Vajina da bende bebisin ellerini hissediyorum sanki kurcalıyor gibi popis sağ kaburga altında ayaklar hep yan sola uzatmış göbeğin hizasında baya nerdeyse kemik boyunu olcucem belki benim 3 bebek olunca olabilir hickiriklari da hep sağ kasık ustunde
Ben kızımda 2 sene aptamil kullandim, gelişimi çok iyiydi. Her doktorun önerdiği mama farklı oluyor, genelde anlaşmalı olduklarını tavsiye ediyor. En iyisi bebeğe iyi geleni bulmak. Her bebek her mamayida beğenmiyor seçiyor.
Ben kızımda 2 sene aptamil kullandim, gelişimi çok iyiydi. Her doktorun önerdiği mama farklı oluyor, genelde anlaşmalı olduklarını tavsiye ediyor. En iyisi bebeğe iyi geleni bulmak. Her bebek her mamayida beğenmiyor seçiyor.
Ben ilk doğumda koymamistim aklıma gelmemişti, hastanede vermişlerdi ama her hastane verir mi bilmiyorum. Kucuk boy bi tane alınabilir yada ihtiyaç halinde eczanelerde bulunuyor her zaman
En iyi diye bir kavram yok malesef her çocuk farklı seviyor yada sindirebiliyor. Ben ufak kutu aptamil aldım ya hipp combiotik yada aptamil alacaktım aptamilin 250gr lık paketini bulunca deneyeyim diye onu aldım. Eğer bebeklere yaramazsa sıkıntı olursa değiştiririm dedim. Zaten ilk iki gün falan çok gerek oluyor sonra süt geliyor sezeryanda. Bizim bebişler ikiz olacak inşallah bizim de yeterli olur sütümüz
Çok tatlı görünüyor maşallah koca valiz doluyor zaten malum iki katı hepsi bir de süt sağma makinesi falan derken ben de hazırladım ama annem tül kese gönderiyor burada bulamadım onların içine koyacağım takım takım. Kızımda da öyle yapmıştım seninki de çok tatlı olmuş ilk başta verilecekleri de belirle sen doğumdayken karışmasın
Ebelerin işi bu zaten canim :) öyle demişse dogrudur mesela dün beni hemsire nstye bağlıyorken bebeğin kalbini bi türlü bulamadı belki 10 dk uğraştı, sonra ebe geldi eliyle bebek nerde diye baktı, basi yukarda dedi, beni dondurdu buldu kalbini :)