2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Erken bile doğuracak olursan bize de haber vermeyi unutma Haziran annesisin sen normalde sakin unutma habersiz koyma bizi
Evet normalde son 40. Hafta 12 Haziran ama belli olmaz tabi 38 olursa Mayıs sonu ortada muallaktayım tabi benim gönlüm hazirandan yana bende Haziran doğumluyum

Arkadaslar anlastiginiz hastane esi kabul ediyor mu doguma. Bizim hastanede yasak vardi ama bugunninstagramsa bir doktorda gordum ankara koru hastanesinde babagi almislardi sordum hatta tek refakatci olarak babayi aldik dedi doktor.

Arkadaslar anlastiginiz hastane esi kabul ediyor mu doguma. Bizim hastanede yasak vardi ama bugunninstagramsa bir doktorda gordum ankara koru hastanesinde babagi almislardi sordum hatta tek refakatci olarak babayi aldik dedi doktor.
Bizim hast de fotocu bile calısıyo hala.doguma fln da gırıyo

Tabi canim. Bir kisinin kalmasi gerek zaten. Sezeryanli anne bebegini bile kalkip alamaz kucağına sonucta.
Benim duydugum ozel hastanelerde, ankara liv, koru, tobb; bir kisi aliyorlar refakatçi. Ziyaretci yasak ama. Ameliyata da girilmesi yasak. Baba odada bekler yani. Eger baba degil de baska biri kalirsa, baba bebegi taburcu olunca gorebiliyor ancak.

Bana da gelişim üç hafta önde muhtemelen erken doğacak dedi ama nst ye sokmadı iki hafta sonra gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…