Joie nin katlanabılıe bı modelı vardı ,o cok pratıktı biz ındırımde ıstedıgımız rengı bulamadık diye almamıstık,ona bi bak istersen canımHayırlı geceler herkese bugün ebebeğe gittik o kadar güzel yazlık kıyafetler gelmiş ki çok renkliler ve indirim de vardı kıyafet almayı düşünenlere tavsiye ederim. Asıl gitme sebebimiz bebek arabası ve puset. Travel sistem istedim ama ben hiç bir arabayı kaldıramadım inanılmaz ağırlar içlerinde bebek olsa yokuşu olan bir yolda süremem tek başıma asla taşıyamam. Sanırım bebek arabası alamayacak
Bende bebikemi gördüm emziriyodum çok güzeldi eşimle ortamızda yatırmıştık ama erken doğmuştu okuduklarımdan etkileniyorum galibaGünaydın anne adayları :) bugün rüyamda doğum yapmıştım normalde kızım olacak ama rüyamda oğlum olmuştu
Oyle herşeyin hayırlısı inşallah öyledir öyle değilse de yapacak bişey yok zaten bu sabah lavobada yine vardi ama herkes son haftlar olabilir diyor kimisi de muayeneden diyor bilmiyorum bende hepimizin allah yardımcısı olsun su mübarek ay da.InsaAllah nisan degildir canim. Alttan muayenelerde olabilir normalde ama bu nedir bilmiyorum. Sen sancina ve bebege bak. InsaAllah muayeneden olmustur dualarini oku bekle
Gittin mi dra cnmKizlar benim bu akşam sumuksu kanlı sıkıntım oldu sildikce peceteye geldi sanırım nisan gelmesi bu oluyor ama sancim hiç yok alttan muayene oldum bilmiyorum 3 kez acaba o mu tetikledi bebegin hareketleri var biraz daha beklicem muhtemelen artık son asamadayim
Gitmedim bebek hareketli sancim da yok aradım acili gelirsen yine aynı işlemler olacak diyor resmen seçeneği bana biraktiGittin mi dra cnm
Mesuliyeti almak istememiş cnmGitmedim bebek hareketli sancim da yok aradım acili gelirsen yine aynı işlemler olacak diyor resmen seçeneği bana birakti
Alttan muayene olduğun içindir belki canım kanaman artarsa veya agrin bekleme hemen hastaneye gitKizlar benim bu akşam sumuksu kanlı sıkıntım oldu sildikce peceteye geldi sanırım nisan gelmesi bu oluyor ama sancim hiç yok alttan muayene oldum bilmiyorum 3 kez acaba o mu tetikledi bebegin hareketleri var biraz daha beklicem muhtemelen artık son asamadayim
Daha çok erken değil mi ya? 34. HaftandaKizlar benim bu akşam sumuksu kanlı sıkıntım oldu sildikce peceteye geldi sanırım nisan gelmesi bu oluyor ama sancim hiç yok alttan muayene oldum bilmiyorum 3 kez acaba o mu tetikledi bebegin hareketleri var biraz daha beklicem muhtemelen artık son asamadayim
Daha çok erken değil mi ya? 34. Haftanda
Acil de olsa bir gitsen mi acaba. Yani alttan muayene etmesinler ama nst ye bağlasınlar. Bebeğe ultrasonda bir baksınlar. Hem streste yapmamış olursunAlttan muayene olduğun içindir belki canım kanaman artarsa veya agrin bekleme hemen hastaneye git
Bence de bi git görün canım, riske atmaktan iyidir ... ilk bebeğin miydi?Oyle canım ama bebegin her şeyi iyi neden böyle oldu bişey demedi doktorlar 34 ile 37 de bekliyoruz zaten dedi
Benim fikrim sümüksü akıntının nedenisurdukleri jelden olabilir . Kanama çok hafif dedin o da 3 kez alttan muayene denOyle canım ama bebegin her şeyi iyi neden böyle oldu bişey demedi doktorlar 34 ile 37 de bekliyoruz zaten dedi
