Bilemedim ki canım ya zaten hamilelikten beri tık yok bizde eşimde de yok zaten inşAllah öyle bişey değildir et beni gibi bişey sanki bayadan beridir makat tarafında var öyle bişry ama ben onu pek önemsememiştim ya bi daha doktora gidene kadar doğurmazsam göstericem inşAllah
Benim de gögüs ucumda garip bişi çıktı,detaylı bakamıyorum da gogus ucunu uyarmak dogumu başlatıyo fln yazıyo , hemşireye gosterım bari,dr um erkek gogsumu gostermek ne bilim
Benim de gögüs ucumda garip bişi çıktı,detaylı bakamıyorum da gogus ucunu uyarmak dogumu başlatıyo fln yazıyo , hemşireye gosterım bari,dr um erkek gogsumu gostermek ne bilim
37+1 yapıldı benim çatı muaynem iki parmakla yapıyor jel sürüyo zor geçmedi benim ama herkes de aynı olmuyor diyorlar kendimi hiç kasmadım ben ittiricem biraz dedi yumuşama olmuş ve gayet güzel çatın dedi.
Bilemedim ki canım ya zaten hamilelikten beri tık yok bizde eşimde de yok zaten inşAllah öyle bişey değildir et beni gibi bişey sanki bayadan beridir makat tarafında var öyle bişry ama ben onu pek önemsememiştim ya bi daha doktora gidene kadar doğurmazsam göstericem inşAllah
Eğer rahim ağzı civarındaysa Bartholin apsesi olabilir, Eğer apse varsa iltihap olabilir, doktoruna mutlaka söylemen gerekir, bende olmuştu daha önce, makatta var ise hemoroid dır büyük ihtimal.
38 bitince bıraktıracak bana sanırım genelde 37 de bıraktırıyorlarmış ama doğuma kadar da kullansak sorun yok biz önlemlerimizi alıyoruz dedi doktorum. Coraspin hiç kullanmadım ben iki genim heterozigot .
Terden mahvoluyorum sürekli duş almaktan başka çarem yok eskiden buz gibi ayaklara sahiptim şimdi yaniyolar vücut işimiz normale göre yüksek oluyo galiba
37+1 yapıldı benim çatı muaynem iki parmakla yapıyor jel sürüyo zor geçmedi benim ama herkes de aynı olmuyor diyorlar kendimi hiç kasmadım ben ittiricem biraz dedi yumuşama olmuş ve gayet güzel çatın dedi.
Bence travel sistem hiç bakma derim üzerine oto koltuğu veya puset takılabilen kabin tipi modeller var ya da klasik kabin tibi çok yer kaplamıyorlar hem hafifler. Görünümü güzel olduğu için travel sistem alan herkes pişman. En iyisi doğumdan itibaren kullanılabilen kabin tipleri bence bu baya uygun fiyatlı yorumları da iyi bu gibi bir sürü model var tabi. Tripper Tripper Venüs Compact Bebek Arabası / Gri TP303058 | Trendyol