Gerçekten doktor da bu konuda önemli ben ilk acile gitmiştim hiç bilmiyordum baya korktum doktorun yaklaşımı falan çok kötüydü daha sonra normal polikliniğe gittim doktor konuşturdu falan daha rahat geçmişti.Ama genelde diyorlar zaten sancıyla falan hissedilmiyomuş pek ama ben kesin kötü olurumSpekulum benimde korkulu rüyamdı, sonra bi doktor öyle güzel yaklaştıki kendimi pek sıkmadım ve ondan sonra daha rahat oldu muayeneler.
El muayenesi için acimiyor desem yalan olur ama insan sancı cekiyorken onu çok düşünmüyor:)
Bazıları bebeklerin üstüne örtü örtüyorlar daha çok her gelen bakmasin diye aslında ama suan pek öyle bi ihtiyaç yok, bide bazıları sarı renk koyuyorlar, sarılık olmasin filan diyorlar ama sen yine istersen al belki sinek olur belli olmaz, biz kullanmamıştık. Aslında müslin bez örtün varsa o da aynı işi görür.
Iclik diye yorumlar okuyorum da ben 1.de de almadım içlik şimdi de hiç aklıma gelmedi zorunlu gibi yazmislar bazi yerlerde o kafama takildi
Evet canım aynen öyle bana da kafası büyük dedi işte devlet hastanesi sanmam öyle olduğu için sezeryan yapacağını o yüzden dikiş falan çok olur kesin Allah yardımcımız olsun.Ben hep normal doğum istiyordum ama kilosu var ve kafası büyük normal olma ihtimali düşük riske atmamak lazım. Tercih değilde zorunluluk olmalı bencede sezeryan. 2 hafta sonra tekrar çağırdı çatı kontrolü yaparlar herhalde o zaman kesinleşir durumu. Hayırlısı olsun anne ve bebek için sağlık olsun
Kesinlikle doktorun tutumu çok önemli, rahat ettiğiniz bir doktor ve ebeyle doğum yapmak, insani çok rahatlatıyor. Ama bence şimdiden böyle şeyleri düşünme, kafana taktikca herşey gozunde büyüyecek. En iyisi olumlu düşünmek. Herkesin yapabildiğini ve seninde sorunsuz bir şekilde yapacağını düşün ve bebek doğunca tüm sıkıntılar biticek en güzel tarafı, hiç bir ağrı, sıkıntı kalıcı değilGerçekten doktor da bu konuda önemli ben ilk acile gitmiştim hiç bilmiyordum baya korktum doktorun yaklaşımı falan çok kötüydü daha sonra normal polikliniğe gittim doktor konuşturdu falan daha rahat geçmişti.Ama genelde diyorlar zaten sancıyla falan hissedilmiyomuş pek ama ben kesin kötü olurum
Sende alt üsttün demi bende öyleyim aslında sezeryandan fazla korkmuyorum normal e göre ama söyleyemiyorumBenimkiler de aynı demekki hepsi aynıbenim için hangisi iyiyse doğrusu o
Ben bugün kafası büyük olması sorun mu dedim Dr gayet güzel anlattı. İçim rahatladı önemli olan içinde şişkinlik su olmamasıymış ayrıca kulak alın burunda gözle görülür bir yapı bozukluğu varsa dedi sıkıntı dedi bunlar olmadığı sürece hiçbir problem yok tamamen kalıtsaldır ona kimse müdahale edemez dediEvet canım aynen öyle bana da kafası büyük dedi işte devlet hastanesi sanmam öyle olduğu için sezeryan yapacağını o yüzden dikiş falan çok olur kesin Allah yardımcımız olsun.
