2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aynı şeyleri hissediyoruz. Ve bu aşırı hassas dönemde ağır geliyor, anlamlandıramıyorum. Ama erkek kafası bambaşka işliyor. Ve biz duygu yüklü varlıklar bunu asla anlamayacağız.
Kesinlikle bak bugün bile iftar sonrası yürüyüşe gidelim az dedim sonra yorgunum dedi bu bi kaç kez oldu annesinin yanında olunca daha zoruma gidiyor çoğu zaman cidden düşünceli ama ne biliyim daha basit zamanlarda yapılması gereken olmayınca zoruma gidiyor hamilelk kaprisi bile yapmıyorum sırf bugün büyük bi ödemesi çıkınca isteyeceğim şeyi bile istemedim o da ne biliyor musun erik.

Hiç korkma canım şu anda bile doğsa kuveze girmeden atlatabilir bebeğin sağ salim hayırlı vakitte gelsin inşallah . Epeydir Dr gitmiyorum bayramdan sonraki hafta gidicem o zaman bakicaz en son suyu falan iyi demisdi iki hafta ince

Sana ve beebeg bişey olur diye korkuyordur canım bence . Benim eşimde öyle gelip gidip göbeğimi sever sarılır ama başka bişey isteyemez mecburi

Bende kafamda canlandırdığımda olayları dışarı çıkıp 3. Gözle baktığımda biraz sakinleşince bende fazla algıda seçicilik yapıyorum diyorum. Çünkü genelde şüphelerinin üstüne yaşanıyor bu basit olaylar. Ben kurtulmaya çalışıyorum bu düşüncelerden yoksa lohusalık ve sonra bebeğin bütün ilgiyi toplaması falan derken kendimi iyileştirmem daha zor olur, belki de imkansız. Yapabiliyormusun dersen, deniyorum. Daha çok üzerine gidiyorum bu tür şeylerin mesela güzel bi kadın gördüğümde ne kadar güzel bi kadın falan değil mi diyip yapacağı yorumu hiç bilmeden kendimi sınıyorum :)) zoruma gidecek bişey söylerse sen kaşındın diyip içimden susuyorum. Bi nevi yaraya tuz basmak benim ki :)

Bende öyleyim kafamda hep senaryolar bazen eşeğin aklına karpuz kabuğu dusuruyorm diyorum

Bende öyleyim kafamda hep senaryolar bazen eşeğin aklına karpuz kabuğu dusuruyorm diyorum
Yok yok asla kendini suçlama, ben hissettiklerim için kendimi suçlamıyorum. Onu da suçlamıyorum. Şuan böyle hissediyorum diyorum, çünkü vücudumda ki değişiklik beni buna zorluyo. Ve bu kimsenin suçu değil. bişey yapacak olana bahane sebep lazım değil bence. Üzerine git korkularının biraz zor kendini bırakması ama. Çok biliyomuşum gibi konuşuyorumda daha geçen hafta böyle hissediyorum diye hüngür hüngür ağlamıştım ama kendimi suçlamadan. Kendimi teselli ederk

Bu işler böyledir canım insan kendi kendine çare olmuyor çoğu zaman bir an önce her şey duzene girip dogursam gerçi hayat hep böyle su geçsin daha iyi olsam bu geçsin daha iyi olcam.diye diye yol yarilandi

Valla sorma korka korka yaptım ama mecbur. Bir de dolaplarımı düzelttim mi tamamım.
Valla bayramı bekliyorum bende bayram öncesi çocuk odalarını ve yatak odami temizlicem Allah izin verirse . Bayram geçince de oturma odam salon ve mutfak koridor halılarını yollayıp bitiricem . Ama şu ara tek gözümde büyüyen bahçe bugün sürüldü biraz sebze ekcem zorlicak beni bir iki gün yavaş yavaş yaparım artık .

Bu işler böyledir canım insan kendi kendine çare olmuyor çoğu zaman bir an önce her şey duzene girip dogursam gerçi hayat hep böyle su geçsin daha iyi olsam bu geçsin daha iyi olcam.diye diye yol yarilandi
Aynen öyle canım. Ne diyelim Allah bize sabır versin :))

Bayram benim için geç olabilir. Yeterince ertelemiştim zaten, bi gayret girdim bugün doğurmazsam korku yok :))

Canım biz hamılelıgı ogrendgımızden beri hiç tesebbus etmedık. Başlarda merak ettımsordum bebek için korktugunu ogrendım.çünkü biz3 yıl sonra tedavıyle kavuscaz,zaten tedavı oncesı dogal yolla gun aşırı yapa yapa fenalıkgelmişti Şimdi de arada işe gıdıyor diye koronadan dolayı opusp koklaşmıyoruz bile ya bana işten getirirse diye.ama ben hiç takmıyorum ya,bu surecte normal bence,oncelıklerımız farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…