2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İğne doguma kadar ama demi? Benimki 36 da coraspini bırakırız ama iğne son gune kadar demişti,son gunu nasıl bılceksek
Benim doktorum iğneyi doğumdan 10 gün sonra bırakacaksın pıhtı atmaması için demişti Bi danışın bu konuyu doktorunuza Önemliymiş pıhtı atabiliyormuş kan sulandırıcılardan sonra

Bebeklerınızın saçı hakkında bişey dedi mi doktor ,ben 1 ay once sormustum baktı daha cıkmamıs dedıydı, merak ediyo insan

Benim doktorum iğneyi doğumdan 10 gün sonra bırakacaksın pıhtı atmaması için demişti Bi danışın bu konuyu doktorunuza Önemliymiş pıhtı atabiliyormuş kan sulandırıcılardan sonra
Peki dogum anında cok kan kaybı olmaz mı ? Kanımız cok sulu olcagı için ,ozellıkle sezeryan olursa?

Kızlar ailesi uzakta olanlar ailenizi ne zaman çağıracaksınzı?

Ben dogumda çağıracağim sanirim. Eger izin hemen cikarsa dogumdan sonraki gun gelmis olur o zaman. Mumkun oldugu kadar gec cagiracagim. Cunku bir de kucuk kizim var ve kresler acilsa da gondermeyebiliriz bi sure. Hepsine yetisemem asil dogumdan sonra yardima ihtiyacım olacak

Az once onu düşündum brn de lohusayken evde bırılerı olursa cıbıl dolaşamayıs:))
bende aynısını düşündüm ya rahat olsak lohusyken iyi olr.
Peki dogum anında cok kan kaybı olmaz mı ? Kanımız cok sulu olcagı için ,ozellıkle sezeryan olursa?
Yok zaten bizim kan aulandırıcılar normal insan seviyesine çekiyor bizi.yani normal insanlar kdar kanayalım diye bu sulandırıcılar.ondan korkmayın.kötü ihtimaller çok düşük o da normaldede olacak seyler. Ben 34 de corasprini bıraktım iğne devam.
bende sanırım ya. Arada kaldım ne kadar geç gelirlerse o kadar iyi geliyor bana bianda doğsa naparım sadece onu bilemiyorum.

Eğer rahim ağzı civarındaysa Bartholin apsesi olabilir, Eğer apse varsa iltihap olabilir, doktoruna mutlaka söylemen gerekir, bende olmuştu daha önce, makatta var ise hemoroid dır büyük ihtimal.
Yok canım bayağı bi üst tarafta yukarda yani rahim ağzıyla alakası yok gibi sonda takılan yer var ya o taraflarda galiba öyle tarif edeyim eğer bir sonraki kontrole kadar doğurmazsam doktora göstercem hemoraid mi bilmiyorum ki hiç bana zararı yok sıkımtım yok onunla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…