Kilolu hamile kalanlar çok almıyor zaten canım . Zayıf kaldinmi nerdeyse normalin iki katı oldu bende aynalar değişik geliyor bazen cenemde sanki gıdım çıkmış gibi bileklerim falan etlendi o derece
Evet normalde son 40. Hafta 12 Haziran ama belli olmaz tabi 38 olursa Mayıs sonu ortada muallaktayım tabi benim gönlüm hazirandan yana bende Haziran doğumluyum
Arkadaslar anlastiginiz hastane esi kabul ediyor mu doguma. Bizim hastanede yasak vardi ama bugunninstagramsa bir doktorda gordum ankara koru hastanesinde babagi almislardi sordum hatta tek refakatci olarak babayi aldik dedi doktor.
Bi sürü şey okudum bununla ilgili :) insanlar emzirirken dehşet kilo vermişler valla inanılır gibi değil . Ama püf noktalar kaliteli beslenme ve çok ama çok su içmek ve mümkün olduğunca çok emzirmek...
Benım iş arkadasım oglenleri fln ben şshıt olurdum deli gibi yerdı,ikişer ucer tabak doymazdı , ve buna ragmen kılo verırdı ,emzırdıgı için .emzırmek cok ii kalorı yaktırıyomus
Hayırlı geceler herkese bugün ebebeğe gittik o kadar güzel yazlık kıyafetler gelmiş ki çok renkliler ve indirim de vardı kıyafet almayı düşünenlere tavsiye ederim. Asıl gitme sebebimiz bebek arabası ve puset. Travel sistem istedim ama ben hiç bir arabayı kaldıramadım inanılmaz ağırlar içlerinde bebek olsa yokuşu olan bir yolda süremem tek başıma asla taşıyamam. Sanırım bebek arabası alamayacak
Kizlar benim bu akşam sumuksu kanlı sıkıntım oldu sildikce peceteye geldi sanırım nisan gelmesi bu oluyor ama sancim hiç yok alttan muayene oldum bilmiyorum 3 kez acaba o mu tetikledi bebegin hareketleri var biraz daha beklicem muhtemelen artık son asamadayim
Kizlar benim bu akşam sumuksu kanlı sıkıntım oldu sildikce peceteye geldi sanırım nisan gelmesi bu oluyor ama sancim hiç yok alttan muayene oldum bilmiyorum 3 kez acaba o mu tetikledi bebegin hareketleri var biraz daha beklicem muhtemelen artık son asamadayim
Hayır olsun ınsallah,artık dogumla ılgılı ruyalar goruyoruz hepımız sanırım , çok yaklaştı heyecan korku birarada .ben hamılelıgını ogrenmenmeden 2 hafta once gırmustum ruyamda oglun ogluyordu,ve hamıle oldugumu ogrendıgımde hem ruyamdan dılayı hem de hislerım hep kız oldugunu soylemıstı,tutalar ters cıkıyor cınsıyet konusunda
Benim 3 gündür sancıların vardi dün acildeydik erken dogum tehlikem oldugu söylendi o yüzden olabilir bilmiyorum olmaması çok çok iyi olur şimdi bişey yok bebegin hareketlerine bakicsm azalma olursa acile giderim artık dün 3 kez alttan muayene oldum belki o sebep oldu
Sancim bitti cnm akintimda bitti bebek hareketlerine bakicsm azalma olursa ona göre gidicem özel bi doktorum yok açıkçası devlete gidiyordum acılı arayıp sordum onlarda benden bilgisiz ister gelin ister gelmeyin diyor muayeneden mi olmuş diyorum bilmiyorum diyor
Sancim bitti cnm akintimda bitti bebek hareketlerine bakicsm azalma olursa ona göre gidicem özel bi doktorum yok açıkçası devlete gidiyordum acılı arayıp sordum onlarda benden bilgisiz ister gelin ister gelmeyin diyor muayeneden mi olmuş diyorum bilmiyorum diyor
InsaAllah nisan degildir canim. Alttan muayenelerde olabilir normalde ama bu nedir bilmiyorum. Sen sancina ve bebege bak. InsaAllah muayeneden olmustur dualarini oku bekle