2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Boyu belli olmaz net ölçüm yapamıyoruz dedi sadece bacak boyunu ölçüyoruz dedi demedi bi hafta önce 2650 gram demişti bu bugün sordum kaç olmuş kilosu demedi bayramdan sonra gel o zaman derim kilosunu dedi 6 gün önden gidiyor demişti daha önce

Benim nst de sancim cikmiyordu ama adet sancisi gibi sancim vardi. Doktor 35. Haftada ilaclari biraktircam dedi insaAllah. Yani senin haftan gayet iyi masaAllah o yuzden vermemistir ilac. Sen 2 haftayi daha atlatmaya bak onun icin de egilip kalkma is yapma bence. Riskli bi durum olsaydi doktor verirdi zaten. Icini ferah tut

Ultrason kagıdı verdımı canım? Verdiyse ustunde yazar ölçüm bılgılerı

Allah razı olsun canım bugün tam 35+0 olduk benimde hala hem belimde hem karnımda sancılar oluyor daha dikkat etmeye çalışcam teşekkür ederim içim rahatlandı biraz

6 gün önden gitmesi erken doğumla hiç alakasi olmicak bişey bence benim fikrim . Ben Nisan 27 de gittim 11 gün öndeydi ama hiç erken doğar falan demedi iri bebek olabilir dedi sadece .

6 gün önden gitmesi erken doğumla hiç alakasi olmicak bişey bence benim fikrim . Ben Nisan 27 de gittim 11 gün öndeydi ama hiç erken doğar falan demedi iri bebek olabilir dedi sadece .
Bana da ilk önden gidiyor dedi bende dedim ki bu doğum tarihini değiştirir mi bazen olabiliyor dedi bi ay önce böyle demişti sonra diğer kontrolde çantan hazır olsun ne zaman geleceği belli değil dedi

Ben de önden gıden bebegın erken dogmadıgını sadece biraz iri dıgdugunu okudum biçokyerde,

Ben 33+3te gittiğimde doktor en geç 12 Haziran demişti doğumu ama 15 Mayıs’tan sonrada doğsa normal dedi ve bugun 15 Mayıs acaba ben Mayıs annesimi olucam size çok alışmıştım bir de kızlar benimde 2 gündür hafif adet ağrıları gibi ağrım oluyor belime vuruyor normal bunlar biliyorum ama bazı yazılar okudukça Doğumun başlangıcımı acaba demeden duramıyorum.Salı günü kontrolüm var bence nstye giricem gibime geliyo 33te gittiğimde hiç demedi doktor nstyi ama bakalım hepimizin hakkında hayırlısı

Şuan kaçtasın hafta gün ? Hayırlısı ınsallah ,ilk anne kim olcak bakalım grupta.mayıs annelerı grubu sakinlestı sanırım herkes dogurdu şimdi bizim grubumu stalklıcaklar artık

Şuan kaçtasın hafta gün ? Hayırlısı ınsallah ,ilk anne kim olcak bakalım grupta.mayıs annelerı grubu sakinlestı sanırım herkes dogurdu şimdi bizim grubumu stalklıcaklar artık
Bugun 36+0 oldum.. ben bu ara Mayıs annelerine sardım hemen hemen aynı haftalarda olduklarım da var doğurmamışlar merak ediyorum bende bu ayın sonunda 38 olcam ve o zaman da doğabilir ama tam 40 olunca 12 Haziran’a denk geliyor heralde ortadayım ben ya

Kizlar hastaneden geliyorum sabah gittim poliklinik te kontrole girdim nst de sancim çıktı erken dogum tehliken varacil kanuni egtime git dedi oraya gittik orada 3 kez nst ye baglandim rahim ağzım 3 kez ölçüldü serum tansiyon vs eve geldim ultrasonda Bebek iyi 2480 gram dogsada her şeyi tmm zaten dedi rahim ağzım 27 cm olmuş galiba ilk ölçeğinde dahakisaydi eve geldik baya olaylı bir gün oldu artık her an eli kulaginda

Sancin falan mi oldu da gittin canim. Tuvalet ve yemek disinda hic kalkma insaAllah durur 3 hafta daha.

G
hissettıgın sancın varmıydı canım? Rahım agzı asagıdan mı olcuyo,ultrasondan mı ay hiç bılmıyorum ,cahilliğimi hoş gor en hayırlı saglıklı dogcak zamanda şekılde gelsin inş

G

hissettıgın sancın varmıydı canım? Rahım agzı asagıdan mı olcuyo,ultrasondan mı ay hiç bılmıyorum ,cahilliğimi hoş gor en hayırlı saglıklı dogcak zamanda şekılde gelsin inş
Evet alttan bişey soktu birde parmak attilarvardi 3 gündür sancim vardi bebek toplaniyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…