2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Joie nin katlanabılıe bı modelı vardı ,o cok pratıktı biz ındırımde ıstedıgımız rengı bulamadık diye almamıstık,ona bi bak istersen canım

InsaAllah nisan degildir canim. Alttan muayenelerde olabilir normalde ama bu nedir bilmiyorum. Sen sancina ve bebege bak. InsaAllah muayeneden olmustur dualarini oku bekle
Oyle herşeyin hayırlısı inşallah öyledir öyle değilse de yapacak bişey yok zaten bu sabah lavobada yine vardi ama herkes son haftlar olabilir diyor kimisi de muayeneden diyor bilmiyorum bende hepimizin allah yardımcısı olsun su mübarek ay da.

Alttan muayene olduğun içindir belki canım kanaman artarsa veya agrin bekleme hemen hastaneye git

Daha çok erken değil mi ya? 34. Haftanda

Benim ilk kizimda 30.haftada kanlı akıntı gelmişti, doktorumu aramıştım doğum başlamış olabilir gel demişti, muayenede bişey çıkmadı açılma vs yoktu. Daha sonrada bi daha gelmedi, doğum olcağı gün geldi. Insallah sende de devam etmez. Şuan kasılma, sanci ve bebek hareketleri onemli

Bence travel sistem hiç bakma derim üzerine oto koltuğu veya puset takılabilen kabin tipi modeller var ya da klasik kabin tibi çok yer kaplamıyorlar hem hafifler. Görünümü güzel olduğu için travel sistem alan herkes pişman. En iyisi doğumdan itibaren kullanılabilen kabin tipleri bence bu baya uygun fiyatlı yorumları da iyi bu gibi bir sürü model var tabi.
Tripper Tripper Venüs Compact Bebek Arabası / Gri TP303058 | Trendyol

Makine ultrason galiba onu daha önce yapmışlardı acımıyo pek ama parmak biraz korkunç geliyo bana ya gittiğin özel hastane mi bazıları jel sürmüyomuş galiba.
Ben dün çatı muayenesi oldum jel sürdü doktorum bi acı hissetmedim zor oluyor diyenler olmuştu benim çok kolay geçti kendimi de hiç kasmadım ondandır belki de.

Sancim yok kasilmalar azaldı bebek hareket ediyor dün her şeyi iyiydi suyu kilosu vs 3 kez nst ye baglandim sancim çıktı ama çok yüksek değildi demekki doğuma kadar böyle olacak dedi doktor zaten her şeyi tamamlanmış dedi 2.480 gram di bakalım hayırlısı neyse o olsun şimdilik iki kez peceteye silerken geldi 34 haftalik 3 hafta daha sabreder inşallah

Ben dün çatı muayenesi oldum jel sürdü doktorum bi acı hissetmedim zor oluyor diyenler olmuştu benim çok kolay geçti kendimi de hiç kasmadım ondandır belki de.
Kendini sıkınca zaten zor oluyor bı de o anda derin nefes al diyor Dr nefesini düzgün alınca da hiç acımıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…