2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar bişey sorucam, şehir dışından yakını annesi babası kaynanası gelecek olanlar nasıl bir yol izlediler? Var mı bildiğiniz yaptığınız bişey
Buralardan okuduğum kadarıyla doktordan bi kağıt gibi bisey alıyorsun e devletten başvuruyorum ölüm veya ağır hasta seçeneğini seçiyorsun falan işte

Y yapayalniz1 canım bugün çantanın ilk ürününü hazırladım yedek hastane çıkışları. Asılları ninelerde getirsinler onları da böyle yapacağım

Eklentiler

• IMG-20200514-WA0028.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20200514-WA0030.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 72
Benimki de aynı bazen yer degistiriyor ama poposu hep sağ tarafta

En iyi mama markası hangisi ne öneriyorsunuz
Ben kızımda 2 sene aptamil kullandim, gelişimi çok iyiydi. Her doktorun önerdiği mama farklı oluyor, genelde anlaşmalı olduklarını tavsiye ediyor. En iyisi bebeğe iyi geleni bulmak. Her bebek her mamayida beğenmiyor seçiyor.

Ya hastahane çantasına koymam gerek mi ilk doğum olacak hastahanede isterler mi veta kendileri mi veriyor

Ya hastahane çantasına koymam gerek mi ilk doğum olacak hastahanede isterler mi veta kendileri mi veriyor
Ben ilk doğumda koymamistim aklıma gelmemişti, hastanede vermişlerdi ama her hastane verir mi bilmiyorum. Kucuk boy bi tane alınabilir yada ihtiyaç halinde eczanelerde bulunuyor her zaman

En iyi mama markası hangisi ne öneriyorsunuz

En iyi diye bir kavram yok malesef her çocuk farklı seviyor yada sindirebiliyor. Ben ufak kutu aptamil aldım ya hipp combiotik yada aptamil alacaktım aptamilin 250gr lık paketini bulunca deneyeyim diye onu aldım. Eğer bebeklere yaramazsa sıkıntı olursa değiştiririm dedim. Zaten ilk iki gün falan çok gerek oluyor sonra süt geliyor sezeryanda. Bizim bebişler ikiz olacak inşallah bizim de yeterli olur sütümüz

Y yapayalniz1 canım bugün çantanın ilk ürününü hazırladım yedek hastane çıkışları. Asılları ninelerde getirsinler onları da böyle yapacağım

Çok tatlı görünüyor maşallah koca valiz doluyor zaten malum iki katı hepsi bir de süt sağma makinesi falan derken ben de hazırladım ama annem tül kese gönderiyor burada bulamadım onların içine koyacağım takım takım. Kızımda da öyle yapmıştım seninki de çok tatlı olmuş ilk başta verilecekleri de belirle sen doğumdayken karışmasın

Hadi ya demekki doğru dedi o zaman doğuma az mı kalmış oluyo hiç anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…