal yapıp hiç memnun kalmayan var arkadaşın bir sürü dikişi oldu haftalarca yatakta kaldı cok yırtık oluşmuş bilmiyorum valla artık. Dr ve ebe önemli bu konu daAnladım canım sağlıkla gelsinler de nasıl geleceği önemli değil benim kayınvalidemler sezeryan konusu geçince hemen Allah korusun demeye başlıyolar anlamadım gitti.Benim ablam iki sezeryan oldu hiç bi sıkıntısı da yok.
10 li setin varsa direk onu verirsin onlar içinden alıp giydiriyorlar, kalanini geri veriyorlar. Kıyafetin yanında 1 tanede bez lazimBiz doğuma giderken ne vereceğiz ebeye onu diyorum canim
Uzun kol Citcitli, bi takım kiyafet sapka corap yeterli mi bebek için battaniye falan da mi koymak lazim ben 1.yi özelde doğum yaptım dogumhanenin kapısında yazıyordu şimdi koronadan bi yere de doğru düzgün gidemiyorum doktora git cik şeklinde hastane maceramHaaaa ay anlamamistim
Klipsli torbanın içine bezini giyeceklerini kundak yahut pike yada muslin ne ayarladıysan koy onu ver
Iclik diye yorumlar okuyorum da ben 1.de de almadım içlik şimdi de hiç aklıma gelmedi zorunlu gibi yazmislar bazi yerlerde o kafama takildi10 li setin varsa direk onu verirsin onlar içinden alıp giydiriyorlar, kalanini geri veriyorlar. Kıyafetin yanında 1 tanede bez lazim
Bende aynıyım git cik ilkini özelde yaptım gorumcelerim kıyafeti getirip ebeye vermiştiUzun kol Citcitli, bi takım kiyafet sapka corap yeterli mi bebek için battaniye falan da mi koymak lazim ben 1.yi özelde doğum yaptım dogumhanenin kapısında yazıyordu şimdi koronadan bi yere de doğru düzgün gidemiyorum doktora git cik şeklinde hastane maceram
Benimkiler de aynı demekki hepsi aynıAnladım canım sağlıkla gelsinler de nasıl geleceği önemli değil benim kayınvalidemler sezeryan konusu geçince hemen Allah korusun demeye başlıyolar anlamadım gitti.Benim ablam iki sezeryan oldu hiç bi sıkıntısı da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?