Sancim yok kasilmalar azaldı bebek hareket ediyor dün her şeyi iyiydi suyu kilosu vs 3 kez nst ye baglandim sancim çıktı ama çok yüksek değildi demekki doğuma kadar böyle olacak dedi doktor zaten her şeyi tamamlanmış dedi 2.480 gram di bakalım hayırlısı neyse o olsun şimdilik iki kez peceteye silerken geldi 34 haftalik 3 hafta daha sabreder inşallah
Insallah durur daha ama kendini erken diye düşünüp strese sokma canim, benim kızımda erken doğmuştu 2410 gr, sağlıklı doğduktan sonra erken olması çok daha rahat oluyor aslında :)
Kizlar benim bu akşam sumuksu kanlı sıkıntım oldu sildikce peceteye geldi sanırım nisan gelmesi bu oluyor ama sancim hiç yok alttan muayene oldum bilmiyorum 3 kez acaba o mu tetikledi bebegin hareketleri var biraz daha beklicem muhtemelen artık son asamadayim
Insallah durur daha ama kendini erken diye düşünüp strese sokma canim, benim kızımda erken doğmuştu 2410 gr, sağlıklı doğduktan sonra erken olması çok daha rahat oluyor aslında :)
Ben dün çatı muayenesi oldum jel sürdü doktorum bi acı hissetmedim zor oluyor diyenler olmuştu benim çok kolay geçti kendimi de hiç kasmadım ondandır belki de.
Kızlar vajinal siğil geçiren var mı hiç bir kaç gündür dikkatimi çeken bişey var böyle vajinanın en üst tarafına doğru dudak kısımlarına doğru anlayamadım bebek tekme falan attıkca sızlıyo sanki bide internetten baktım normal doğum olmaz bebeğe geçer falan diyo doktora da yeni gitmiştim haftamda ilerledilerledi araya bayram tatili de giriyor napıcam bilemedim
Kızlar vajinal siğil geçiren var mı hiç bir kaç gündür dikkatimi çeken bişey var böyle vajinanın en üst tarafına doğru dudak kısımlarına doğru anlayamadım bebek tekme falan attıkca sızlıyo sanki bide internetten baktım normal doğum olmaz bebeğe geçer falan diyo doktora da yeni gitmiştim haftamda ilerledilerledi araya bayram tatili de giriyor napıcam bilemedim
Canım genital siğil cinsel yolla bulaşan bi hastalık muhtemelen internetten gördün de aklına takıldı ama kocanda yoksa sana gecmez ve sızlayan bişey değil, büyük ihtimalle sendeki o değildir :) ama tabii yine de çok supheleniyorsan Dr muayenesinde göster canım ...
Canım genital siğil cinsel yolla bulaşan bi hastalık muhtemelen internetten gördün de aklına takıldı ama kocanda yoksa sana gecmez ve sızlayan bişey değil, büyük ihtimalle sendeki o değildir :) ama tabii yine de çok supheleniyorsan Dr muayenesinde göster canım ...
Bilemedim ki canım ya zaten hamilelikten beri tık yok bizde eşimde de yok zaten inşAllah öyle bişey değildir et beni gibi bişey sanki bayadan beridir makat tarafında var öyle bişry ama ben onu pek önemsememiştim ya bi daha doktora gidene kadar doğurmazsam göstericem inşAllah