Valla bnm klima çatır çutur çalışıyor 24 saat yapacak bisey yok aşırı sıcak 40dan fazlagunde kac elbise degistirdigimi bilmiyorum sicaktn yatilmiyo hic klimada acsam hemen carpar nasil dayanicaz bilmiyorum
Sorma banada bu gece kabus oldu resmen taş çatlasın 4 saat uyudum. Sıcak olduğu yetmiyormuş gibi bebekte çoştu durmadı hiç bitik haldeyim bir an önce bitsin gercektenUykularım gitti.hava çok sıcak artık dogsun istiyorum biran önce nefes alamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum gece sürekli lavabodayim
Kızımda takviye Aptamil kullandım bende bir sene . Yine Aptamil aldım şimdilik çantama koydum süt gelene kadar çay kasigiyla takviye yapayım diyeBen kızımda 2 sene aptamil kullandim, gelişimi çok iyiydi. Her doktorun önerdiği mama farklı oluyor, genelde anlaşmalı olduklarını tavsiye ediyor. En iyisi bebeğe iyi geleni bulmak. Her bebek her mamayida beğenmiyor seçiyor.
Ay 37. Haftan ne güzel bizde görsekUykularım gitti.hava çok sıcak artık dogsun istiyorum biran önce nefes alamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum gece sürekli lavabodayim
Raporda erken dogum riski oldugundan refakatciye ihtiyaci vardir yazildi. Sen de dogum olacagindan refakatciye ihtiyaci vardir gibi bir sey yazdirirsan hemen verirler. InsaAllah yasaklar kalkar diye dusunuyorum zaten. Cogu yerde kalkti zatenNasıl bir rapor ne yazıyor mesela annem gelse yeter bana
Keseler çok tuzlu oluyorÇok tatlı görünüyor maşallahkoca valiz doluyor zaten malum iki katı hepsi bir de süt sağma makinesi falan derken ben de hazırladım ama annem tül kese gönderiyor burada bulamadım onların içine koyacağım takım takım. Kızımda da öyle yapmıştım seninki de çok tatlı olmuş ilk başta verilecekleri de belirle sen doğumdayken karışmasın
Birer tane onlu koyacağım. Bunlar beşlileri. Birer tanede tulum takımı koyacağım. İç dış zıbın takımı var birde onu ne olur ne olmaz diye koymayı düşünüyorum.kac takim koydunuz hastahane çıkışı
İnsanın tuvaletteçişini yapıpta mutfagagelırken tekrarçişi gelırmı yadk sınaUykularım gitti.hava çok sıcak artık dogsun istiyorum biran önce nefes alamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum gece sürekli lavabodayim
InşallahHadi bakalım hayırlısı diyelim o zaman 37 den sonra buyursun gelsin
Evet mantıklı çünkü ilk gunler sarılık riski çokKızımda takviye Aptamil kullandım bende bir sene . Yine Aptamil aldım şimdilik çantama koydum süt gelene kadar çay kasigiyla takviye yapayım diye
Ya bende öyle ama biyandan heyecanlanıyorum.38 de doğsa 3 hafta var diyorum.yada 40 ta doğarsa max 5Ben de çok düşünüyorum da artık düşünememeye karar verdim doğuma kadar
Kızlar hergün erken dogum yaptı gımı görüyorum bilinç altı rabbim vaktinde gelmelerini nasip etsin inşallahTabi burada manyakça rüyalar başladı bendebi çocuğa bakamıyorum düşürüyorum kaybediyorum. Bi erken doğum yapıyorum sürekli manyakça rüyalar.zaten zor uyuyorum o sırada da bilinçaltı mahvediyo
37 ve 38 en iyisi sonraları da daha zor oluuor hergun ayrı bı stres acaba bugün mü yarın mi suni alma ihtimali de artıyor inşallah çok bekletmezler sağlıcakla gelirler hayırlı bı vakitteYa bende öyle ama biyandan heyecanlanıyorum.38 de doğsa 3 hafta var diyorum.yada 40 ta doğarsa max 5heyecanlanıyorum biyandan 37 den sonra sağlıklıysa gelsin istiyorum kavuşayım bi yandan dur çocuk ne kdr kalırsa o kadar iyi diyorum.
Keseler çok tuzlu oluyoronlarada baktım sonra bunu arkadaşlardan birinde duydum. Ekonomik oldu aynen canım öyle yapacağım. Düzenli olsun. Küçük parça çok eldiveni, şapka iki bebekle karmakarışık olacaktı. Teşekkür ederim canım
Bakalım ne oldular minik kuşlarEvet ya keserler çok pahalanmış ben kızımda almıştım onlar annemlerdeydi yeni alayım dedim ama baktım baya masraflı oluyor. Annem de kargo gönderecekti koydurdum içineiki bebeğin zaten yeterince alınacak masrafı oluyor. Sağlıkla gelsinler inşallah. Pazartesi memurlar idari izinliymiş benim randevum da çarşambaya kaydı o yüzden aynı gün gideceğiz
Çok tatlı görünüyor maşallahkoca valiz doluyor zaten malum iki katı hepsi bir de süt sağma makinesi falan derken ben de hazırladım ama annem tül kese gönderiyor burada bulamadım onların içine koyacağım takım takım. Kızımda da öyle yapmıştım seninki de çok tatlı olmuş ilk başta verilecekleri de belirle sen doğumdayken karışmasın
Ne kadar önden gidiyor canim,? Nst de sancin çıkmadiysa o yüzden ilaç falan vermemiştir . Bence drun ne diyorsa ona güven çok şükür haftaya doğsa bile sağlıcakla gelebilir onun için demisdir dr. Boyu kilosu ne kadar dediKızlar nst de hiç bi sıkıntı doktor gayet güzel dedi ama erken doğumda olabilir diyo gelişimi önden gittiği için erken doğum riski olanın nst de belli olmaz mı ya bana ne ilaç verdi ne bişey sadece dinlen dedi doktorumu değiştirmeli miyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?