- 30 Nisan 2018
- 2.160
- 3.043
- 133
Aynen 3 gündür sancim vardi karın sertleşmesi bebek bi yerde toplanıyor halada var ara ara gelip gidiyorSancin falan mi oldu da gittin canim. Tuvalet ve yemek disinda hic kalkma insaAllah durur 3 hafta daha.
Evet benim kızım da 4 kg doğdu yani ablasına çekecek gibi ama organ gelişimi vs normal vaktinde tamamlanirmis önden gitse deBen de önden gıden bebegın erken dogmadıgını sadece biraz iri dıgdugunu okudum biçokyerde,
Hayırlısı olsun inşallahBen 33+3te gittiğimde doktor en geç 12 Haziran demişti doğumu ama 15 Mayıs’tan sonrada doğsa normal dedi ve bugun 15 Mayıs acaba ben Mayıs annesimi olucam size çok alışmıştımbir de kızlar benimde 2 gündür hafif adet ağrıları gibi ağrım oluyor belime vuruyor normal bunlar biliyorum ama bazı yazılar okudukça Doğumun başlangıcımı acaba demeden duramıyorum.Salı günü kontrolüm var bence nstye giricem gibime geliyo 33te gittiğimde hiç demedi doktor nstyi ama bakalım hepimizin hakkında hayırlısı☺
Canım o işlemleri yaptıklarında acıdı mıEvet alttan bişey soktu birde parmak attilarvardi 3 gündür sancim vardi bebek toplaniyordu
Valla ben Dr gitmedigimden yani 1 ay sonra gel dediğinden hiç gitmedim nst ye de daha girmedim benimde var ağrım ama hayırlısı diyorum artık napimKizlar hastaneden geliyorum sabah gittim poliklinik te kontrole girdim nst de sancim çıktı erken dogum tehliken varacil kanuni egtime git dedi oraya gittik orada 3 kez nst ye baglandim rahim ağzım 3 kez ölçüldü serum tansiyon vs eve geldim ultrasonda Bebek iyi 2480 gram dogsada her şeyi tmm zaten dedi rahim ağzım 27 cm olmuş galiba ilk ölçeğinde dahakisaydi eve geldik baya olaylı bir gün oldu artık her an eli kulaginda
Valla öyle çok merak ediyorum ne olacak nasıl doğurcazHayırlısı olsun inşallahağrılar bende de ayağa kalkınca adet ağrısı gibi oluyor normal diyip geçiyorum bı gün pat diye dogurcaz
Yok ama irkiliyorsun zaten jel suruyor rahat bakmak için parmakla kontrolunda o biraz daha içeri giriyor makina ile olctugu daha yüzeysel diCanım o işlemleri yaptıklarında acıdı mı
Valla benim ağrılarım duzenliydi fıtık gibi girip belime makatima vuruyordu aslında insan anlıyor ne ciddi agri ben 2 gün kendi geçer diye bekledim hiç gecmedi ama artmadı da siddetiValla ben Dr gitmedigimden yani 1 ay sonra gel dediğinden hiç gitmedim nst ye de daha girmedim benimde var ağrım ama hayırlısı diyorum artık napimgeçmiş olsun sana da cantani hazır tut belli olmuyor erken doğacak denilen bebekler bazen 40 haftayı bulabiliyor da ama hazırlıklı olmakda fayda var tabi
Makine ultrason galiba onu daha önce yapmışlardı acımıyo pek ama parmak biraz korkunç geliyo bana ya gittiğin özel hastane mi bazıları jel sürmüyomuş galiba.Yok ama irkiliyorsun zaten jel suruyor rahat bakmak için parmakla kontrolunda o biraz daha içeri giriyor makina ile olctugu daha yüzeysel di
Yok eğitim arastirmaydi bence sürmeleri lazım yoksa nasıl rahat girsin acitir o zamanMakine ultrason galiba onu daha önce yapmışlardı acımıyo pek ama parmak biraz korkunç geliyo bana ya gittiğin özel hastane mi bazıları jel sürmüyomuş galiba.
