2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hayırlısı olsun inşallah ağrılar bende de ayağa kalkınca adet ağrısı gibi oluyor normal diyip geçiyorum bı gün pat diye dogurcaz

Valla ben Dr gitmedigimden yani 1 ay sonra gel dediğinden hiç gitmedim nst ye de daha girmedim benimde var ağrım ama hayırlısı diyorum artık napim geçmiş olsun sana da cantani hazır tut belli olmuyor erken doğacak denilen bebekler bazen 40 haftayı bulabiliyor da ama hazırlıklı olmakda fayda var tabi

Valla benim ağrılarım duzenliydi fıtık gibi girip belime makatima vuruyordu aslında insan anlıyor ne ciddi agri ben 2 gün kendi geçer diye bekledim hiç gecmedi ama artmadı da siddeti

Yok ama irkiliyorsun zaten jel suruyor rahat bakmak için parmakla kontrolunda o biraz daha içeri giriyor makina ile olctugu daha yüzeysel di
Makine ultrason galiba onu daha önce yapmışlardı acımıyo pek ama parmak biraz korkunç geliyo bana ya gittiğin özel hastane mi bazıları jel sürmüyomuş galiba.

Valla benim ağrılarım duzenliydi fıtık gibi girip belime makatima vuruyordu aslında insan anlıyor ne ciddi agri ben 2 gün kendi geçer diye bekledim hiç gecmedi ama artmadı da siddeti
Benimde öyle canım artmadigi için sakinim aslında . Bı de yorulunca daha da artıyor dinlenmeye çalışıyorum artık gündüzleri hiç olmazsa bı iki saat uzanmaya çalışıyorum ama çocuklarla çok zor benim

4 kg olmasına ragmen normal dogmustu sanki? Var mı bizlere önerilerin,yürüyüş,hurma,perine masajı vs
Eşimin işinin çok olduğu vakitti hıc yürüyüşe cikamamisdim. Perine masajı da hiç yapmadım . Ama hurma yemisdim hatta suyum geldikden sonra bı tabak hurmayla arabada yiyerek gitmisdim . Şükür 3-4 saatte doğdu. Doğum anı kilolu olduğu için çok agriliydi ama dogdukdan sonra kuş gibi olmuşsun

Sen kaç kilo almıstın pekı canım kilolu hamılemıydın?

Hayırlı zamanda sağlık ve mutlulukla gelsin canım artık bebeklerimiz kendini kurtardı Allah'ın izniyle . Erken de gelseler çok büyük sıkıntı olmaz :)

Kızlar burda hava çok sıcak yaa yandım resmen, bugün 37 dereceyi gördü haftasonu da 40 diyor hiç halim kalmıyor sıcaktan. ..

Benimde ağrılarım sancılarım devam ediyor ilaç kullanmama rağmen dün gece çok kötüydüm her an doğacakmış gibiydim. Ama ilk bu ağrı sancılar olduğunda 32 haftalıktım şimdi 35+4 oldum şükür durdu. Sende dikkat et en azından 37 ye kadar bekleseler iyi olur gelişimleri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…