2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende de uyku hali ve halsizlik çok var, sanki gebeliğin ilk zamanına gitmiş gibi hissediyorum. Benim özellikle yemeklerden sonra çarpıntım oluyor bi süre sonra geçiyor ve bunalma hissini çok yaşıyorum uzun zamandır, bi anda sıcak basıyor bayilcak gibi oluyor, sırtimdan soğuk terler çıkıyor. Bende hareketlerde azalma ve gucsuzlesme hissediyorum ama yeri azaldığı için normaldir herhalde

Kırtasiyede satılan turnusol kağıdı olur mu ?
Bende de bazen öyle oluyor çamaşıra bakıyorum ıslak
Ya terledim ya idrar ya da su kaçağı diyorum :)
Evet onlardan kırmızı renkli olanıni al demişti doktor bana, rengi mavi gibi olursa amniyon sıvısıymış

Aynen benimde hemen yemeklerden sonra oluyor. İyi ya sevindim en azından benimle birlikte bunları yaşayan bir hamile varsa olanlar normaldir söylediğin her şeyi 2 gün oldu yaşıyorum tedirgin oldum bir an bir sıkıntı var diye. Teşekkür ederim içim rahatladı

Kilosu kötü değil canım içini ferah tur inşAllah sağlıkla kucağına alıcaksın.

Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum belki tecrübesizlik bilmiyorum biz eşimle 9 aylık evliyiz 1 buçuk yıl flört 1 yıla yakın nişanlılık sürecinden sonra evlendik yani öyle yabancı filan değiliz bu süreçte birbirimizi de pek kirmadik. Genel olarak anlayışlı birisidir. Ama bilmiyorum bazı gözüme batan şeyler oluyor ben yanasmadikca bana yanaşmıyor tmm hamilelelik var ortada ama öyle cani isteyipte uzak durduğunu hissetmiyorum hani eşiniz ister ama hamilesin der ya öyle değil sanki hiç isteği yok. Bu benim zoruma gidiyor genel olarak davranışları iyi bana karşı sevecen anlayışlı ama sizce bu normal mi bu süreçte.

Benim eşim çok çok ince düşünen bir adam. Kendisi hamileliğin ilk aylarında sıkıntı olur diye hiç birliktelik düşünmemiş. Ben 10 12 haftalık falan olduğumda sormuştum o da sana bebeğe bir şey olur diye yanaşmıyorum demişti. Bende keşke bana söyleseydin falan demiştim. Bu son haftalarda da uzaklaştı ki sonra benim erken doğum riski çıkınca yine söylemişti çok korktuğum için hep uzak durdum.
Belki seni eşinde korkuyordur bir sıkıntı olur diye yanaşmıyor ve söylemiyordur

Muhtemelen sorsam öyle der zaten bi iki kere söyledi ama yani 1 hafta 2 hafta değil yani ne biliyim biz yeni evliyken ilk aylarda bir kere biseyler baktığını gördüm hep aklım artık orada bence bu kadar isteksizlik normal gelmiyor

En iyisi eşinle konuşmak. Ve telefonda bir şeyler farkettiğini söyle. Yoksa bu senin için büyük sıkıntı olur düşündükçe kendin yıpranırsın. Ama konuşunca insan ferahlıyor

Artık en zorlu zamanlar başladı, bunun gibi şikayetleri olanlar vardır mutlaka yada yakında başlar:)

Hem sen hamilelikten dolayı normal şeyleri farklı görüyor olabilirsin hemde esin gerçekten korktuğundan sana yanaşmıyor olabilir yada bu halin ona cekicide gelmiyor olabilir, insanlık hali, herkes her durumda yapabilir diye bişey yok, senin için çok sıkıntı değilse üstüne hiç gitme zaten doğumdan sonra herşey yavaşça eski haline döner, o zaman dönmezse eğer bi sorun olduğunu düşünebilirsin bence

Aynı şeyleri hissediyoruz. Ve bu aşırı hassas dönemde ağır geliyor, anlamlandıramıyorum. Ama erkek kafası bambaşka işliyor. Ve biz duygu yüklü varlıklar bunu asla anlamayacağız.

Camlarımı sildim bugün otura kalka temizlik yapmaya çalıştım. Bitiyoruz bebişle yorgunluktan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…