Evet ya acıtır bencede açıklık var mıymış peki sendeYok eğitim arastirmaydi bence sürmeleri lazım yoksa nasıl rahat girsin acitir o zaman
4 kg olmasına ragmen normal dogmustu sanki? Var mı bizlere önerilerin,yürüyüş,hurma,perine masajı vsEvet benim kızım da 4 kg doğdu yani ablasına çekecek gibi ama organ gelişimi vs normal vaktinde tamamlanirmis önden gitse de
Erken bile doğuracak olursan bize de haber vermeyi unutma Haziran annesisin sen normalde sakin unutma habersiz koyma biziValla öyle çok merak ediyorum ne olacak nasıl doğurcaz
Benimde öyle canım artmadigi için sakinim aslında . Bı de yorulunca daha da artıyor dinlenmeye çalışıyorum artık gündüzleri hiç olmazsa bı iki saat uzanmaya çalışıyorum ama çocuklarla çok zor benimValla benim ağrılarım duzenliydi fıtık gibi girip belime makatima vuruyordu aslında insan anlıyor ne ciddi agri ben 2 gün kendi geçer diye bekledim hiç gecmedi ama artmadı da siddeti
Eşimin işinin çok olduğu vakitti hıc yürüyüşe cikamamisdim. Perine masajı da hiç yapmadım . Ama hurma yemisdim hatta suyum geldikden sonra bı tabak hurmayla arabada yiyerek gitmisdim . Şükür 3-4 saatte doğdu.4 kg olmasına ragmen normal dogmustu sanki? Var mı bizlere önerilerin,yürüyüş,hurma,perine masajı vs
Sen kaç kilo almıstın pekı canım kilolu hamılemıydın?Eşimin işinin çok olduğu vakitti hıc yürüyüşe cikamamisdim. Perine masajı da hiç yapmadım . Ama hurma yemisdim hatta suyum geldikden sonra bı tabak hurmayla arabada yiyerek gitmisdim . Şükür 3-4 saatte doğdu.Doğum anı kilolu olduğu için çok agriliydi ama dogdukdan sonra kuş gibi olmuşsun
Hayırlı zamanda sağlık ve mutlulukla gelsin canımKizlar hastaneden geliyorum sabah gittim poliklinik te kontrole girdim nst de sancim çıktı erken dogum tehliken varacil kanuni egtime git dedi oraya gittik orada 3 kez nst ye baglandim rahim ağzım 3 kez ölçüldü serum tansiyon vs eve geldim ultrasonda Bebek iyi 2480 gram dogsada her şeyi tmm zaten dedi rahim ağzım 27 cm olmuş galiba ilk ölçeğinde dahakisaydi eve geldik baya olaylı bir gün oldu artık her an eli kulaginda
Evet ya ben de yaniyorum gece hic uyuyamadim sicaktan. Lohusalikta napcaz diyorum. Soguk su da icirmez bizimkiler bebege dokunur diyeKızlar burda hava çok sıcak yaa yandım resmen, bugün 37 dereceyi gördü haftasonu da 40 diyorhiç halim kalmıyor sıcaktan. ..
Benimde ağrılarım sancılarım devam ediyor ilaç kullanmama rağmen dün gece çok kötüydüm her an doğacakmış gibiydim. Ama ilk bu ağrı sancılar olduğunda 32 haftalıktım şimdi 35+4 oldum şükür durdu. Sende dikkat et en azından 37 ye kadar bekleseler iyi olur gelişimleri içinKizlar hastaneden geliyorum sabah gittim poliklinik te kontrole girdim nst de sancim çıktı erken dogum tehliken varacil kanuni egtime git dedi oraya gittik orada 3 kez nst ye baglandim rahim ağzım 3 kez ölçüldü serum tansiyon vs eve geldim ultrasonda Bebek iyi 2480 gram dogsada her şeyi tmm zaten dedi rahim ağzım 27 cm olmuş galiba ilk ölçeğinde dahakisaydi eve geldik baya olaylı bir gün oldu artık her an eli kulaginda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?