Benim doktorum kanama son aylarda önemli. En ufak bir lekelenmede haber veriyorsun bana demiştiGitmedim bebek hareketli sancim da yok aradım acili gelirsen yine aynı işlemler olacak diyor resmen seçeneği bana birakti
Benim ilk kizimda 30.haftada kanlı akıntı gelmişti, doktorumu aramıştım doğum başlamış olabilir gel demişti, muayenede bişey çıkmadı açılma vs yoktu. Daha sonrada bi daha gelmedi, doğum olcağı gün geldi. Insallah sende de devam etmez. Şuan kasılma, sanci ve bebek hareketleri onemliKizlar benim bu akşam sumuksu kanlı sıkıntım oldu sildikce peceteye geldi sanırım nisan gelmesi bu oluyor ama sancim hiç yok alttan muayene oldum bilmiyorum 3 kez acaba o mu tetikledi bebegin hareketleri var biraz daha beklicem muhtemelen artık son asamadayim
Alttan muayene etmeden anlayamazlar, mutlaka bakarlar açılma var mi, doğum başlamış mi diyeAcil de olsa bir gitsen mi acaba. Yani alttan muayene etmesinler ama nst ye bağlasınlar. Bebeğe ultrasonda bir baksınlar. Hem streste yapmamış olursun
Bence travel sistem hiç bakma derim üzerine oto koltuğu veya puset takılabilen kabin tipi modeller var ya da klasik kabin tibi çok yer kaplamıyorlar hem hafifler. Görünümü güzel olduğu için travel sistem alan herkes pişman. En iyisi doğumdan itibaren kullanılabilen kabin tipleri bence bu baya uygun fiyatlı yorumları da iyi bu gibi bir sürü model var tabi.Hayırlı geceler herkese bugün ebebeğe gittik o kadar güzel yazlık kıyafetler gelmiş ki çok renkliler ve indirim de vardı kıyafet almayı düşünenlere tavsiye ederim. Asıl gitme sebebimiz bebek arabası ve puset. Travel sistem istedim ama ben hiç bir arabayı kaldıramadım inanılmaz ağırlar içlerinde bebek olsa yokuşu olan bir yolda süremem tek başıma asla taşıyamam. Sanırım bebek arabası alamayacak
Ben dün çatı muayenesi oldum jel sürdü doktorum bi acı hissetmedim zor oluyor diyenler olmuştu benim çok kolay geçti kendimi de hiç kasmadım ondandır belki de.Makine ultrason galiba onu daha önce yapmışlardı acımıyo pek ama parmak biraz korkunç geliyo bana ya gittiğin özel hastane mi bazıları jel sürmüyomuş galiba.
Sancim yok kasilmalar azaldı bebek hareket ediyor dün her şeyi iyiydi suyu kilosu vs 3 kez nst ye baglandim sancim çıktı ama çok yüksek değildi demekki doğuma kadar böyle olacak dedi doktor zaten her şeyi tamamlanmış dedi 2.480 gram di bakalım hayırlısı neyse o olsun şimdilik iki kez peceteye silerken geldi 34 haftalik 3 hafta daha sabreder inşallahBenim ilk kizimda 30.haftada kanlı akıntı gelmişti, doktorumu aramıştım doğum başlamış olabilir gel demişti, muayenede bişey çıkmadı açılma vs yoktu. Daha sonrada bi daha gelmedi, doğum olcağı gün geldi. Insallah sende de devam etmez. Şuan kasılma, sanci ve bebek hareketleri onemli
Kendini sıkınca zaten zor oluyor bı de o anda derin nefes al diyor Dr nefesini düzgün alınca da hiç acımıyorBen dün çatı muayenesi oldum jel sürdü doktorum bi acı hissetmedim zor oluyor diyenler olmuştu benim çok kolay geçti kendimi de hiç kasmadım ondandır belki de.
37 haftalık misin canım bı de masaallah az kalmış ya senindeBen dün çatı muayenesi oldum jel sürdü doktorum bi acı hissetmedim zor oluyor diyenler olmuştu benim çok kolay geçti kendimi de hiç kasmadım ondandır belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?