38 bitince bıraktıracak bana sanırım genelde 37 de bıraktırıyorlarmış ama doğuma kadar da kullansak sorun yok biz önlemlerimizi alıyoruz dedi doktorum. Coraspin hiç kullanmadım ben iki genim heterozigot .
Tek homozigot benimde çok anlamıyorum ama o kadar iğne asprin hiç kanımı daha da sulandirmiuo gibi elim kesildiğinde falan hiç akmaz hemen durur . Geçende dizimin üzerine dusdum epey kabuğu kalkmış azıcık kanamis o kadar normalde o kabuğa kanın epey akması lazimdi
bende aynısını düşündüm ya rahat olsak lohusyken iyi olr.
Yok zaten bizim kan aulandırıcılar normal insan seviyesine çekiyor bizi.yani normal insanlar kdar kanayalım diye bu sulandırıcılar.ondan korkmayın.kötü ihtimaller çok düşük o da normaldede olacak seyler. Ben 34 de corasprini bıraktım iğne devam.
bende sanırım ya. Arada kaldım ne kadar geç gelirlerse o kadar iyi geliyor bana bianda doğsa naparım sadece onu bilemiyorum.
Bu bir örnek tabi ama kabin tipi diye aratınca trendyol yorumlarına bakabilirsiniz orda performanslarını yazmışlar. Kimisi çok iyi. Arkadaş nuna kabin tipi ile 10 gün yurtdışı gezisine gitti gayet memnundu mesela.
Aynen bebek ters diye düşünmeye başladım ama zaten iki kez doğum yaptim ikisinde de plesanta yapışık kaldı, 2 kere kürtaj oldum, kürtaj ile çıkmasaydı, sezaryen gibi kesip alacaklardı yani oyle bir ihtimal de vardı, o yüzden şuan sıcak bakmaya basladim
Bebiş şuan ters, başlarda düşünmüyordum ama suan sıcak bakmaya başladım. Bebek bi ihtimal dönebilir ama ben sanki ne olursa olsun sezaryene doncek gibiyim, hem 2 doğumda plesanta yapisikligi yaşadım, 2 kere kürtaj oldum bundan dolayı, belki böylesi daha iyi olur benim.icin bakalım:) aslında içinden nasıl geliyorsa öyle yapmak lazım, bazı şeyler travma olarak kalabiliyor