2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Normal mi doğdu bende tombiş doğmuşum kilo mu bilmiyor annem evde olduğum için ama ebe şey demiş 2 3 aylık bebek ağırlığın yapısında demiş
Evet canım normal doğdu ilk doğumum du ikinci ise 38 hafta da 4050 Gr doğdu şükür o da normal oldu ama 4 buçuk kilonun üstü çok zorlar 4 bile zordu yani

Suyum sınırda olduğu için ve bir iki kez yürüş sırasında ıslaklık hissettiğim için amnisure testi yapıldı negatif çıktı yani sızıntı yok ama bugün zaten yoktu akıntı tekrar tekrar yaptırmak gerekir mi? Böyle birşey yaşayan var mı? Su az olduğu için azalmaya devam ederse 37+0 ı bekler alırız dedi doktor biraz korktum açıkçası 8 gün var ve kilosu daha 2600 g

Iç zıbın böyle bişey olursa giydiriyorlar ama olmayincada sorun etmiyorlar. Bundan yoksa yarim kol zibinda koyabilirsin, ben çorapta koyuyorum mutlaka
Ben de hiç dikkat etmemiştim buna daha dün aklıma geldi de sipariş verdim . Güya her şeyi hazır etmiştim ama her gün yeni bişey çıkıyor :)

Aynen ölçümler çok net değil yinede daha fazla büyük olmasında kızım doğduğunda kafası cidden uzaylı gibiydi, ilk gördüğüm an kafası niye böyle demistim doktor normal demişti, doğum kolay olsun diye kafadaki kemikler ona gore şekil alıyor, daha geç oturuyor, düzeldi tabi sonra

Ben de hiç dikkat etmemiştim buna daha dün aklıma geldi de sipariş verdim . Güya her şeyi hazır etmiştim ama her gün yeni bişey çıkıyor :)
Illaki bi eksik çıkıyor :) ben liste yaptım yazmayınca unutuyorum içinde ne var çantaların :) bi de eksik listem var tabi, hurma kayısı rezene vb şeylerde koymam lazım daha almadım

Sivri kafalı oluyorlar sonra düzeliyor

Benim ilk gebelikte suyum geliyordu, arasira acaba idrar mi kaciriyordum diyordum ama bi kaç kere aralıklarla test yaptık hep pozitif cıktı. Kilosu iyi canim hiç kafana takma, benimkide 2410 doğmuştu, hemen aradaki farkı kapatıyorlar. Aslında turnusol kagidin varsa evde de kontrol edebilirsin sızıntı var mi yok mu

Yalan yok benim de sezaryen korkum var kime sorsam kalkamadım yapamadım edemedim emziremedim çok zor diyorlar insanın gözü korkuyor vallahi

Kızlar ya bende iki gündür tuhaf bir şeyler oluyor. Tansiyonum mu düşüyor bilmiyorum ama böyle bir anda vücudum halsizleşiyor uyku bastırıyor sanki uykusuzluktan ve yorgunluktan bayılacakmış gibi bir hal alıyor vücudum. Takatim kesiliyor. Kalbim çok hızlı çarpıyor.Sabah öyle oldum bir de şimdi. Sizde de oluyor mu.
Ya da bu neden oluyordur bir fikriniz var mı.
Dünden beri de bebeğin hareketleri eskisine göre biraz daha yavaş gibi. Eskiden daha kuvvetliydi sanki

Yalan yok benim de sezaryen korkum var kime sorsam kalkamadım yapamadım edemedim emziremedim çok zor diyorlar insanın gözü korkuyor vallahi
Bende çok korkuyorum sezeryan olmaktan. En son gittiğimde bebek makat gelişiydi hayırlısıyla inşallah döner normal doğum olur

Kırtasiyede satılan turnusol kağıdı olur mu ?
Bende de bazen öyle oluyor çamaşıra bakıyorum ıslak
Ya terledim ya idrar ya da su kaçağı diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…