- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Boyu belli olmaz net ölçüm yapamıyoruz dedi sadece bacak boyunu ölçüyoruz dedi demedi bi hafta önce 2650 gram demişti bu bugün sordum kaç olmuş kilosu demedi bayramdan sonra gel o zaman derim kilosunu dedi 6 gün önden gidiyor demişti daha önceNe kadar önden gidiyor canim,? Nst de sancin çıkmadiysa o yüzden ilaç falan vermemiştir . Bence drun ne diyorsa ona güven çok şükür haftaya doğsa bile sağlıcakla gelebilir onun için demisdir dr. Boyu kilosu ne kadar dedi
Benim nst de sancim cikmiyordu ama adet sancisi gibi sancim vardi. Doktor 35. Haftada ilaclari biraktircam dedi insaAllah. Yani senin haftan gayet iyi masaAllah o yuzden vermemistir ilac. Sen 2 haftayi daha atlatmaya bak onun icin de egilip kalkma is yapma bence. Riskli bi durum olsaydi doktor verirdi zaten. Icini ferah tutKızlar nst de hiç bi sıkıntı doktor gayet güzel dedi ama erken doğumda olabilir diyo gelişimi önden gittiği için erken doğum riski olanın nst de belli olmaz mı ya bana ne ilaç verdi ne bişey sadece dinlen dedi doktorumu değiştirmeli miyim sizce
Ultrason kagıdı verdımı canım? Verdiyse ustunde yazar ölçüm bılgılerıBoyu belli olmaz net ölçüm yapamıyoruz dedi sadece bacak boyunu ölçüyoruz dedi demedi bi hafta önce 2650 gram demişti bu bugün sordum kaç olmuş kilosu demedi bayramdan sonra gel o zaman derim kilosunu dedi 6 gün önden gidiyor demişti daha önce
Bakalım ne oldular minik kuşlarhayırlı haberle gelelim inşallah
Ben de ilk dogunca giyeceklerini bebek camasir yikama filesine koydum. Tul seklinde benimki de:
Babyjem Çamaşır Yıkama Torbası Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Babyjem Çamaşır Yıkama Torbası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Allah razı olsun canım bugün tam 35+0 olduk benimde hala hem belimde hem karnımda sancılar oluyor daha dikkat etmeye çalışcam teşekkür ederim içim rahatlandı birazBenim nst de sancim cikmiyordu ama adet sancisi gibi sancim vardi. Doktor 35. Haftada ilaclari biraktircam dedi insaAllah. Yani senin haftan gayet iyi masaAllah o yuzden vermemistir ilac. Sen 2 haftayi daha atlatmaya bak onun icin de egilip kalkma is yapma bence. Riskli bi durum olsaydi doktor verirdi zaten. Icini ferah tut
Yok onu da vermedi zaten kaç aydır vermiyor kağıtUltrason kagıdı verdımı canım? Verdiyse ustunde yazar ölçüm bılgılerı
6 gün önden gitmesi erken doğumla hiç alakasi olmicak bişey bence benim fikrim . Ben Nisan 27 de gittim 11 gün öndeydi ama hiç erken doğar falan demedi iri bebek olabilir dedi sadece .Boyu belli olmaz net ölçüm yapamıyoruz dedi sadece bacak boyunu ölçüyoruz dedi demedi bi hafta önce 2650 gram demişti bu bugün sordum kaç olmuş kilosu demedi bayramdan sonra gel o zaman derim kilosunu dedi 6 gün önden gidiyor demişti daha önce
Hadi hayırlısı bakalım Haziranin planlı ilk dogumu gibiAmin canım inşallahbana büyük ihtimal gün verecek artık gittiğimde 35+2 olacağım çok heyecanlı
Bana da ilk önden gidiyor dedi bende dedim ki bu doğum tarihini değiştirir mi bazen olabiliyor dedi bi ay önce böyle demişti sonra diğer kontrolde çantan hazır olsun ne zaman geleceği belli değil dedi6 gün önden gitmesi erken doğumla hiç alakasi olmicak bişey bence benim fikrim . Ben Nisan 27 de gittim 11 gün öndeydi ama hiç erken doğar falan demedi iri bebek olabilir dedi sadece .
