Amin İnşAllah senin ne kadar önde çıktı ölçüsüHer Dr takıntılı olduğu konu var bazıları problem görmediği sürece söylemiyor. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun zeki olsun
2 haftaAmin İnşAllah senin ne kadar önde çıktı ölçüsü
Evet canım normal doğdu ilk doğumum du ikinci ise 38 hafta da 4050 Gr doğdu şükür o da normal oldu ama 4 buçuk kilonun üstü çok zorlar 4 bile zordu yaniNormal mi doğdu bende tombiş doğmuşum kilo mu bilmiyor annem evde olduğum için ama ebe şey demiş 2 3 aylık bebek ağırlığın yapısında demiş
Seni tebrik ediyorum zordur tabiEvet canım normal doğdu ilk doğumum du ikinci ise 38 hafta da 4050 Gr doğdu şükür o da normal oldu ama 4 buçuk kilonun üstü çok zorlar 4 bile zordu yani
Benimde öyleydi 2 hafta 3 gün falan2 hafta
Benimde 2 hafta 4 gün aynıBenimde öyleydi 2 hafta 3 gün falan
Ben de hiç dikkat etmemiştim buna daha dün aklıma geldi de sipariş verdim . Güya her şeyi hazır etmiştim ama her gün yeni bişey çıkıyor :)Iç zıbın böyle bişey olursa giydiriyorlar ama olmayincada sorun etmiyorlar. Bundan yoksa yarim kol zibinda koyabilirsin, ben çorapta koyuyorum mutlaka
Aynen ölçümler çok net değil yinede daha fazla büyük olmasındaAynen olan birşey miş ama biz bilmediğimiz için hep uzaylı profili oluşuyor bi kaç cm lik fark olduğu için Dr cok da fark yaratan durum olmadığı belirtti. Sonuçta şu ihtimal de var aletin ölçtüğü kesin doğru diye bişey yok belki ilerleyen günlerde kafası büyümez bilemiyorum. Artık sürpriz yumurtadan ne çıkacak
Senin masallayım var, fazlasını bile yapiyosunBende bahçede hallediyorum o işi bı de yürüyüşe çıkarsam
Illaki bi eksik çıkıyor :) ben liste yaptım yazmayınca unutuyorum içinde ne var çantaların :) bi de eksik listem var tabi, hurma kayısı rezene vb şeylerde koymam lazım daha almadımBen de hiç dikkat etmemiştim buna daha dün aklıma geldi de sipariş verdim . Güya her şeyi hazır etmiştim ama her gün yeni bişey çıkıyor :)
Sivri kafalı oluyorlar sonra düzeliyorAynen ölçümler çok net değil yinede daha fazla büyük olmasındakızım doğduğunda kafası cidden uzaylı gibiydi, ilk gördüğüm an kafası niye böyle demistim doktor normal demişti, doğum kolay olsun diye kafadaki kemikler ona gore şekil alıyor, daha geç oturuyor, düzeldi tabi sonra
Benim ilk gebelikte suyum geliyordu, arasira acaba idrar mi kaciriyordum diyordum ama bi kaç kere aralıklarla test yaptık hep pozitif cıktı. Kilosu iyi canim hiç kafana takma, benimkide 2410 doğmuştu, hemen aradaki farkı kapatıyorlar. Aslında turnusol kagidin varsa evde de kontrol edebilirsin sızıntı var mi yok muSuyum sınırda olduğu için ve bir iki kez yürüş sırasında ıslaklık hissettiğim için amnisure testi yapıldı negatif çıktı yani sızıntı yok ama bugün zaten yoktu akıntı tekrar tekrar yaptırmak gerekir mi? Böyle birşey yaşayan var mı? Su az olduğu için azalmaya devam ederse 37+0 ı bekler alırız dedi doktor biraz korktum açıkçası 8 gün var ve kilosu daha 2600 g
Aynen bilmedigim için sok olmuştumSivri kafalı oluyorlar sonra düzeliyor
Yalan yok benim de sezaryen korkum var kime sorsam kalkamadım yapamadım edemedim emziremedim çok zor diyorlar insanın gözü korkuyor vallahiAnladım canım sağlıkla gelsinler de nasıl geleceği önemli değil benim kayınvalidemler sezeryan konusu geçince hemen Allah korusun demeye başlıyolar anlamadım gitti.Benim ablam iki sezeryan oldu hiç bi sıkıntısı da yok.
Bende çok korkuyorum sezeryan olmaktan. En son gittiğimde bebek makat gelişiydi hayırlısıyla inşallah döner normal doğum olurYalan yok benim de sezaryen korkum var kime sorsam kalkamadım yapamadım edemedim emziremedim çok zor diyorlar insanın gözü korkuyor vallahi
Kırtasiyede satılan turnusol kağıdı olur mu ?Benim ilk gebelikte suyum geliyordu, arasira acaba idrar mi kaciriyordum diyordum ama bi kaç kere aralıklarla test yaptık hep pozitif cıktı. Kilosu iyi canim hiç kafana takma, benimkide 2410 doğmuştu, hemen aradaki farkı kapatıyorlar. Aslında turnusol kagidin varsa evde de kontrol edebilirsin sızıntı var mi yok mu
Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin tüm annelereBende çok korkuyorum sezeryan olmaktan. En son gittiğimde bebek makat gelişiydi hayırlısıyla inşallah döner normal doğum olur
Amin aminAllah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin tüm annelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?