2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ay evet erkekler icin isim cok zor. Sen de bulamadin daha dimi? Erken dogum riskim var ama hala isim bulamadigim icin hastane cikisi,kapi susu,bebek sekeri hicbir sey yaptirmadim
Ben isim işini hallettim şükür hatta tuğba kuğu ya sipariş verdim hastane çıkışı kapı süsü yaptırmayacagım hastaneler kabul etmiyormuş çikolatayı da eşim doğunca yapalım şimdiden erimesin dedi. Çikolatayı kiloyla alıp dışına kırtasiye de etiket yaptıracağız abimlere o şekilde yaptırdık 1 kilo çikolata mablen etiketle yarı yarıya maliyete gelmişti

Ay evet erkekler icin isim cok zor. Sen de bulamadin daha dimi? Erken dogum riskim var ama hala isim bulamadigim icin hastane cikisi,kapi susu,bebek sekeri hicbir sey yaptirmadim
Şükür erken doğum riskim de yok. İsim zor muş eşime diyorum iyiki de ikiz erkek degil bebeğimiz yoksa hayatta isim koyamazdık

Karar verdiysen iyi ya ben kararsizim hala esim de karar vermemi bekliyor hatta tum aileKapi susunu ben ev icin yaptircam canim. Ilk yil odasinda tulle beraber kalsin istiyorum. Yegenlerime de arkadaslarimin cocuklarina da oyle yaptik cok guzel oluyor. Bebek sekeri de zaten memlekete giderim dogumdan sonra o zaman dagitcam aileme arkadaslarima.

Kontrol günü bayrama geldiğinden erteledik.36+3 te gideceğim bir sonrakine. Çok heyecanlanıyorum ben ya. Ondan sonra haftada bire düşecekmiş.

Canım sen kaç günde bir kontrole gidiyorsun? Bir de ciğer geliştirici yapıldı mı progestan kullanıyor musun?
27. Haftalık iken gittim canım. 27+3, sonra 30+2 de gittim, haftaya 32+4 te gitmiş olacağım. 27+3 günlükten önce hep ayda bir gittim . Yavaş yavaş düşüyoruz. Progestan bu hafta kestik canım. Proluton deport haftada bir yapılıyordum. 12. Haftadan 23. Haftaya kadar çok düzenli kullandım. 23 ten 30. Haftaya kadar virüs nedeniyle iğnelerim aksadı. Ciğer geliştiriciyi de 27+3 te yapıldım. Şeker yüklemesini de o gün yaptık.

Evet erkek olması biraz rahatsız edici ama napıcaksın. Mecbur öğrenmek için sormak gerek.

Allah hayırlı evlat versin, bahtı güzel olsun

Bizde gittik bugün doktora. Herşey yolunda dedi, sancı yok, gelişimi iyi. Birde çok hıçkırdığını söyledim. Çok güzel dedi beyin dokusunun güzel geliştiğini gösterir dedi.

Anladım canım ben de 2 haftada 1 gidiyorum şimdi 10 gün sonra çağırdı 18 inde gidicem. Tam 35 hafta dolacak o gün. Sonrası için de ağrı sancı olursa 10 günde serviste yatırırım dedi. Sanırım 36+larda alacak ilk doğumda sezeryan zaten. Biz de 32 de kestik progestanı. Proluton iğne ben de haftada 1 kez olarak 4 kere vuruldum. Ciğer geliştiriciyi de 30.haftada oldum. Bir gün arayla ikişer doz şeklinde. Zaman hızlı geçiyor ama ikiz gebelikte bir endişe oluyor insanda ya erken doğarsa küveze girerse vs. İnşallah sağlıkla gelir tüm bebekler

Neden servise yatıracak ki sen evde yatsan olmuyor mu? İlaç mı verecek hastanede kaldığın zaman. Hemen hemen aynı şeyler yapılmış canım. Aynen tek düşüncem şu virüs dönemi eve onlarla dönebilmek. Yinede rabbim yazmışsa yapacak bir şey yok. Rabbim hayırlı günler yaşatsın canım. Benimki de 36+ da demişti ilk günden . Son randevuda bakalım beklerseler dedi .

İhtiyaç duyarsam erken doğum riski olursa yatırırım dedi doğumu geciktirmek için. Benim doktorum 32 yi görürüz 34 ü zorlarız demişti en başta şükür bugün 34+2 yiz. Şimdi de maşallah diyeyim nazar değmesin iyi gidiyor dedi sancı vs çıkmadıkça doktorum mutlu oluyor süper herşey diyor inşallah böyle devam eder en azından 36yı görürüz. Gerçi küvez olayı zamanında doğan bebeklerde bile olabiliyor. Sağlıklı olsunlar inşallah girseler bile sağlıkla toparlanırlar. Hazırlıkları bitirdiniz mi ikizin hazırlığı da iki kat oluyor benim kızım şimdiden kıskanmaya başladı ikizlere şifonyer aldık eşyaları için bunu benim odama getirin diyor isimleri belli mi senin kuzuların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…