Hadi hayırlısı bakalım Haziranin planlı ilk dogumu gibi
Ben de önden gıden bebegın erken dogmadıgını sadece biraz iri dıgdugunu okudum biçokyerde,6 gün önden gitmesi erken doğumla hiç alakasi olmicak bişey bence benim fikrim . Ben Nisan 27 de gittim 11 gün öndeydi ama hiç erken doğar falan demedi iri bebek olabilir dedi sadece .
Saglikla zamaninda dogsun insaAllah canimAllah razı olsun canım bugün tam 35+0 olduk benimde hala hem belimde hem karnımda sancılar oluyor daha dikkat etmeye çalışcam teşekkür ederim içim rahatlandı biraz
Şuan kaçtasın hafta gün ? Hayırlısı ınsallah ,ilk anne kim olcak bakalım grupta.mayıs annelerı grubu sakinlestı sanırım herkes dogurduBen 33+3te gittiğimde doktor en geç 12 Haziran demişti doğumu ama 15 Mayıs’tan sonrada doğsa normal dedi ve bugun 15 Mayıs acaba ben Mayıs annesimi olucam size çok alışmıştımbir de kızlar benimde 2 gündür hafif adet ağrıları gibi ağrım oluyor belime vuruyor normal bunlar biliyorum ama bazı yazılar okudukça Doğumun başlangıcımı acaba demeden duramıyorum.Salı günü kontrolüm var bence nstye giricem gibime geliyo 33te gittiğimde hiç demedi doktor nstyi ama bakalım hepimizin hakkında hayırlısı☺
Bugun 36+0 oldum.. ben bu ara Mayıs annelerine sardım hemen hemen aynı haftalarda olduklarım da var doğurmamışlar merak ediyorum bendeŞuan kaçtasın hafta gün ? Hayırlısı ınsallah ,ilk anne kim olcak bakalım grupta.mayıs annelerı grubu sakinlestı sanırım herkes dogurduşimdi bizim grubumu stalklıcaklar artık
Sancin falan mi oldu da gittin canim. Tuvalet ve yemek disinda hic kalkma insaAllah durur 3 hafta daha.Kizlar hastaneden geliyorum sabah gittim poliklinik te kontrole girdim nst de sancim çıktı erken dogum tehliken varacil kanuni egtime git dedi oraya gittik orada 3 kez nst ye baglandim rahim ağzım 3 kez ölçüldü serum tansiyon vs eve geldim ultrasonda Bebek iyi 2480 gram dogsada her şeyi tmm zaten dedi rahim ağzım 27 cm olmuş galiba ilk ölçeğinde dahakisaydi eve geldik baya olaylı bir gün oldu artık her an eli kulaginda
hissettıgın sancın varmıydı canım? Rahım agzı asagıdan mı olcuyo,ultrasondan mı ay hiç bılmıyorum ,cahilliğimi hoş gorKizlar hastaneden geliyorum sabah gittim poliklinik te kontrole girdim nst de sancim çıktı erken dogum tehliken varacil kanuni egtime git dedi oraya gittik orada 3 kez nst ye baglandim rahim ağzım 3 kez ölçüldü serum tansiyon vs eve geldim ultrasonda Bebek iyi 2480 gram dogsada her şeyi tmm zaten dedi rahim ağzım 27 cm olmuş galiba ilk ölçeğinde dahakisaydi eve geldik baya olaylı bir gün oldu artık her an eli kulaginda
Evet alttan bişey soktu birde parmak attilarG
hissettıgın sancın varmıydı canım? Rahım agzı asagıdan mı olcuyo,ultrasondan mı ay hiç bılmıyorum ,cahilliğimi hoş goren hayırlı saglıklı dogcak zamanda şekılde gelsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?