2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Uykularım gitti.hava çok sıcak artık dogsun istiyorum biran önce nefes alamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum gece sürekli lavabodayim
Sorma banada bu gece kabus oldu resmen taş çatlasın 4 saat uyudum. Sıcak olduğu yetmiyormuş gibi bebekte çoştu durmadı hiç bitik haldeyim bir an önce bitsin gercekten

Kızımda takviye Aptamil kullandım bende bir sene . Yine Aptamil aldım şimdilik çantama koydum süt gelene kadar çay kasigiyla takviye yapayım diye

Nasıl bir rapor ne yazıyor mesela annem gelse yeter bana
Raporda erken dogum riski oldugundan refakatciye ihtiyaci vardir yazildi. Sen de dogum olacagindan refakatciye ihtiyaci vardir gibi bir sey yazdirirsan hemen verirler. InsaAllah yasaklar kalkar diye dusunuyorum zaten. Cogu yerde kalkti zaten

Keseler çok tuzlu oluyor onlarada baktım sonra bunu arkadaşlardan birinde duydum. Ekonomik oldu aynen canım öyle yapacağım. Düzenli olsun. Küçük parça çok eldiveni, şapka iki bebekle karmakarışık olacaktı. Teşekkür ederim canım

Ben de çok düşünüyorum da artık düşünememeye karar verdim doğuma kadar
Ya bende öyle ama biyandan heyecanlanıyorum.38 de doğsa 3 hafta var diyorum.yada 40 ta doğarsa max 5 heyecanlanıyorum biyandan 37 den sonra sağlıklıysa gelsin istiyorum kavuşayım bi yandan dur çocuk ne kdr kalırsa o kadar iyi diyorum.

Tabi burada manyakça rüyalar başladı bende bi çocuğa bakamıyorum düşürüyorum kaybediyorum. Bi erken doğum yapıyorum sürekli manyakça rüyalar.zaten zor uyuyorum o sırada da bilinçaltı mahvediyo

Bende de bugun ara ara (saat başı) giren kasık agrilari ve karnimin sol tarafinda sertlik ve agri oluyor panik yaptim bende

Bende
Kızlar hergün erken dogum yaptı gımı görüyorum bilinç altı rabbim vaktinde gelmelerini nasip etsin inşallah

37 ve 38 en iyisi sonraları da daha zor oluuor hergun ayrı bı stres acaba bugün mü yarın mi suni alma ihtimali de artıyor inşallah çok bekletmezler sağlıcakla gelirler hayırlı bı vakitte

Evet ya keserler çok pahalanmış ben kızımda almıştım onlar annemlerdeydi yeni alayım dedim ama baktım baya masraflı oluyor. Annem de kargo gönderecekti koydurdum içine iki bebeğin zaten yeterince alınacak masrafı oluyor. Sağlıkla gelsinler inşallah. Pazartesi memurlar idari izinliymiş benim randevum da çarşambaya kaydı o yüzden aynı gün gideceğiz

Bakalım ne oldular minik kuşlar hayırlı haberle gelelim inşallah

Ben de ilk dogunca giyeceklerini bebek camasir yikama filesine koydum. Tul seklinde benimki de:

Kızlar nst de hiç bi sıkıntı doktor gayet güzel dedi ama erken doğumda olabilir diyo gelişimi önden gittiği için erken doğum riski olanın nst de belli olmaz mı ya bana ne ilaç verdi ne bişey sadece dinlen dedi doktorumu değiştirmeli miyim sizce

Ne kadar önden gidiyor canim,? Nst de sancin çıkmadiysa o yüzden ilaç falan vermemiştir . Bence drun ne diyorsa ona güven çok şükür haftaya doğsa bile sağlıcakla gelebilir onun için demisdir dr. Boyu kilosu ne kadar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…