- 24 Kasım 2019
- 1.066
- 1.115
- 83
- 34
Ben isim işini hallettim şükür hatta tuğba kuğu ya sipariş verdim hastane çıkışı kapı süsü yaptırmayacagım hastaneler kabul etmiyormuş çikolatayı da eşim doğunca yapalım şimdiden erimesin dedi. Çikolatayı kiloyla alıp dışına kırtasiye de etiket yaptıracağız abimlere o şekilde yaptırdık 1 kilo çikolata mablen etiketle yarı yarıya maliyete gelmiştiAy evet erkekler icin isim cok zor. Sen de bulamadin daha dimi? Erken dogum riskim var ama hala isim bulamadigim icin hastane cikisi,kapi susu,bebek sekeri hicbir sey yaptirmadim
Şükür erken doğum riskim de yok. İsim zor muş eşime diyorum iyiki de ikiz erkek degil bebeğimiz yoksa hayatta isim koyamazdıkAy evet erkekler icin isim cok zor. Sen de bulamadin daha dimi? Erken dogum riskim var ama hala isim bulamadigim icin hastane cikisi,kapi susu,bebek sekeri hicbir sey yaptirmadim
Karar verdiysen iyi ya ben kararsizim hala esim de karar vermemi bekliyor hatta tum aileBen isim işini hallettim şükür hatta tuğba kuğu ya sipariş verdim hastane çıkışı kapı süsü yaptırmayacagım hastaneler kabul etmiyormuş çikolatayı da eşim doğunca yapalım şimdiden erimesin dedi. Çikolatayı kiloyla alıp dışına kırtasiye de etiket yaptıracağız abimlere o şekilde yaptırdık 1 kilo çikolata mablen etiketle yarı yarıya maliyete gelmişti
Kas biyik aldikdan sonra ağda yapmasa ne ki acaba virüs ağızdan burundan gözden girecekKuaförler şuan ağda yapmıyor yasak. Kaş bıyık saç kesimi serbest. En azından bizim burda öyle.
Kas biyik aldikdan sonra ağda yapmasa ne ki acaba virüs ağızdan burundan gözden girecek
Valla ben bu sabah gittim yaptırdım agdamiKuaförler şuan ağda yapmıyor yasak. Kaş bıyık saç kesimi serbest. En azından bizim burda öyle.
Ya çok iyi. İlçede misin? Ben merkezdeyim. Annemde onların orda sormuş yok demişler. Kara kara düşünüyorum bendeValla ben bu sabah gittim yaptırdım agdamiyasak degil dediler birde soguma az kaldi bir kere daha giderim ondan sonra doguma artik☺
Ya çok iyi. İlçede misin? Ben merkezdeyim. Annemde onların orda sormuş yok demişler. Kara kara düşünüyorum bende
27. Haftalık iken gittim canım. 27+3, sonra 30+2 de gittim, haftaya 32+4 te gitmiş olacağım. 27+3 günlükten önce hep ayda bir gittim . Yavaş yavaş düşüyoruz. Progestan bu hafta kestik canım. Proluton deport haftada bir yapılıyordum. 12. Haftadan 23. Haftaya kadar çok düzenli kullandım. 23 ten 30. Haftaya kadar virüs nedeniyle iğnelerim aksadı. Ciğer geliştiriciyi de 27+3 te yapıldım. Şeker yüklemesini de o gün yaptık.Canım sen kaç günde bir kontrole gidiyorsun? Bir de ciğer geliştirici yapıldı mı progestan kullanıyor musun?
Sormayı unuttum zaten :))Kuaförler şuan ağda yapmıyor yasak. Kaş bıyık saç kesimi serbest. En azından bizim burda öyle.
