2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim de gögüs ucumda garip bişi çıktı,detaylı bakamıyorum da gogus ucunu uyarmak dogumu başlatıyo fln yazıyo , hemşireye gosterım bari,dr um erkek gogsumu gostermek ne bilim

Benim de gögüs ucumda garip bişi çıktı,detaylı bakamıyorum da gogus ucunu uyarmak dogumu başlatıyo fln yazıyo , hemşireye gosterım bari,dr um erkek gogsumu gostermek ne bilim
Bakabilirsin canım çok kurcalamadıktan sonra bişey olmaz benimde çok kuruyodu ucu arada temizliyodum ama sen göster bi yinede

Aynen kendisi yaptircak ama nasil yapicak bu cafi muayenesi hic bir bilgim yok parmakla nasil oluyosa bu isler
37+1 yapıldı benim çatı muaynem iki parmakla yapıyor jel sürüyo zor geçmedi benim ama herkes de aynı olmuyor diyorlar kendimi hiç kasmadım ben ittiricem biraz dedi yumuşama olmuş ve gayet güzel çatın dedi.

Eğer rahim ağzı civarındaysa Bartholin apsesi olabilir, Eğer apse varsa iltihap olabilir, doktoruna mutlaka söylemen gerekir, bende olmuştu daha önce, makatta var ise hemoroid dır büyük ihtimal.

İğne doguma kadar ama demi? Benimki 36 da coraspini bırakırız ama iğne son gune kadar demişti,son gunu nasıl bılceksek
38 bitince bıraktıracak bana sanırım genelde 37 de bıraktırıyorlarmış ama doğuma kadar da kullansak sorun yok biz önlemlerimizi alıyoruz dedi doktorum. Coraspin hiç kullanmadım ben iki genim heterozigot .

Bakabilirsin canım çok kurcalamadıktan sonra bişey olmaz benimde çok kuruyodu ucu arada temizliyodum ama sen göster bi yinede
Benimde göğüs uçlarım ağrıyo kuruluktan gibi hindistan cevizi yağı sürüyorum hergün ucuna daha önce öyle bı kuruma şikayetim yoktu ya da sizlama

Simdi anladim canum insallah benimkide iyi gecerr

Bu tarz arabalara da her yolda gitmiyor sürekli güç uygulamak lazım Vs diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…