Çok güzel diyorsun canım işte kafayı rahatlatmak lazım inşAllah herşey güzel olur tüm hamileler içinKesinlikle doktorun tutumu çok önemli, rahat ettiğiniz bir doktor ve ebeyle doğum yapmak, insani çok rahatlatıyor. Ama bence şimdiden böyle şeyleri düşünme, kafana taktikca herşey gozunde büyüyecek. En iyisi olumlu düşünmek. Herkesin yapabildiğini ve seninde sorunsuz bir şekilde yapacağını düşün ve bebek doğunca tüm sıkıntılar biticek en güzel tarafı, hiç bir ağrı, sıkıntı kalıcı değil
Bende de kafa hep büyük çıkıyor ama mesela bende öyleyim, standart kadın gözlükleri bana olmaz yada kızımda öyle cocuk gözlüğü olmuyorBen bugün kafası büyük olması sorun mu dedim Dr gayet güzel anlattı. İçim rahatladı önemli olan içinde şişkinlik su olmamasıymış ayrıca kulak alın burunda gözle görülür bir yapı bozukluğu varsa dedi sıkıntı dedi bunlar olmadığı sürece hiçbir problem yok tamamen kalıtsaldır ona kimse müdahale edemez dedi
Anladım canım bakalım bu sefer gittiğimde bana ne diyecek zaten o zamanda dedi sana hiç daha önce dediler mi kafası büyük diye bende hayır dedim ben büyük ölçtüm dedi. zaten bu doktora ilk kez gitmiştim.Düzenli gittiğim devlet hastanesi pandemi olduğu için oraya artık gidemiyorum.Ben bugün kafası büyük olması sorun mu dedim Dr gayet güzel anlattı. İçim rahatladı önemli olan içinde şişkinlik su olmamasıymış ayrıca kulak alın burunda gözle görülür bir yapı bozukluğu varsa dedi sıkıntı dedi bunlar olmadığı sürece hiçbir problem yok tamamen kalıtsaldır ona kimse müdahale edemez dedi
Emin ol benim 3.dogumum olcak ama endişe ve korkuları ilk gibi yaşıyorum, böyle böyle kendimi motive ediyorum işte :) inşallah herşey güzel olcakÇok güzel diyorsun canım işte kafayı rahatlatmak lazım inşAllah herşey güzel olur tüm hamileler için
İnşAllah mayıs anneleri gibi hepimiz bir bir güzel haberleri vericez buradan ❤Emin ol benim 3.dogumum olcak ama endişe ve korkuları ilk gibi yaşıyorum, böyle böyle kendimi motive ediyorum işte :) inşallah herşey güzel olcak
Maşallah tombik kusaBugün Dr gittim sezaryen olma ihtimalim varmış çünkü bebek şuan tam 3 kilo tombul kuşum benim
Dogdukdan hemen sonra vermezsen tutmuyor işte bende çok ugrasdim iki çocuğumda emzik kullanmadı o yüzden hemen vermeyi düşünüyorum . Emzik değil ama mamayı biberonla verirsen o zaman bırakabiliyor bı ara nerdeyse beni de birakacakdi bibronu kestim kaşıkla verdim sonra emmeye geri döndü biberon kolay geliuorEmzik büyük kolaylık ama korkutuyor beni bırakabilir diyorlar hep .hoş baze versende kızıma 20 günlükken filan denedim ama ya fırlatıyo yada öğürüyodu istemedi
Benim oğlum 35 +⁴ de 3100 Gr dogdu dursa o da çok kilolu olacakdiBugün 35+0 oldum
Aynen olan birşey miş ama biz bilmediğimiz için hep uzaylı profili oluşuyor bi kaç cm lik fark olduğu için Dr cok da fark yaratan durum olmadığı belirtti. Sonuçta şu ihtimal de var aletin ölçtüğü kesin doğru diye bişey yok belki ilerleyen günlerde kafası büyümez bilemiyorum. Artık sürpriz yumurtadan ne çıkacakBende de kafa hep büyük çıkıyor ama mesela bende öyleyim, standart kadın gözlükleri bana olmaz yada kızımda öyle cocuk gözlüğü olmuyorailesel bişey bizimki de, doktorda zaten normal karşıladı:)
Evet alt ustuz kimi zaman çok iyi kimi zaman yorucu bende bazen öyle diyorum sezaryen daha az korkutyir normalden normal doğuran bi akrabam biraz korkuttuSende alt üsttün demi bende öyleyim aslında sezeryandan fazla korkmuyorum normal e göre ama söyleyemiyorum
Bende bahçede hallediyorum o işi bı de yürüyüşe çıkarsamDoktor bana evin içinde 15dk yuru dedi, bende öyle yapiyorum
Her Dr takıntılı olduğu konu var bazıları problem görmediği sürece söylemiyor. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun zeki olsunAnladım canım bakalım bu sefer gittiğimde bana ne diyecek zaten o zamanda dedi sana hiç daha önce dediler mi kafası büyük diye bende hayır dedim ben büyük ölçtüm dedi. zaten bu doktora ilk kez gitmiştim.Düzenli gittiğim devlet hastanesi pandemi olduğu için oraya artık gidemiyorum.
Normal mi doğdu bende tombiş doğmuşum kilo mu bilmiyor annem evde olduğum için ama ebe şey demiş 2 3 aylık bebek ağırlığın yapısında demişBenim oğlum 35 +⁴ de 3100 Gr dogdu dursa o da çok kilolu olacakdi
Aynen öyle sıkıntı olmasa bile hep beraber olmak gerekiyor.Allah yardımcımız olsun korkunun ecele faydası yokEvet alt ustuz kimi zaman çok iyi kimi zaman yorucu bende bazen öyle diyorum sezaryen daha az korkutyir normalden normal doğuran bi akrabam biraz korkuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?