Evet erkek olması biraz rahatsız edici ama napıcaksın. Mecbur öğrenmek için sormak gerek.Sorayım canım ,dr erkek olunca okdr rahat soramıyorum ama sormalıyım. Hatta sol gögüs ucumda sivılce gıbı bişi cıktı içi beyaz hatta irin var gıbı horunuyo korkuyom da patlatmaya oynamaya fln , onu da sormam lazım ama gostermekmi lazım
Allah hayırlı evlat versin, bahtı güzel olsunEltimin iki oğlu vardı üçüncü kız oldu . Görümcem in de iki kızı vardı üçüncü erkek oldu . Benim bı oğlan bı kız şimdi yine kız inşallah .belli olmaz belki sende üçüncü de kızı bulursungerçi bı akrabamizin da 4 oğlu var . Birinin de 4 kızı . Benim eşim de kız çocuklarını çok seviyor
Bizde gittik bugün doktora. Herşey yolunda dedi, sancı yok, gelişimi iyi. Birde çok hıçkırdığını söyledim. Çok güzel dedi beyin dokusunun güzel geliştiğini gösterir dedi.Selam kızlar, bende bugün kontrole gittim 34+0 da yim, kilosu 2260 gr, boy 46cm cıktı, genel olarak haftasıyla uyumlu, karin gelişimi yine bi kac gun geride ama normal dedi. Nst normal cıktı, bebiş hala ters duruyor. 36ya kadar progestan ve magnezyumu kullan dedi, sonra bırakılcak.
27. Haftalık iken gittim canım. 27+3, sonra 30+2 de gittim, haftaya 32+4 te gitmiş olacağım. 27+3 günlükten önce hep ayda bir gittim . Yavaş yavaş düşüyoruz. Progestan bu hafta kestik canım. Proluton deport haftada bir yapılıyordum. 12. Haftadan 23. Haftaya kadar çok düzenli kullandım. 23 ten 30. Haftaya kadar virüs nedeniyle iğnelerim aksadı. Ciğer geliştiriciyi de 27+3 te yapıldım. Şeker yüklemesini de o gün yaptık.
Neden servise yatıracak ki sen evde yatsan olmuyor mu? İlaç mı verecek hastanede kaldığın zaman. Hemen hemen aynı şeyler yapılmış canım. Aynen tek düşüncem şu virüs dönemi eve onlarla dönebilmek. Yinede rabbim yazmışsa yapacak bir şey yok. Rabbim hayırlı günler yaşatsın canım.Anladım canım ben de 2 haftada 1 gidiyorum şimdi 10 gün sonra çağırdı 18 inde gidicem. Tam 35 hafta dolacak o gün. Sonrası için de ağrı sancı olursa 10 günde serviste yatırırım dedi. Sanırım 36+larda alacak ilk doğumda sezeryan zaten. Biz de 32 de kestik progestanı. Proluton iğne ben de haftada 1 kez olarak 4 kere vuruldum. Ciğer geliştiriciyi de 30.haftada oldum. Bir gün arayla ikişer doz şeklinde. Zaman hızlı geçiyor ama ikiz gebelikte bir endişe oluyor insanda ya erken doğarsa küveze girerse vs. İnşallah sağlıkla gelir tüm bebekler
Çok güzel benimkide hickirikli:)Bizde gittik bugün doktora. Herşey yolunda dedi, sancı yok, gelişimi iyi. Birde çok hıçkırdığını söyledim. Çok güzel dedi beyin dokusunun güzel geliştiğini gösterir dedi.
Neden servise yatıracak ki sen evde yatsan olmuyor mu? İlaç mı verecek hastanede kaldığın zaman. Hemen hemen aynı şeyler yapılmış canım. Aynen tek düşüncem şu virüs dönemi eve onlarla dönebilmek. Yinede rabbim yazmışsa yapacak bir şey yok. Rabbim hayırlı günler yaşatsın canım.Benimki de 36+ da demişti ilk günden . Son randevuda bakalım beklerseler dedi .
Birgun icinde kac defa hickirik tutuyor canimÇok güzel benimkide hickirikli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?